Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Είμαστε πραγματικά ελεύθεροι; Ο έλεγχος του νου, η πλύση εγκεφάλου και οι περιούσιοι "σωτήρες" και καταστροφείς μας!

"Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς."

Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν, ο πρώτος Σοβιετικός ηγέτης. Η μητέρα του ήταν Εβραία το γένος Μπλάνκ


Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ανθρωπότητα είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Μια ιουδαϊκή ιερατική κάστα έχει καταφέρει να υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα υπονομεύοντάς την για ολόκληρες γενεές.

Γενετικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».

Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση όχι για να αποδείξουμε, όπως θα ισχυριστεί κάποιος αριστερός ή "προοδευτικός", ότι είμαστε ανώτεροι από κάποιους άλλους λαούς γενετικά. Αυτό δεν το είπαμε ποτέ άλλωστε σε αυτό το blog. Ούτε επιδιώκουμε κάτι τέτοιο.

Όμως διαφορές μεταξύ των φυλών υπάρχουν και γενετικά. Όπως

Το σχέδιο Kalergi - Ποιοι κρύβονται πίσω απο την γενοκτονία των Ευρωπαίων!

Ενημέρωση: Παραθέτουμε το απόσπασμα απ' το απαγορευμένο βιβλίο του Kalergi "Praktischer Idealismus" που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Περαιτέρω ανάλυση στα αγγλικά εδώ.



Ο Kalergi ήταν ένας απ' τους βασικούς εμπνευστές της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Στο βιβλίο του όμως αναφέρει ότι η εβραϊκή πνευματική ελίτ που αναδείχθηκε μέσα απ' τους διωγμούς εναντίον των Εβραίων στην Ευρώπη, θα διοικήσει στο μέλλον την νέα φυλή κατοίκων της Ευρώπης που θα μοιάζει εξωτερικά με τους αρχαίους Αιγύπτιους μετά τις επιμειξίες που θα υποστούν οι Ευρωπαίοι με τα εκατομμύρια των μεταναστών που οι Εβραίοι μας φέρνουν στην Ευρώπη και την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Στο Ισραήλ όμως κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει Εβραίος πολίτης Ισραήλ. Αυτοί μένουν καθαρόαιμοι και προωθούν την επιμειξία σε μας μόνο. Στην Ευρώπη το παίζουν προοδευτικοί, στη πατρίδα του το Ισραήλ φανατικοί ρατσιστές. Όχι απλά εθνικιστές.

Το πρώτο και το δεύτερο μέρος του Money Masters με ελληνικούς υπότιτλους



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...