Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θα αποφασίζει ποιος είναι ρατσιστής και θα αποκλείεται απ' τις εκλογές;

χαζαρια
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: 

Θα αναφερθώ σ’ ένα γεγονός που διέφυγε της προσοχής σας και το αλίευσα από την ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Προ ημερών έγινε στην πόλη της Λάρισας Ημερίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας «για τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην οποία παρέστη και μίλησε ο αποτυχημένος (υπό την έννοια ότι δεν επανεξελέγη βουλευτής…) Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας. Ο οποίος, μετά από διάφορες υποκριτικά ηθικολογικές μεγαλοστομίες περί «κάθαρσης», «εξυγίανσης της πολιτικής ζωής», «διαφάνειας», «δυνατότητας ίδιας πρόσβασης – προβολής όλων των υποψηφίων από τα ΜΜΕ», κ.τ.λ. (αλήθεια, ποιον νόμιζε ότι κοροϊδεύει μ’ όλα αυτά;), είπε και τα εξής αξιοσημείωτα:


«Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι οι υποψήφιοι να εκφέρουν έναν πολιτικό λόγο, ειλικρινή και όχι παραπλανητικό, ευπρεπή χωρίς υβριστικές ή μειωτικές εκφράσεις και υπονοούμενα. Ιδιαίτερα όμως να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να καταλάβουν, ότι δεν επιτρέπεται να εμπορεύονται τα πατριωτικά και θρησκευτικά συναισθήματα των Ελλήνων ανάγοντας σε ιδεολογία τον ρατσισμό, που μόνο μίσος και φανατισμό αποπνέει. Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο στίγμα για την εποχή μας είναι λεηλασία της ανθρώπινης ψυχής, είναι έγκλημα».

Αναρωτιέμαι γιατί το ΚΙΣ πρόβαλλε την ομιλία του Σούρλα, ενώ δεν προβάλλει τίποτα που δεν είναι σχετικό με τους εβραίους. Τι εννοούσε ο «ποιητής» Σούρλας, λέγοντας ότι ο «ρατσισμός» είναι «έγκλημα»; Μήπως η χουντάρα των διεφθαρμένων έχει στα σκαριά κάποιο σχέδιο αποκλεισμού των «ρατσιστών»-«εγκληματιών» υποψηφίων από τις δημοτικές εκλογές, με τις ευλογίες των σιωνιστών, ντόπιων και διεθνών;

Όλγα Σταυροπούλου

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...