Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σοβαρότατη καταγγελία: Γιατί η Kapa Research βγάζει πρώτο τον Καμίνη;

Προ ημερών η Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα ερευνών της για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, ανάμεσα στις οποίες φυσικά ήταν και ο Δήμος Αθηναίων.

Ως γνωστόν το σύστημα προωθεί μετά μανίας και πάθους τον εκλεκτό των περιούσιων και της διαπλοκής Καμίνη για Δήμαρχο Αθηναίων και ο ίδιος έχει φροντίσει κατά το παρελθόν να... ανταμείψει για τις υπηρεσίες τους τους διαβρωτές της κοινής γνώμης.

Σε μια εποχή λιτότητας και οικονομικής στενότητας ο Καμίνης στην εταιρεία ερευνών Kapa Reasearch έχει δώσει "δωράκια" αξίας 70.000 ευρώ μέσα μόλις σε 4 μήνες...
Συγκεκριμένα:


Ο Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών μονάδων Ο.Τ.Α. με το διακριτικό τίτλο « ΔΑΕΜ Α.Ε.» υπέγραψε με την  εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH A.E.», το οικονομικό έτος 2012,  τρεις συμβάσεις με τα εξής αντικείμενα:

1)Σύμβαση Υποστήριξης και Λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων με τίμημα 18.880 ευρώ + ΦΠΑ  και διάρκεια τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

2)Σύμβαση Μελέτης και Οργάνωσης των Λειτουργικών Διαδικασιών και Μηχανογράφησης Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου με τίμημα...... 18.880 ευρώ + ΦΠΑ και διάρκεια δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

3)Σύμβαση Υποστήριξης και λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων με τίμημα 19.780 ευρώ + ΦΠΑ. με την προϋπόθεση η εταιρεία να λειτουργήσει πιλοτικά το έργο για δύο μήνες.

Δείτε όλες τις δυμβάσεις στα πατακάτω link:

Σύμβαση 08/02/2012 
Σύμβαση 25/05/2012 
Σύμβαση 29/06/2012 

Με πληροφορίες από το periodista.gr

Υ.Γ.
Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...