Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η συγκλονιστική φιλοσοφία του Σπαρτιάτη πολεμιστή

"Γιατί να αγωνιζόμαστε;" ρώτησε ο Αθηνάδης . "Γιατί κοπιάζουμε και προσπαθούμε τόσο επίμονα;

Γιατί δεν απολαμβάνουμε την καθημερινότητα και τις μικρές χαρές της ζωής, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες;

Ένα σκίτσο για "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"


Οι αντιφασίστες και αντιφασίστριες ξεκαθάρισαν ότι θα σπάνε όποιο ξενοδοχείο δέχεται να κάνει ομιλία η Χρυσή Αυγή

Οι αντιφασίστες/αντιφασίστριες παραδίδουν μαθήματα υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου.. 

Προειδοποιητική αντιφασιστική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα Γιάννενα από αντιφασίστριες και αντιφασίστες μετά την ανακοίνωση των μελών της Χρυσής

Η αποχώρηση του Νικολόπουλου απ' την εκπομπή του

Αποκάλυψη fpress.gr: Απίστευτη απάτη με εξάρτημα που υπόσχεται οικονομία καυσίμων ως 70%

Πόσο κοστίζουν ένας πυκνωτής, δύο αντιστάσεις και ένα led; Μην βιαστείτε να δώσετε απάντηση καθώς εξαρτάται πως έχουν συσκευαστεί και βαφτιστεί!

Και φαίνεται στην Ελλάδα η βάφτισή τους κοστίζει...
38 Ευρώ και μάλιστα σε προσφορά. Πρόκειται για το ...

Oυκρανοί νεοναζί επιτίθενται σε ρωσόφωνους διαδηλωτές

Ένταση εκδηλώθηκε μόλις πριν από λίγο στο Κίεβο της Ουκρανίας, όταν Δυτικοί γερμανοχαζάροι Ουκρανοι επιτέθηκαν σε ρωσόφωνους διαδηλωτές

 
Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους σε

Η ΕΛΜΕ παρακάλεσε την αστυνομία να μην απελάσει Αλβανό λαθρομετανάστη

Ανήλικος μαθητής, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, κινδυνεύει με απέλαση, διότι, όπως απεδείχθη, δεν διέθετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραμονής στην Ελλάδα.

 
Στο ζήτημα παρενέβησαν - ποιος άλλος; - οι αριστερίζοντες συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ Λάρισας, η οποία, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απευθύνει «έκκληση» να μη…

Δεν τους ακούει κανείς: Σε άδειες καρέκλες μίλησε ο Βενιζέλος στο συνέδριο της "Ελιάς"

Μπροστά σε άδεια καθίσματα πραγματοποιήθηκε για δεύτερη ημέρα η συνδιάσκεψη της «Ελιάς», μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με τους «58» και την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μη συμμετάσχει. Απόντα και 11 κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης της Ελιάς.

Εκλογές σήμερα στην Β. Κορέα! Φυσικά μόνον με ένα υποψήφιο!

Φήμες λένε ότι οι δημοσκοπήσεις στην Β. Κορέα δεν προκαλούν ιδιαίτερο άγχος στο κομμουνιστικό κόμμα!
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή οι

Νέο χαράτσι στα ακίνητα αυτή τη φορά από τα δασαρχεία!

 Νέο χαράτσι στα ακίνητα αυτή τη φορά από τα δασαρχεία!
Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν ένα νέο «χαράτσι» που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να δηλωθούν οι περιουσίες τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εξήγησε γιατί πηγαίνει πάντα Μύκονο

Απάντηση για τις διακοπές στη Μύκονο


Απαντώντας επίσης, στην κριτική που δέχεται σχετικά με το πόσο χρόνο περνάει στην Αθήνα και πόσο στη Μύκονο, απαντά ότι «μένω στην Αθήνα από 17 ετών και δεν την απάτησα ποτέ. Μένω συνεπής σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και στην Αθήνα. 

Αλλά δεν μπορώ να πουλάω και παραμύθια. Δεν μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, δεν θα πάω εκεί όπου η σχέση μου μπορεί να έχει σπίτι. Προφανώς θα πάω στο σπίτι της κοπέλας μου, της συντρόφου μου. Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς θέλετε να πάω. Θα πάω σε άλλο νησί, για να πληρώνω ξενοδοχείο; 

Όσοι λένε λοιπόν ότι πάω συνεχώς στη Μύκονο, ας έρθουν να μου πληρώσουν και το ξενοδοχείο και όλα».

Έκαναν "κόσκινο" ουκρανικό αεροσκάφος οι Ρώσοι

ΟΙ Δυνάμεις Αυτοάμυνας της Κριμαίας έβαλλαν αντιαεροπορικά πυρά πριν λίγο κατά ουκρανικό αεροσκάφος εναέριας παρατήρησης της συνοριοφρουράς, το οποίος είχε πλησιάσει σε ύψος περίπου 1000 μέτρων (3000 ποδών) κοντά στα διοικητικά όρια με την Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας!

Δεν εκτοξεύθηκαν αντιαεροπορικά βλήματα,

Προειδοποίηση αμερικανικών εταιρειών σε Μ.Ομπάμα: "Τυχόν κυρώσεις στην Ρωσία θα καταστρέψουν εμάς"!

Η αμερικανική βιομηχανία απηύθυνε επιστολή-προειδοποίηση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα, αναφέροντας ότι τυχόν επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας θα πλήξει πρώτα και κύρια την ...

Η Μόσχα έχει αφηνιάσει: Eμπάργκο φυσικού αερίου στην Ουκρανία λόγω χρεών ανακοίνωσε η Gazprom

H Ρωσία σε μία πρώτη απάντηση στις προκλήσεις της "κυβέρνησης" του Κιέβου και στην σύλληψη του επικεφαλής των ρωσόφωνων του Ντόνετσκ από ουκρανικές ειδικές δυνάμεις αλλά και άνδρς της Blackwater, σταματά την τακτική της πίστωσης και κόβει "εδώ και τώρα" το φυσικό αέριο στην Ουκρανία αν δεν πληρωθεί άμεσα ένα ποσό που πλησιάζει τα 2 δισ. δολ.!

Ο επικεφαλής του ομίλου Gazprom, Alexei Miller, δήλωσε πριν λίγο οτι 

Βούλγαροι και Σέρβοι εθελοντές υπέρ των ρωσικών δυνάμεων στην Κριμαία


Μάρτιος 8, 2014.

Τουρκία.

«Ακροδεξιές Ορθόδοξες ομάδες στη Βουλγαρία ζητούν εθελοντές για να πολεμήσουν στην Ουκρανία με τις ρωσικές δυνάμεις», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει:

Η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα - Ντοκιμαντέρ του BBC


Αμερικανοσιωνιστική υποκρισία


Μητσικώστας - Εφοδος Άδωνι Γεωργιάδη σε νοσοκομείο



Με 1,1% θα φορολογείται ο εφοπλιστής, µε 26% ο επαγγελµατίας!

Σύµφωνο «οικειοθελούς φορολόγησης» υπέγραψαν οι εφοπλιστές µε την κυβέρνηση. Το αστείο είναι ότι φωνάζουν κιόλας γιατί ο Γ. Στουρνάρας υποχρεώνει και όσους δεν υπέγραψαν το «συνυποσχετικό» να καταβάλλουν τους ίδιους φόρους.


Στην Ελλάδα έχουν επικρατήσει τρία είδη φορολογουµένων... 

Βρέθηκε με ονοματεπώνυμο ο Αμερικανός πράκτορας που παρακολουθούσε την κυβέρνηση Κ.Καραμανλή

Συγκλονιστικές εξελίξεις προμηνύονται στην υπόθεση των υποκλοπών καθώς ο ύποπτος Αμερικανός πράκτορας για τις παρακολουθήσεις της κυβέρνηση Καραμανλή έχει ονομαστικοποιηθεί από τν ελληνική Δικαιοσύνη και είναι σε εξέλιξη η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής για να του απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.


 
Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει εντοπίσει τον αμερικανό υπάλληλο της πρεσβείας των ΗΠΑ, William B, ο οποίος εμφανίζεται στην ελληνική δικογραφία του 3ου ανακριτή ως το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στις τηλεφωνικές υποκλοπές αξιωματούχων και του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Η Μοσάντ και όχι οι ΗΠΑ, πίσω από τις μαζικές παρακολουθήσεις των Γάλλων;

 

Η ισραηλινή μυστική υπηρεσία Μοσάντ έχει ονομαστεί ως η πηγή τουλάχιστον ενός μέρους του διεθνούς σκανδάλου τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, για το οποίο έχει  κατηγορηθεί αποκλειστικά η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

Μέσω Τελ Αβίβ γινόταν οι παρακολουθήσεις στην Ελλάδα



1. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2000, ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, προς την –τότε– υπουργό Εσωτερικών και πολιτικό προϊστάμενο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βάσω Παπανδρέου.....

Πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ λέει ότι οι ΗΠΑ έκαναν το πραξικόπημα στην Ουκρανία

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις του Dennis Kucinich πρώην δημοκρατικού προεδρικού υποψήφιου ο οποίος δήλωσε ότι οι Αμερικανοί ευθύνονται για την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και ότι η περιβόητη ΜΚΟ USAID πληρώνεται απο τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να ρίχνει εκλεγμένες κυβερνήσεις στην Ουκρανία!


Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί δεν πλήρωσαν τα έξοδά τους κατά την επίσκεψή τους στην Κεφαλλονιά!

Πανικός έγινε στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι σύμβουλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά την έγκριση κονδυλίου ύψους 11.239,60 ευρώ για να πληρωθούν τα ξενοδοχεία του Πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...