Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μουσουλμάνοι βίασαν 100 ανήλικα κορίτσια στη Βρετανία - Βίντεο

Η ασπαρτάμη κατασκευάστηκε με γενετικά τροποποιημένα βακτήρια!



Η πιο διαδεδομένη γλυκαντική ουσία στο πλανήτη, που τι βρίσκει κανείς σε ανθρακούχα ποτά και γλυκά, κατασκευάστηκε με τη χρήση μιας μυστικής γενετικής διαδικασίας, η οποία όπως υποστηρίζουν μερικοί επιστήμονες χρειάζεται να ελεγχθεί περαιτέρω εξαιτίας τοξικών παρενεργειών που μπορεί να προκαλέσει.



Καθώς το συνέδριο των G8, των πιο πλούσιων κρατών δηλαδή, αποφάσισε να διεξάγει μια έρευνα  σχετικά με την ασφάλεια των Γενετικά Τροποποιημένων τροφών, μια έρευνα απο την εφημερίδαIndipendent την Κυριακή αποκάλυψε οτι η Μονσάντο(Σ.Α:Η οικογένεια Μονσάντο ήταν Εβραίοι που έκαναν...

Η οικογένεια Monsanto ήταν δουλέμποροι και ιδιοκτήτες δούλων

Ακολουθούν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για την εβραϊκή οικογένεια Monsanto που είναι ιδιοκτήτες της μεγαλύτερης εταιρείας βιοτεχνολογίας, της Monsanto.

Η εβραϊκή οικογένεια Monsanto απο την Λουιζιάνα απαρτίζοταν απο τους Benjamin, Isaac, Manuel, Eleanora, Gracia and Jacob. Έκαναν συχνές αγορές μαύρων για δούλους συμπεριλαμβανομένων 12 το 1785, 13 και 31 αντίστοιχα το 1787 και 80 το 1768.


Ο Benjamin πούλησε την «Babet» μια μαύρη γυναίκα, στον Franco Cardel. Ο Μάνουελ πούλησε 2 μαύρους απο την Γουϊνέα με τα ονόματα "Polidor" και  "Lucy" στον James Saunders για 850 δολάρια σε ασήμι.

ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ

Η βιομηχανία κατασκευής τροφών για κατοικίδια ζώα, μια επιχείρηση με τζίρο ένα δισεκατομμύριο δολάρια, μια βιομηχανία χωρίς κανονισμούς, συντηρείται από τα σκουπίδια που θα κατέληγαν στις χωματερές ή θα μετατρέπονταν σε λιπάσματα. Τα κρυμμένα συστατικά που είναι μέσα σε μια κονσέρβα ζωοτροφής, μπορεί να περιλαμβάνουν τα απομεινάρια γάτων και σκύλων που έχουν σκοτωθεί από αυτοκίνητα. Η βιομηχανία των τροφών αυτών, ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα τους αποτελούν ένα "ολοκληρωμένο και ισορροπημένο διαιτολόγιο" αλλά στην πραγματικότητα η τροφή ζώων που πωλείται στα καταστήματα είναι ακατάλληλη και για τα ζώα και για τους ανθρώπους.




Η "Φυτική πρωτεΐνη" το κύριο συστατικό της ξηράς τροφής για σκύλους

Η μυστηριώδης καταγωγή του ανθρώπου

Τον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο μου. Απαγορευμένη Αρχαιολογία (Forbidden Archeology), παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν "Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου" (The Mysterious Origins of Man). 

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία έγινε από τον Μπιλ Κόουτ (Bill Cote) και τους συνεργάτες του. Το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα το είδαν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες και προκάλεσε εξαιρετικά παθιασμένες, αρνητικές αντιδράσεις από τον επιστημονικό κόσμο ο οποίος σοκαρίστηκε από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις του προγράμματος για την πανάρχαια καταγωγή του ανθρώπινου είδους.





Η φύση αυτής της αντίδρασης μας λέει πολλά για την κατεστημένη επιστήμη.

Αγιο Φώς - 45 ιστορικές μαρτυρίες



Δείτε σε αυτό το βίντεο του 1994 τις αστραπές και την μπάλα φωτός που περιφέρεται ανάμεσα στους πιστούς στο 4:14.

Με επιστημονικές μετρήσεις του Ρώσου φυσικού Αντρέι Βολκόβ το Μεγάλο Σάββατο του 2008

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Κάθε χρόνο για πάνω απο 1000 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας εμφανίζεται το Άγιο Φώς στον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ. Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις με ελλειπή όμως αποδεικτικά στοιχεία. Έχει εκδοθεί ένα βιβλίο απο τον συγγραφέα Χαράλαμπο Σκαρλακίδη, αρχιτέκτονα απο το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει εκδόσει ένα αξιόλογο βιβλίο με αποδεικτικά στοιχεία υπέρ της ύπαρξης του Αγίου Φωτός. Μας έκανε εντύπωση πρώτον η μαρτυρία ενός Άραβα:

"Ο Άραβας Ιμπν αλ-Κας (940 μ.Χ.)

Ο Άραβας νομομαθής Ιμπν αλ-Κας (Ibn al-Qass)1 γεννήθηκε στα τέλη του

Είναι το Βυζάντιο ελληνικό ή όχι;

Σημείωση Επιστήμης: Τα τελευταία χρόνια το Βυζάντιο έχει κατασυκοφαντηθεί από την νέα φουρνιά ιστορικών ξενόφερτων ή ξενοσπουδαγμένων καθηγητών.

Ακούς διάφορα γραφικά ότι ο τάδε αυτοκράτορας δεν ήταν Έλληνας, ότι δεν υπάρχει πολιτισμός και τέχνη στο Βυζάντιο.

Δυστυχώς για αυτούς ο κορυφαίος σε παγκόσμιο επίπεδο βυζαντινολόγος σερ Στίβεν Ράνσιμαν διαφωνεί μαζί τους και αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει επιτέλους στην επιστήμη να αφήσουμε την προχειρολογία και να στηριχθούμε σε πρωτογενείς πηγές για να βγάλουμε ορθά συμπεράσματα.

Και να μην ξεχνάμε ότι τα γνωστά διεθνή κέντρα, βλέπε Σόρος, έχουν μεγάλο συμφέρον να διασπάσουν γεωγραφικά, ιστορικά και πολιτιστικά την Ελλάδα. Τα ίδια αυτά κέντρα χρηματοδοτούν κινήματα στα οποία ακούς "είμαστε Κρητικοί και όχι Έλληνες", "είμαστε Κερκυραίοι και όχι Έλληνες" κτλ.. Τα ίδια κέντρα χρηματοδοτούν κάποιες "μετριότητες" που πρόσκεινται στον ελληνοκεντρικό χώρο να πουν "το Βυζάντιο δεν είναι ελληνικό", κάποιοι άλλοι "οι Σπαρτιάτες δεν είναι Έλληνες", "οι Θηβαίοι δεν είναι Έλληνες"... Όλα αυτά προέρχονται από τα ίδια κέντρα.

ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ: Το Ινστιτούτο που εξαφανίζει όλα τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα

"Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν."
Τζώρτζ Όργουελ 1984

Οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε την τελευταία σκηνή από την δημοφιλή ταινία αρχαιολογικής περιπέτειας "Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού" με τον Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποία ένα σημαντικό ιστορικό εύρημα, η Κιβωτός της Διαθήκης από το Ναό της Ιερουσαλήμ, κλειδώνεται σ' ένα κιβώτιο και τοποθετείται σε μια τεράστια αποθήκη, όπου δεν θα την ξανα δεί ποτέ κανείς, εξασφαλίζοντας μ' αυτό τον τρόπο ότι τα βιβλία της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να ξαναγράφουν και οι καθηγητές της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη διάλεξη που δίνουν εδώ και σαράντα χρόνια.





Και η Κίνα απορρίπτει τις Γενετικά Τροποποιημένες τροφές

Η είδηση είναι απο NATURAL SOCIETY και η μετάφραση απο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Καθώς η επίγνωση για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τους κινδύνους που αυτά επιφέρουν αυξάνεται, πολλές χώρες λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να περιορίσουν την εξάπλωση των γεντικά τροποποιημένων τροφών. 




Κάποιες χώρες να καταστρέφουν τις Γενετικά Τροποποιημένες καλλιέργειές τους, κάποιοι επιστήμονες δείχνουν με στοιχεία και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τα ΓΤΠ. Έτσι δημιουργείται ένα συνεχώς αυξανόμενο κίνημα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούνται για να διαφυλάξουν την ακεραιότητα των παραδοσιακών τροφών τους. 

Οι Ναζί εφάρμοζαν τη φθορίωση σαν μέσο χειραγώγησης της συνείδησης και μεις το χρησιμοποιούμε για τα δόντια μας!

Πώς η μεθοδευμένη διαφημιστική εκστρατεία μπορεί να μετατρέψει ένα ισχυρότατο δηλητήριο, το φθόριο, σε στοιχείο που όλοι θέλουν να έχουν στο σώμα τους! Γιατί έγινε αυτό; Μόνο και μόνο για να μην πηγαίνει χαμένο το φθόριο που «περισσεύει» από τις βιομηχανίες αλουμινίου; Μήπως γιατί ήδη οι Ναζί εφάρμοζαν τη φθορίωση σαν μέσο χειραγώγησης της συνείδησης των κατακτημένων λαών; Ή μήπως έχουν δίκιο οι ακραίοι, που υποστηρίζουν ότι κάποιοι έχουν συμφέρον να μας μεταλλάξουν σταδιακά και η φθορίωση του νερού και πολλών άλλων ειδών εντάσσεται σε αυτά τα πλαίσια; Ο κρυφός ρόλος της αμόλυβδης βενζίνης...

Πριν από δύο περίπου μήνες, μια παρέα από φίλους πήγαμε στο σπίτι ενός από εμάς, σε ένα χωριό στην Αρκαδία. Αν και το σπίτι που φιλοξενηθήκαμε ήταν αρκετά καινούργιο, μπαίνοντας μέσα ανακαλύψαμε πως είχε ποντίκια. Όπως καταλαβαίνετε, το πρόγραμμα της επόμενης μέρας άλλαξε. Η πρώτη δουλειά ήταν να βρούμε ποντικοφάρμακο...



...Όμως στο μαγαζί του χωριού το ποντικοφάρμακο είχε τελειώσει. Αρχίσαμε να συζητάμε για να αφήσουμε τα σχέδια για βόλτες στο βουνό και να πάμε στη Δημητσάνα ή στη Βυτίνα, αποφασισμένοι να λύσουμε το πρόβλημα των ποντικιών.
Εκεί που συζητούσαμε, μια από τις παραδοσιακές γιαγιάδες των χωριών αυτών μας άκουσε και είπε να μας βοηθήσει. Η συμβουλή της, ιδιαίτερα απλή. «Αδειάστε παιδάκια μου», μας είπε, «μια οδοντόκρεμα σε ένα πιατάκι, βάλτε μια δυο κουταλιές μαρμελάδα η μέλι για γλύκα και μυρωδιά, και ανακατέψτε τα καλά. Μετά βάλτε μισό-μισό κουταλάκι, σαν δόλωμα, στα σημεία που είδατε ποντίκια και θα ησυχάσετε από αυτά». Η συμβουλή της μας παραξένεψε, αλλά αφού δεν θα αλλάζαμε τελικά το πρόγραμμα μας, είπαμε να την εφαρμόσουμε, αν και δεν πολυπιστεύαμε στην αποτελεσματικότητα της.
Τρεις εβδομάδες αργότερα αποφασίσαμε να ξαναπάμε. Αυτή τη φορά δεν παραλείψαμε να πάρουμε και το απαραίτητο ποντικοφάρμακο, γελώντας με τη συνταγή της γιαγιάς. Όταν μπήκαμε πάλι στο σπίτι, είδαμε πως τα περισσότερα από τα κουταλάκια του μίγματος της οδοντόπαστας με το μέλι, που είχαμε βάλει σαν δολώματα, έλειπαν. Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το ότι δεν υπήρχαν καθόλου ίχνη από ποντίκια! Αυτό ήταν κάτι που με παραξένεψε και με τρόμαξε.

Κόλλα κρέατος - Τρανσγλουταμινάση: Το βρώμικο μυστικό της βιομηχανίας κρέατος

Πραγματικά πυρά: Σομαλοί πειρατές εναντίον ιδιωτικής ασφάλειας πλοίου! - Βίντεο


Γενετική έρευνα καταρρίπτει την θεωρία του Φαλμεράγιερ, την Κάθοδο των "Δωριέων" και την άποψη του Έβανς για την καταγωγή του Μινωικού πολιτισμού

Πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα ανασύρονται από την έρευνα, όπως αυτό που αφορά στη γενετική συνέχεια των κατοίκων της Κρήτης από την εποχή του χαλκού μέχρι σήμερα και που κλονίζουν την άποψη του Έβανς ότι ο Μινωικός πολιτισμός έχει βορειοαφρικανική καταγωγή!

Καταρρίπτεται η θεωρία του Φαλμεράγιερ: “…τα γενετικά στοιχεία απορρίπτουν ως εσφαλμένη τη θεωρία του Φαλμεράγιερ… διαψεύδουν τελεσίδικα την εκδοχή της σημαντικής Σλαβικής διείσδυσης… αφού… οι Έλληνες παρέμειναν ξεχωρισμένοι, σε μεγάλο βαθμό, από τους γειτονικούς λαούς λόγω θρησκευτικών, γλωσσικών και άλλων πολιτιστικών χαρακτηριστικών και διατήρησαν τη γενετική τους ταυτότητα κατά τη διάρκεια των αιώνων…”

Γενετικά δεν υποστηρίζεται η άποψη της ‘Καθόδου των Δωριέων’, αλλά πολύ περισσότερο επιβεβαιώνεται αυτό που ορθά θα χαρακτηρίζαμε ως ‘Επιστροφή των Μυρίων’

Γράφει ο Καισαρίων Ατελής

 “Ούτε μία σταγόνα αίματος, γνήσιου Ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας.”
- Ιάκωβος Φίλιππος Φαλμεράγιερ
Εμβρόντητοι οι Έλληνες της εποχής του Φαλμεράγιερ άκουγαν από τα πλέον επίσημα χείλη ότι δεν αντλούσαν την καταγωγή τους από τους αρχαίους Έλληνες, αλλά από τους Σλάβους και τους Αλβανούς που εισέβαλαν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...