Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η παλαιότερη πυραμίδα στον πλανήτη ανακαλύφθηκε θαμμένη στην Κριμαία!!! (Φωτογραφίες + Βίντεο)


Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πυραμίδες, επτά στο σύνολο. 

Αλλά γνωρίζουμε, σίγουρα, δύο πράγματα.
1. Είναι οι παλαιότερες στον πλανήτη και
2. Βρίσκονται εκεί!

Βίντεο ΣΟΚ: Η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε φυτά!

Ο σκηνοθέτης Godfrey Reggio παρουσιάζει τη δική του "απόδειξη"¨ότι η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε φυτά. Πολύ δυνατές εικόνες, τα πιτσιρίκια στέκονται αποχαυνωμένα μπροστά στην οθόνη και μοιάζουν "ναρκωμένα, σαν ασθενείς σε ψυχιατρείο", όπως αναφέρει ο ίδιος.


Η συνομιλία που αποκαλύπτει ότι έγινε πραξικόπημα στην Ουκρανία

Σύμφωνα με την συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν εναντίον διαδηλωτών και αστυνομικών, εκτελούσαν διαταγές των ηγετών των κινητοποιήσεων στην πλατεία Μαϊντάν.

Οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν εναντίον των διαδηλωτών και των αστυνομικών στο Κίεβο φέρεται να είχαν προσληφθεί από τους ηγέτες των κινητοποιήσεων της πλατείας Ανεξαρτησίας (Μαϊντάν) όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάθριν Άστον και τον Εσθονό ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με την συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο, οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν εναντίον διαδηλωτών και αστυνομικών, εκτελούσαν διαταγές των ηγετών των κινητοποιήσεων στην πλατεία Μαϊντάν.

«Γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι πίσω από τους ελεύθερους σκοπευτές (σνάιπερς) δεν ήταν ο Γιανουκόβιτς, αλλά ήταν κάποιος από το νέο συνασπισμό (την αντιπολίτευση)» ακούγεται να λέει ο Εσθόνός υπουργός Εξωτερικών, Ούρμας Πάετ.

«Πιστεύω ότι δεν θέλουμε να το ερευνήσουμε...» απαντά η Άστον.

Η τηλεφωνική συνομιλία πραγματοποιήθηκε μετά την επίσκεψη του Πάετ στο Κίεβο, στις 25 Φεβρουαρίου, εν μέσω κλιμάκωσης των συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Ο Πάετ αναφέρει επίσης συζήτηση που είχε με γιατρό η οποία φρόντιζε ανθρώπους που έφεραν τραύματα από βολές ελεύθερων σκοπευτών και είπε στον Εσθονό ΥΠΕΞ ότι τόσο οι διαδηλωτές, όσο και οι αστυνομικοί πυροβολήθηκαν από τα ίδια άτομα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο φέρεται να ανέβηκε στο διαδίκτυο από αξιωματικούς των υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας (SBU) που πρόσκεινται στον ανατραπέντα πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς και ήταν αυτοί που έβαλαν τους «κοριούς».





Βουλγαρία: Από το 2016 απαγορεύονται σόμπες και τζάκια για θέρμανση


Φεβρουάριος 26, 2014.

Ο Άρειος Πάγος νομιμοποίησε τους Antifa ως "τοπική οργάνωση"

Δόγμα του Σόκ! Ο Άρειος Πάγος ποινικοποιεί την ΧΑ αλλά νομιμοποιεί την "αντιφά" την οποία αναφέρει ως "τοπική οργάνωση"!

dsc 1384Διαβάζοντας κανείς το πόρισμα του Αρείου Πάγου, με το οποίο ζητείται από το κοινοβούλιο η άρση της ασυλίας του συνόλου της Κ.Ο της Χρυσής Αυγής, ανακαλύπτει κανείς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αστυνομία, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές που θέλουν να ποινικοποιήσουν ένα κόμμα με κάποιες εκατοντάδες

Η νέα παιδική ταινία που πρωταγωνιστή η Αντζελίνα Τζολί και προωθεί την κυριαρχία του κακού στο κόσμο

Η Αντζελίνα Τζολί με .. κέρατα τράγου σε παιδική ταινία


"Υπάρχει κακό σε αυτόν τον κόσμο", λέει η Αντζελίνα Τζολί στη νέα της ταινία Maleficent. 

Αυτή τη φορά η Disney χρησιμοποιεί ένα

Απέχουν από τις ευρωεκλογές οι κάτοικοι της Γαύδου για τα χημικά της Συρίας

Αποχή από τις επικείμενες ευρωεκλογές αποφάσισαν οι κάτοικοι της Γαύδου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την αδιαφορία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, αλλά και της «μνημονιακής» ελληνικής κυβέρνησης. στο μείζον περιβαλλοντολογικό έγκλημα που συντελείται.

Ολόκληρο το κείμενο των κατοίκων της Γαύδου έχει ως εξής:

Eκτόξευσαν διηπειρωτικό πυρηνικό πύραυλο οι Ρώσοι κοντά στην Μαύρη Θάλασσα!


Eκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) από τις ρωσικές στρατηγιικές δυνάμεις σημειώθηκε πριν λίγο.
Πρόκειται για έναν πύραυλο RS-12M Topol-M, ο οποίος μεταφέρει πολλαπλά οχήματα επανεισόδου συνολικής ισχύος 1,5 ΜΤ περίπου από το πεδίο εκτόξευσης Καπούστιν Γιάρ, μια περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας στην περιοχή του Αστραχάν, πριν από 10' λεπτά (22.10 τοπική ώρα)!
Η ονομασία του "Topol" σημαίνει

ΦΡΙΚΗ στα βόρεια προάστια: Της σιδέρωσαν τα χέρια-Δεν τους έλεγε που είναι κρυμμένα τα λεφτά

Βασανιστήρια έκαναν Γεωργιανοί κακοποιοί στη σύζυγο γνωστού γιατρού που διαμένει στα βόρεια προάστια. Το φρικτό περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες όταν οι κακοποιοί εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο στη διώροφη οικεία όπου διαμένει ο γνωστός γιατρός, αιφνιδιάζοντας τον ίδιο, τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό.
Αρχικά κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο τον γιατρό και τον έδεσαν με γραβάτες. Στη συνέχεια μετέφεραν τη 59χρονη σύζυγο του και την 48χρονη οικιακή βοηθό σε άλλο δωμάτιο.
Στη συνέχεια χτύπησαν βάναυσα τη σύζυγο του γιατρού μέχρι που της έσπασαν τρία δόντια, καθώς  εκείνη δεν τους αποκάλυπτε που ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί που ήθελαν να τρομάξουν ακόμα περισσότερο την γυναίκα, πήραν το ατμοσίδερο και την..

Σπείρα έξι αλλοδαπών είχε “ρημάξει” τους πολίτες της Θεσσαλονίκης κλέβοντας πορτοφόλια σε λεωφορεία

oasth
Εξαρθρώθηκε ύστερα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία ενέχεται στη διάπραξη κλοπών πορτοφολιών από ανυποψίαστους επιβάτες συγκοινωνιακών μέσων.


Συνελήφθησαν τα έξι αλλοδαπά μέλη της συμμορίας, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 35 ως 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των κλοπών, της παράνομης κατοχής όπλων και της παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...