Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος κυβερνά την Ονδούρα;

Το παρακάτω άρθρο είναι παλιό και προέρχεται από την ιστοσελίδα judicial την οποία κυνήγησαν οι Εβραίοι με μανία και την εξαφάνισαν απο το διαδίκτυο! Για αυτό και χάθηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες..

Ο Πρόεδρος της Ονδούρας ανετράπει απο εβραϊκή συνωμοσία

Το πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε απο 6 οικογένειες(εβραϊκές)


Η εθνική εφημερίδα της χώρας κατηγορεί τις 6 εβραϊκές οικογένειες

Οι οικογένειες αυτές ελέγχουν το 70% της οικονομίας της Ονδούρας

Μούγκα για τα δάνεια που έχουν δοθεί στο MEGA με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου

mega-channel-xreokophmeno-magazi
Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου «δικαιοσύνης» (βάζουμε τη λέξη μέσα σε εισαγωγικά γιατί εδώ και χρόνια δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα!), που διαβιβάστηκε στη βουλή (των Ανθελλήνων!), η ποινική δικογραφία σχετικά με τα δανεικά κι αγύριστα που έχει πάρει το απόλυτα καθεστωτικό κανάλι mega έχει διαβιβαστεί στο γραφείο του εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, για να αποφασίσει τελικά αν θα αρχειοθετηθεί ή όχι (αν δεν τεθεί στο αρχείο, να ‘ρθείτε και να μας τρυπήσετε τη… μύτη!) . Σημειώνουμε, ότι τα δάνεια (κι αγύριστα) προς το κανάλι των εθνικών μας εργολάβων εγκρίθηκαν από τράπεζες που υπάγονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και έχουν ανακεφαλαιωθεί με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων!

Το παιχνίδι είναι στημένο: Φοβερές αποκαλύψεις για την κατάσταση στην Ουκρανία!


WW
WW
περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ο Αχταρμάς της ΝΤΠ είναι συνεχής και προκαλεί γέλωτα και απορία….
Δίπλα δίπλα ο Εβραίος πυγμάχος με τους απογόνους των ουκρανικών SS και κάτω απο τις οδηγίες της αντιναζί Μέρκελ και των σιωνιστών Αμερικάνων.
Οι φωτογραφίες μιλούν απο μόνες τους και ουσιαστικά οδηγούν σε συνειδητοποίηση της νεοταξικής απάτης και προσπάθειας.

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΝΤ…..

Από εβραϊκό γκέτο κατάγεται η Μέρκελ

Κάποιοι, όχι τυχαία αποκαλούν τους σύγχρονους ηγέτες της Γερμανίας και ειδικότερα την Μέρκελ "Ναζί", με ότι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια η πηγή αυτού του βλακώδους χαρακτηρισμού προέρχεται από ιουδαϊκές πηγές που θέλουν να κρύψουν την ανάμειξή τους...


Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.


       
Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί  στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. Πράγματι, ήταν γνωστό ότι  το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των

Εβραϊκής καταγωγής ο πιο διάσημος ηγέτης της ουκρανικής αντιπολίτευσης


Οι ειδήσεις αναφέρουν ότι "ένας εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης"* είναι ο Ουκρανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Vitali Klitschko (Βιτάλι Κλίτσκο). 

Οργισμένα σχόλια Ελλήνων στις καθεστωτικές ιστοσελίδες για τις επερχόμενες φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Παραθέτουμε ένα σχετικό χαρακτηριστικό δείγμα σχολίων που καταγράφηκαν σε καθεστωτικές ενημερωτικές ιστοσελίδες:

Αριστερός καθηγητής Κιτσίτκης: Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι Χρυσή Αυγή για να κατεδαφιστεί το σάπιο κατεστημένο

Γιατί πρέπει νὰ ψηφισθῇ ἡ Χρυσῆ Αὐγή

Ὅταν ἕνα κτίριο εἶναι ἑτοιμόρροπο, λόγῳ σεισμοῦ πρέπει νὰ κατεδαφισθῇ ἐὰν θέλουμε νὰ τὸ κτίσουμε ξανά. Τὸ μπάλωμα εἶναι ἀνέφικτο. Δὲν χωροῦν συναισθηματισμοὶ ὅπως ὅτι τὸ σαραβαλιασμένο κτίριο μᾶς θυμίζει παλιὲς ὡραῖες ἡμέρες, διότι μέσα ἐκεῖ ἐμεγαλώσαμε, ἀγαπήσαμε, ἐρωτευθήκαμε καὶ πολὺ περισσότερο ὅτι πρόκειται γιὰ οἰκογενειακὸ κειμήλιο στὴν ἀποθήκη τοῦ ὁποίου διετηρήσαμε τὸ καριοφίλι τοῦ προγόνου μας ποὺ ἐθυσιάσθη γιὰ τὴν ἐλευθερία μας.


Μυρίζει Συρία η Ουκρανία - Χιλιάδες όπλα και εκατοντάδες χιλιάδες σφαίρες στην κατοχή των εξτρεμιστών

Μην ξεχνάτε ποιοι προκάλεσαν το αιματοκύλισμα..


Συρία στις αρχές της εξέγερση θυμίζει η κατάσταση στην Ουκρανία καθώς χιλιάδες όπλα έχουν λεηλατηθεί από αστυνομικά τμήματα, αποθήκες οπλισμού κλπ όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Η αρχές ασφαλείας της Ουκρανίας ανακοίνωσαν πως έχουν εξαπολύσει αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις για την ανεύρεση και σύλληψη εξτρεμιστών οι οποίοι σύμφωνα με την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας έχουν πάρει στα χέρια τουλάχιστον 2500 όπλα, πιστόλια και τυφέκια και πάνω από 100.000 σφαίρες!

Σαν σήμερα απελευθερώθηκαν τα Ιωάννινα απ' τον Τούρκο κατακτητή

Ο Ελληνικός Στρατός του 1912, διαθέτοντας σχετικά περιορισμένες δυνάμεις και όντας υποχρεωμένος να διεξάγει επιχειρήσεις σε δύο μέτωπα, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, δεν ήταν δυνατό να αναλάβει επιθετικές ενέργειες ταυτόχρονα και προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις. Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην απελευθέρωση της Μακεδονίας, αφού το επέβαλλαν σοβαροί εθνικοί λόγοι.

Σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης

Τις φώτο απ' την εκδήλωση τις βρήκαμε στο filadelfia-xalkidona.gr

Το blog δεν θεωρεί κακό το να στηρίζει τις προσπάθειες κάποιου κόμματος ένας μεγαλοδημοσιογράφος. Καλά κάνει και βοηθάει τους ανθρώπους. Βέβαια δεν είμαστε και αφελείς να πιστεύουμε ότι θα πήγαινε σε οποιουδήποτε κόμματος εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Άρης Βασιλόπουλος τον οποίο θα δούμε σε φωτογραφίες παρακάτω να συνδέεται άμεσα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνδυασμός του στηρίζεται εννοείται απ' τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου η Δημοτική παράταξη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και ο Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» διοργάνωσαν  στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) συζήτηση με θέμα :

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»


Στην ανοιχτή συζήτηση συμμετείχαν,  ο δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας Κώστας Βαξεβάνης,  η δημοσιογράφος Μπούλικα Μιχαλοπούλου (ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης, ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας  Άρης Βασιλόπουλος και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης (Διευθυντής του ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο»).





Ζάμπλουτοι προοδευτικοί: Πάνω από ένα εκατ. € εισέπραξε από το 2011 η ΜΚΟ της Μαρίας Ρεπούση

Πάνω από 1 εκατ. € δέχθηκε η ΜΚΟ της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ  Μαρία Ρεπούση από το υπουργείο Εσωτερικών το 2011. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» η ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» μόνο για το έτος 2011,  επιχορηγήθηκε και μοιράστηκε το ποσό της τάξεως των 3.800.000 ευρώ, για πρόγραμμα που υλοποίησε, από την Γενική Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σταύρος Λυγερός: Ο Σαμαράς και η κυβέρνηση χρησιμοποιούν τη δικαιοσύνη για να γλιτώσουν απ' την Χρυσή Αυγή

Υπερασπίστηκε τις αμαρτωλές ΜΚΟ ο λάτρης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Τζέφρυ Παπαντρέου

Ούτε λέξη για την ταμπακέρα και για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ και συγκεκριμένα αυτή στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σύμβουλος του Άλεξ Ρόντος δεν είπε ο Γιώργος Παπανδρέου. Το αντίθετο μάλιστα. Υπερασπίστηκε τις ΜΚΟ και είπε πώς «έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και δημιούργησαν προσβάσεις σε όλα τα Βαλκάνια».

Δικαίωση για την ελληνική Άρση Βαρών: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για ντόπινγκ

Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας οι 25 κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ντόπινγκ στην εθνική ομάδα της άρσης βαρών το 2008, ανάμεσά τους και ονόματα του αθλητικού γίγνεσθαι, όπως ο προπονητής Χρ. Ιακώβου, ο Βαλ. Λεωνίδης, η αθλήτρια Ολυμπία Τόκκα και άλλοι.


 

Στο Φαρμακονήσι το μόνο που πνίγηκε ήταν η αλήθεια και η ανθρωπιά

Οι εξελίξεις μόνο ως δυσάρεστες μπορούν να χαρακτηρισθούν για όλους όσους έτρεξαν να ρίξουν ποτάμια δακρύων για τους αδικοχαμένους λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή με βάση τις πληροφορίες όσων είχαν γλιτώσει τον πνιγμό, αποδομούσαν την ηθική του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, διαβάλλοντας και κατασυκοφαντώντας την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή. Μάλιστα, οι καταγγελίες των ευαίσθητων στηριζόντουσαν αποκλειστικά και μόνο σε μαρτυρίες συγκεκριμένων διασωθέντων...!

Ο Πούτιν κάλεσε τον ρωσικό στρατό και το ναυτικό να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος 
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Δηλώσεις με σαφές νόημα και περιεχόμενο, πραγματοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος συμμετέχοντας σε τελετή των του στρατού στην Μόσχα.

Βίντεο: Οι άγνωστες πτυχές του απάνθρωπου δουλεμπορίου



Δικηγόρος Κασιδιάρη Σαράκης: Εξωφρενική η κατηγορία εναντίον του για τροφοδότηση όπλων

Ο συγκλονιστικός λόγος του Κένεντι για τις Μυστικές Εταιρείες

Υπο την επήρεια Mind Control βρισκόταν ο βομβιστής της Βοστώνης Tamerlan Tsarnaev;

Μια φοβερή έρευνα διάρκειας 5 έκανε η εφημερίδα Boston Globe και η οποία ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2013. 

Η έρευνα ανέδειξε μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Tamerlan Tsarnaev του 26χρονου Τσετσένου που διέπραξε τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2013.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα της της Anna Nikaeva, φίλη της μητέρας των βομβιστών, ο Tamerlan είχε πει στη μητέρα του ότι "αισθανόταν πως ζούσαν δύο άνθρωποι μέσα του".

Ο φίλος του Tamerlan, Don Larking, είπε ότι ο ίδιος του είχε αποκαλύψει ότι άκουγε φωνές στο κεφάλι του, γεγονός που ο ίδιος ο Ταμερλάνος απέδιδε σε "επιβαλλόμενο νοητικό έλεγχο".

Ο Ταμερλάνος του είπε ακόμη ότι ένα μήνυμα, μια φράση ή μια χειρονομία αρκούσε για να προκαλέσει την εκδήλωση μιας εναλλακτικής προσωπικότητας και να τον εξαναγκάσει να προβεί σε διάφορες βίαιες ενέργειες. Ήταν μάλιστα πεπεισμένος ότι κάποιος προσπαθούσε να τον ελέγξει.

Και το ποιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι ότι οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει το FBI σχετικά με το ενδεχόμενο ισλαμικής ριζοσπαστικοποίησης του Tsarnaev και οι οποίες αγνοήθηκαν παρόλο που το FBI τον είχε καλέσει δύο φορές για συνέντευξη!!!

Όπως καταλαβαίνετε αν το FBI δεν ήξερε κάτι παραπάνω για την κατάσταση του Tsarnaev και εντόπιζε τέτοιες συμπεριφορές δεν θα τον άφηνε να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μια άλλη παράδοξη περίπτωση δολοφόνου είναι ο δολοφόνος της Νορβηγίας Anders Breivik που δήλωνε εθνικιστής, ακροδεξιός και λάτρης του .. Ισραήλ.



Στη συνέχεια δημοσιεύουμε ένα άρθρο απ' το blog ΑΠΟΡΡΗΤΟ  σχετικά με τα προγράμματα ελέγχου του νου που εφαρμόζονται απ' τις μυστικές υπηρεσίες εδώ και 60 χρόνια. Δεσμευόμαστε στο μέλλον να δημοσιεύσουμε μερικά άρθρα σχετικά με το θέμα, που είναι πολύ σημαντικό για την χειραγώγηση των μαζών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MK-ULTRA: MIND CONTROL ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Η δεκαετία του 1950 υπήρξε αναμφίβολα η χρυσή εποχή της Αμερικής. Ήταν η εποχή του αμερικανικού

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κινέζα βουλευτής ζητά να αφαιρεθούν σημαίες και τοιχογραφίες «που θυμίζουν το παρελθόν», εν όψει ποδηλατικού αγώνα. «Να τα μαζέψεις και να πας στη χώρα σου», απαντάνε λευκοί εθνικιστές



Από τις 9 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου, πάνω από 200 από τους καλύτερους ποδηλάτες του κόσμου θα δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση του ‘Giro d'Italia’, ενός από τους τέσσερις μεγάλους γύρους της ποδηλασίας.

"Η μαζική μετανάστευση είναι επιβλαβής, αλλά ποτέ δεν θα την σταματήσουμε", λέει ο Μπαρόζο



Οι ελίτ ηγέτες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι. Νομίζουν ότι επειδή ελέγχουν τα media, τις τράπεζες και την πολιτική εξουσία, μας έχουν υπνωτίσει και μπορούν να χρησιμοποιούν την μαζική ψυχαγωγία, την μαζική παραπληροφόρηση και τα μαζικά εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε κανένας να μην παρατηρήσει ότι βαδίζουμε σαν υπνοβάτες προς την φυλετική γενοκτονία και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Χένρι Κίσινγκερ: «Ο Πούτιν βλέπει στην ουκρανική κρίση σαν πρόβα τζενεράλε αυτών που νομίζει ότι θα επιθυμούσαμε να γίνουν στην Μόσχα»

Σημείωση FreedomVoice: Ο Χένρι Κίσινγκερ γεννήθηκε στην Βαυαρία από Εβραίους γονείς.

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος 
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών 


Σε συνέντευξη του στο CNN ο πρώην αμερικανός ΥΠΕΞ μιλά για την Ουκρανία από την δική πλευρά με έναν σκωπτικό τρόπο αναλύοντας την κατάσταση με ψυχρή λογική, προειδοποιώντας παράλληλα την δύση για τις όποιες συνέπειες μιας «άστοχης» πολιτικής.

PRESS TV: Ισραηλινός πρώην αξιωματικός διοικεί ομάδα παραστρατιωτικών στην Ουκρανία (video)




Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας πρώην ισραηλινός αξιωματικός του στρατού διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη χώρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...