Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αλγερινός βίασε Γερμανίδα και της έσπασε τα κόκκαλα!


Αλγερινός πρόσφυγας βίασε και λήστεψε 26χρονη Γερμανία! Κατά τη διάρκεια του

Αφρικανός βίασε 46χρονη από τη Βιέννη με ναρκωτικό βιασμού!


Η αστυνομία της Βιέννης αναζητεί τον ύποπτο Αφρικανό από το Μάλι για το βιασμό 46χρονης τον περασμένο Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καφετέρια σε κεντρικό δρόμο της Βιέννης, η γυναίκα συνάντησε και άρχισε συζήτηση με τον ύποπτο. Η

Υποβρύχιες σεξουαλικές επιθέσεις Μουσουλμάνων σε παιδική πισίνα στην Ολλανδία!

Οι εργαζόμενοι στην πισίνα έβγαλαν ανακοίνωση αλλά οι πολιτική ηγεσία και η διοίκηση του κολυμβητηρίου τους κατηγόρησε για ρατσισμό. Η πισίνα βρίσκεται στην Χάγη και ονομάζεται Zwembad Zuiderpark. 

Πρόσφυγες βίασαν και άφησαν έγκυο Ολλανδή με ειδικές ανάγκες!


16χρονη Ολλανδή με ειδικές ανάγκες βιάστηκε από Αφγανούς πρόσφυγες στην Ολλανδία, αφού της χορήγησαν το ναρκωτικό του βιασμού και ένας από αυτούς την άφησε έγκυο. 

Η κοπέλα γέννησε το παιδί τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ είχε έρθει σε επαφή με τους δράστες μέσω του Facebook τον Απρίλιο του 2015. 

Οι άνδρες την κρατούσαν αιχμάλωτη για 3 μέρες και κατάφερε να δραπετεύσει με την βοήθεια φίλου.

Πακιστανός βίαζε ανήλικα κοριτσάκια και του πληρώνουν οι Άγγλοι δικαστικά έξοδα!


Οι Βρετανοί πληρώνουν τα δικαστικά έξοδα του ηγέτη της συμμορίας Μουσουλμάνων του Rochdale που μαζί με άλλους μη Ευρωπαίους Μουσουλμάνους χορηγούσαν ναρκωτικά σε ανήλικα κοριτσάκια και τα βίαζαν ομαδικά και άγρια. 

Τα κρατούσαν ακόμη και για μέρες. 

Σήμερα και ενώ έχει καταδικαστεί σε απέλαση οι Βρετανοί φορολογούμενοι πληρώνουν ταέξοδα για τις αγωγές που κάνει στο Αγγλικό κράτος για να μην τον απελάσουν και είναι μακριά από την οικογένειά του! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...