Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

10 δισ. δολάρια μέσω ΜΚΟ κόστισε η επανάσταση των Νεοταξιτών στην Ουκρανία!

Κατηγορηματικός ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί εμφανίστηκε στο διάγγελμά του από το Χάρκοβο παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί του Σαββάτου.

«Το παρόν κοινοβούλιο παίρνει παράνομες αποφάσεις που ντροπιάζουν τη χώρα» ανέφερε ο Γιανουκόβιτς στο διάγγελμά του που μεταδόθηκε από το κανάλι UBR, ενώ καταγγέλλει ευθέως την απόπειρα πραξικοπήματος από την αντιπολίτευση.
Όπως είπε «πυροβόλησαν το αυτοκίνητό μου αλλά δεν φοβάμαι. Θα μείνω στην Ουκρανία»Συμπλήρωσε, δε, ότι προσπαθεί να προστατεύσει το λαό από τους εισβολείς.
Εν τω μεταξύ άλλος αξιωματούχος της κυβέρνησης Γιανούκοβιτς, ο κ. Vadim Kolesnichenko, καταγγέλλει ευθέως το ρόλο των Δυτικών στην υπόθαλψη και υποκίνηση των «εξεγέρσεων» στο Κίεβο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:
«Τους πήρε χρόνια να προετοιμάσουν αυτήν την κατάσταση στο Κίεβο. Ξένοι πράκτορες έχουν ξοδέψει πάνω από 10 δισ. δολάρια τα τελευταία χρόνια για να ετοιμάσουν αυτό το πραξικόπημα. Τα χρήματα διοχετεύονταν μέσω από τις αποκαλούμενες «ΜΚΟ», είπε ο
κ. Vadim Kolesnichenko.
Την ίδια ώρα οι οπαδοί της αντιπολίτευσης αναμένουν την απελευθέρωση της Γιούλια Τιμοσένκο με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 2 ώρες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...