Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Η ζωή μου είναι καλύτερη χωρίς ΤV»


Έβγαλαν από τα σπίτια τους τούς τηλεοπτικούς δέκτες και δηλώνουν πως δεν το έχουν μετανιώσει

Η Daily Mail διαμαρτύρεται για την καθαρότητα των φωτογραφιών της NASA

Σ.Επιστήμης: Βρήκαμε απο την "Daily Mail" ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει το blog μας. Στο παρελθόν είχαμε πει οτι οι φωτογραφίες της NASA και γενικά των "Δυτικών" είναι επεξεργασμένες, είναι εσκεμμένα θολές για να αποκρύπτουν κάποιες πληροφορίες.


Θυμάστε τις φωτογραφίες της NASA απο τον Ηλιο που εμφανίζοταν παράξενα αντικείμενα, ξαφνικά αυτές οι φωτογραφίες εξαφανιζόντουσαν και εμφανιζόντουσαν διορθωμένες στη θέση τους.

Η ΡΩΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Σχόλιο Ελεύθερης Επιστήμης: Επιλέξαμε να μεταφράσουμε και να δημοσιεύσουμε το άρθρο αυτό για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα την περίοδο αυτή της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Ακούμε μερικές φορές απο τα ΜΜΕ οτι η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ενωση δέχεται πιέσεις για να επιτρέψει την κυκλοφορία όλο και περισσότερων γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Εχουν ήδη επιτρέψει την κυκλοφορία γενετικά τροποποιημένων προϊόντων για ζωοτροφές.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει απο όσο γνωρίζουμε, η δυνατότητα να ελέγχουν δείγματα για την ύπαρξη γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην αγορά.
Σε κάποιους μπορεί να αρέσουν οι συνωμοσίες και σε κάποιους να μην αρέσουν. Είναι όμως αδιαμφισβήτο γεγονός οτι τα πρόσωπα που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, ελέγχουν και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.
Αυτοί πιέζουν όλες τις χώρες για να επιβάλλουν την κατανάλωσή τους.
Την γνωστή "Πράσινη Επανάσταση" στην Αφρική και σε όλο το κόσμο την προώθησε το ίδρυμα Ροκφέλερ. Τελικά μόνο "πράσινη" δεν ήταν.

Την "Πράσινη Ανάπτυξη" στην Ελλάδα ποιός νομίζετε οτι την προωθεί;

Πρέπει να ξέρετε οτι αυτοί που κατέχουν αυτές τις εταιρείες βιοτεχνολογίας έχουν βίλες διάσπαρτες σε πολλά σημεία της Γης.
Απο διάφορες πληροφορίες που έχουμε βρεί στο διαδίκτυο προκύπτει οτι τα τρόφιμα τα οποία καταναλωνουν είναι απόλυτα βιολογικά, δεν έχουν κανένα φάρμακο και κανένα λίπασμα.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η πληροφορία οτι τα σπίτια τους τόσο μέσα όσο και απ' έξω τα βάφουν με ασβέστη και όχι με πλαστικό χρώμα.

Θυμηθείτε οτι αυτοί κατέχουν όλες τις χημικές βιομηχανίες του δυτικού κόσμου. Δεν καταναλώνουν δηλαδή τα προϊόντα τους.

Αυτές τις πληροφορίες μην τις προσπερνάτε. Πρέπει να τις εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Πριν φθάσουν να δημοσιευτούν έχουν διπλο-ελεγχθεί και διπλο-διασταυρωθεί.

Οταν τα παιδιά σας τρώνε τις τροφές στα Mc....

Η επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία - Υπερκινητικότητα,μαθησιακές δυσκολίες,προβλήματα συγκέντρωσης

Σημείωση Επιστήμης: Μήπως το παιδί σας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί; 
Μήπως το παιδί σας είναι υπερκινητικό; 
Μήπως το παιδί σας έχει μαθησιακές δυσκολίες; 
Μήπως το παιδί σας έχει πτωχό λεξιλόγιο; 
Μήπως το παιδί σας δεν ενδιαφέρεται για καινούργια πράγματα; 
Έχετε προσέξει αν το παιδί σας όταν ταξιδεύει με το αυτοκίνητο κοιτάζει έξω; 


Στο βίντεο θα δείτε τον Δημήτρη Χριστάκη, παιδίατρο, ο οποίος σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες στην Αμερική έκαναν συγκεκριμένα πειράματα για να ανακαλύψουν την επίδραση της τηλεόρασης στην νηπιακή ηλικία. 
Τα συμπεράσματα είναι συγκλονιστικά.Δείτε το βίντεο και μην ξεχάσετε να το δείξετε σε όλες τις μητέρες.







http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα: Το πρόβλημα είναι οι πολλοί αστυνομικοί και όχι το παρεμπόριο

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Athens Voice” ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 




Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε τη θέση του, ότι δε μπορεί να βλέπει πολύ αστυνομία στο κέντρο, με το εξής ακλόνητο επιχείρημα:

Ο Παπανδρέου σε πάρτι μασκέ το 1989




Η ολόγυμνη κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ


Ολόγυμνη για χάρη της τέχνης εμφανίζεται στο θεατρικό σανίδι κόρη γνωστού πρώην υπουργού και ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο λόγος για την Λένα Παπαληγούρα, κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Αναστάση Παπαληγούρα, η οποία προετοιμάζεται για την παράσταση «Blasted» η οποία θα ανέβει τον επόμενο μήνα στο θέατρο «Πορεία».

Όμως, πριν καν κάνει πρεμιέρα, η παράσταση έχει τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της τολμηρή της αφίσας στην οποία εμφανίζεται η Λένα γυμνή, στο πλευρό των άλλων δύο πρωταγωνιστών του «Blasted», Ακύλλα Καραζήση και Μιχάλη Αφολιάνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», η αφίσα μας δίνει απλά μια γεύση από τις τολμηρές σκηνές που περιλαμβάνει η παράσταση.

Σημειώνεται ότι η Λένα Παπαληγούρα έχει εμφανιστεί γυμνή στο παρελθόν, στην ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους»...



Εδώ η Λένα σε καυτό φιλί με τον συμπρωταγωνιστή της Στέφανο Μουαγκιέ στη σειρά Γ-4

Ο περήφανος μπαμπάς

Το βίντεο με το καυτό φιλί..

Βίντεο με τη διευθύντρια του ΔΝΤ Λαγκάρντ: Μόνο το ΔΝΤ και οι Ναζί πέτυχαν πρωτογενές πλεόνασμα στην Ελλάδα!

Διαβάστε και εδώ την κριτική απ' την Guardian

Η κρυφή βιογραφία του Ρούπερτ Μέρντοκ


"..ο Μέρντοκ έχει 9 δορυφορικά δίκτυα τηλεόρασης, 100 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης, 175 εφημερίδες, 40 εκδόδεις βιβλίων, 40τηλεοπτικούς σταθμούς και 1 στούντιο ταινιών. Ακόμη η το τηλεοπτικό δίκτυο του Μέρντοκ «τροφοδοτεί» με ειδήσεις 280.000.000 τηλεθεατές στις ΗΠΑ, 300.000.000 στην Ασία, το καλωδιακό του δίκτυο φτάνει σε 300.000.000 σπίτια και τα περιοδικά του σε 28 εκατομμύρια ανθρώπους.Σύνολικά 4.7 δισεκατομμύρια άνθρωποι( τα ¾ του πλανήτη) ενημερώνονται απο το δίκτυο του Μέρντοκ.."



Ο Rupert Murdoch



Οι κρυφές εβραϊκές ρίζες του Rupert Murdoch - Μια βιογραφία


του Christopher Bollyn – American Free Press


www.jewwatch.com


Ο Christopher Bollyn είναι ένας ερευνητής δημοσιογράφος που έχει συγγράψει εκτενώς για τα γεγονότα τις 11/9 στους Δίδυμους Πύργους. Τα αποτελέσματα των ερευνών του αμφισβητούν τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των ΜΜΕ σχετικά με το ποιοί έκαναν τις επιθέσεις στου Πύργους. Η εβραϊκή οργάνωση ADL και το FOX NEWS κατηγόρησαν τον Bollyn ως αντισημίτη για να αμαυρώσουν τις έρευνές του. Στο τιμόνι και τον δύο οργανισμών βρίσκεται ο Αυστραλός Σιωνιστής Ρούπερτ Μέρντοχ. 


Οι Εβραϊκές ρίζες του Murdoch


Ο Μέρντοχ έγινε Αμερικανός πολίτης για επαγγελματικούς λόγους, σύμφωνα με τον Richard H. Curtiss, συντάκτη των Washington Report on Middle East Affairs. Ο Keith Rupert Murdoch γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας τον Μάρτιο του 1931. Ο πατέρας του ο Sir Keith Murdoch, ήταν εκδότης εφημερίδας και η μητέρα του μια Ορθόδοξη Εβραία, γράφει ο Curtiss, παρόλο που ο Ρούπερτ Μέρντοχ δεν το αναφέρει στις βιογραφίες του.
Ο πατέρας του Μέρντοχ παντρεύτηκε την Elisabeth Joy Greene, κόρη του Rupert Greene το 1928. Απέκτησαν ένα γιό τον Rupert και 3 κόρες. Αργότερα στην ζωή του ο Keith Rupert επέλεξε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Εβραίου παππού του απο την πλευρά της μητέρας του.


Ο νεαρός Keith Rupert εκπαιδεύτηκε στην Αυστραλία στο ιδιωτικό σχολείο Geelong και σπούδασε στο ελιτίστικο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία, σύμφωνα με το περιοδικό Candour.


Ο πατέρας του Murdoch κέρδισε την σημαντική θέση του στην Αυστραλιανή κοινωνία μέσω του τυχαίου γάμου του με την κόρη μίας πλούσιας εβραϊκής οικογένειας.


Μέσω των διασυνδέσεων της γυναίκας του ο Keith Murdoch έγινε γρήγορα απο ρεπόρτερ, πρόεδρος στην Βρετανικής ιδιοκτησίας εφημερίδα στην οποία εργαζόταν. Υπήρχαν αρκετά χρήματα για αυτόν ώστε να αγοράσει έναν τίτλο ιππότη του Βρετανικού τάγματος, δύο εφημερίδες στην Αδελαϊδα,στην Νότια Αυστραλία και ένα ραδιοφωνικό σταθμό σε μια απομακρυσμένη πόλη, γράφει ο Candour το 1984. Για ευνόητους λόγους ο Μέρντοχ πάντοτε προσπαθούσε να αποκρύψει οτι η θεοσεβούμενη μητέρα του τον μεγάλωσε με εβραϊκές αρχές.

Ενω ο Μέρντοχ προσπαθεί να κρύψει τις εβραϊκές ρίζες του, τυγχάνει μεγάλης προβολής απο ακροδεξιούς Σιωνιστές όπως ο Βενιαμίν Νετανιάχου και ο Αριέλ Σαρόν.


Ο νυν πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου που έγραψε ένα βιβλίο Ο πόλεμος ενάντια στην Τρομοκρατία: Πως η Δύση Μπορεί να κερδίσει το 1986, κάνει συχνές αναφορές στο FoxNews του Μέρντοχ.


Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης George Pataki έχει πει οτι δεν υπάρχει εφημερίδα στις ΗΠΑ που να υποστηρίζει περισσότερο το Ισραήλ απο την New York Post του Μέρντοχ.


Σοκαριστική δήλωση Λαγκάρντ: Μόνο το ΔΝΤ και οι Ναζί πέτυχαν πρωτογενές πλεόνασμα στην Ελλάδα!

Την δήλωση την βρήκαμε στην Guardian


"μόνο τώρα μπορούμε να γιορτάζουμε το γεγονός ότι η Ελλάδα τελικά καταφέρνει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα, όπως το αποκαλούμε, κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί απ' το 1943"

Το 1943 η Ελλάδα βρισκόταν στη μέση της 4ετούς κατοχής απ' τη Ναζιστική Γερμανία, μια περίοδο κατά την οποία η χώρα έχασε το 10% του πληθυσμού της που έπεσαν θύματα βίας, εκτελέσεων, ασθενειών και πείνας. Ο Μεγάλος Λιμός  της Αθήνας μόνο προκάλεσε 300.000 θανάτους τον χειμώνα του 1942. Παρόλα αυτά είχαν πετύχει το πρωτογενές πλεόνασμα!



Σχετικά με το ποιοι ελέγχουν το ΔΝΤ δείτε το ντοκιμαντέρ "The Money Masters"

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: 70% o Κασιδιάρης εάν τον βάλουν φυλακή

Βορίδης: Εμείς αν θέλουμε θα βγάλουμε τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και δεν χρειάζεται ούτε δικαιοσύνη ούτε τίποτα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...