Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η «Προφητεία» του Πούτιν πριν από 20 χρόνια



Η σκηνή δεν προέρχεται από χώρα της Αφρικής, αλλά από το Παρίσι, (πιθανότατα από το μετρό).

ΓΑΛΛΙΑ :

Το πείραμα του ανέκφραστου προσώπου

Το πείραμα του ανέκφραστου προσώπου (the still face experiment) διεξήχθη το 1975 από τον Edward Tronick και τους συνεργάτες του σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί και να τονιστεί η σημασία της αλληλεπίδρασης μητέρας-βρέφους στα πρώτα χρόνια της ζωής.

Στη συνθήκη συμμετείχαν ένα βρέφος περίπου ενός έτους και η μητέρα του. Αρχικά, η μητέρα και το βρέφος αλληλεπιδρούσαν όπως συνήθως παίζοντας και γελώντας, με τη μια πλευρά να ανταποκρίνεται στην άλλη.

Μετά το σήμα του ερευνητή, όμως, η μητέρα καλείται να γυρίσει το πρόσωπό της και όταν γυρίσει ξανά προς το βρέφος να διατηρήσει ένα ανέκφραστο, ψυχρό πρόσωπο για περίπου δυο λεπτά.



Το βρέφος αναρωτιέται τι συμβαίνει και γιατί η μαμά δεν

Ο Ερντογάν απειλεί με απαγόρευση You Tube και Facebook

Το ενδεχόμενο ακόμη και απαγόρευσης ήγειρε για το YouTube και το Facebook ο Tούρκος πρωθυπουργός, λέγοντας πως μετά τις δημοτικές εκλογές στο τέλος του μήνα θα «ληφθούν μέτρα».


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραμένει υπό πίεση για το σκάνδαλο με τις μίζες, με το τελευταίο «επεισόδιο» ηχογραφημένες συνομιλίες που υποτίθεται ότι τον εμπλέκουν σε κρύψιμο μαύρο χρήματος και οι οποίες είχαν διαδοθεί μέσω του Διαδικτύου.

Αμερικανίδα τραγουδίστρια υποψήφια για Grammys αποχώρησε από την τελετή των βραβείων, η οποία, για μια ακόμη φορά, εξελίχθηκε σε πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας


Η δημοφιλής Αμερικάνα τραγουδίστρια gospel Natalie Grant, αποχώρησε από την τελετή των Grammys, καθώς μπροστά στα μάτια της διαδραματίζονταν σκηνές που ακόμα και τα mainstreamμέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο της «ψυχαγωγίας» παραδέχθηκαν ότι είχαν καθαρά αποκρυφιστική φύση.

Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός που βίασε την 46χρονη στο Ρέθυμνο

Με την ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή προφυλακίστηκε ο 30χρονος Πακιστανός που φέρεται να βίασε και να αποπειράθηκε να σκοτώσει μια 46χρονη γυναίκα την Κυριακή στο Ρέθυμνο.


 

Όπως διαβάζουμε στο cretapost, ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.

Σόου με τραβεστί φαντάρους σε αεροπορική βάση των αμερικάνων στην Ιαπωνία


Στην Αεροπορική Βάση Kadena στην Ιαπωνία, έξι αμερικάνοι στρατιώτες ντύθηκαν ‘drag’ και τραγούδησαν σε αυτό που χαρακτηρίστηκε «η πρώτη παράσταση τραβεστί σε αμερικανική στρατιωτική βάση».

Η παράσταση ήταν για «φιλανθρωπικό σκοπό» για την υποστήριξη της ομάδας υπεράσπισης του ομοφυλοφιλικού στρατιωτικού προσωπικού, με το όνομα ‘OutServe – SLDN’.

Όπως αναφέρει η Week, η υποπλοίαρχος Marissa Greene είπε ότι περίμενε να πουλήσει 75 εισιτήρια για το σόου, αλλά τελικά πούλησε περισσότερα από 400 σε δέκα ημέρες. Η εκδήλωση είχε την ίδια διαδικασία έγκρισης που έχουν άλλοι έρανοι της στρατιωτικής βάσης, με τη μόνη προειδοποίηση να μην επιτραπεί να ονομαστεί "drag show" δημόσια. Η παράσταση έτυχε θερμής υποδοχής από τους θεατές.

«Οι Εβραίοι είχαν βαθιά εμπλοκή στο εμπόριο σκλάβων», λέει Ραβίνος της Ολλανδίας

Ω, να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει ποτέ τέτοια ταινία στο Χόλιγουντ (και έτσι δεν θα πάρει όσκαρ)

Ουκρανία: Χέρι-χέρι Ισραηλινοί παραστρατιωτικοί και νεοναζί

Ουκρανία: Χέρι-χέρι Ισραηλινοί παραστρατιωτικοί και νεοναζί
Ο ρόλος του Delta, πρώην μέλους των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, και της ομάδας του στις οδομαχίες του Κιέβου.

«Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη», λέει ο συνιδρυτής της Greenpeace

«Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί θέρμανση στον πλανήτη Γη», δήλωσε ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ, ο συνιδρυτής της Greenpeace, Patrick Moore, «εξοργίζοντας» περιβαλλοντολογικές ομάδες.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η νέα κυβέρνηση των “νεοναζί” εγκαθιστά εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργό και κυβερνήτη με ισραηλινή υπηκοότητα



ΚΟ: Το 1997, ο Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών, τακτικός θαμώνας των συνεδριάσεων της Λέσχης Bilderberg και μόνιμο μέλος τουCFR, στο γνωστό βιβλίο του «Η μεγάλη σκακιέρα. Η αμερικανική υπεροχή και οι γεωστρατηγικές της επιταγές» (“In the Grand Chessboard:

ΗΠΑ: Γειτονιά μαύρων ενοχλείται από την παρουσία λευκών


 
Μια ομάδα μαύρων κατήγγειλε ότι το άνοιγμα ενός καταστήματος βιολογικών προϊόντων

Ρατσισμός και περιορισμός της ελευθερίας της σκέψης


Το Newspeak (‘Νέα Ομιλία’) είναι η πλασματική γλώσσα που περιγράφεται στο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του George

Μην πεις την λέξη «λαθρομετανάστης» γιατί θα κατηγορηθείς για «έγκλημα μίσους»


Να καταργηθούν οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης 

Θριαμβολογεί για το πραξικόπημα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης στην Ουκρανία ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζόρτζ Σόρος

Τζορτζ Σόρος: «Ανέλπιστα θετικές» οι εξελίξεις στην Ουκρανία

Η προπαγάνδα του ιδρύματός του «Open Society Foundation» και οι κατευθυντήριες γραμμές σε Μέρκελ και ΔΝΤ.
Όταν ένας διεθνής κερδοσκόπος, όπως ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος, βιάζεται να προδιαγράψει την έκβαση των εξελίξεων στην Ουκρανία, με προσωπικό του άρθρο-παρέμβαση, τότε κάτι δεν πάει καλά στην υποτιθέμενη «νίκη της

Τι κοινό έχει ο δισεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος με τους αναρχικούς και την αριστερά;


ΚΟ: Τι κοινό έχει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος με τους «αναρχικούς»;

Τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου της Αμερικής

Την ώρα που οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες θεωρούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ως μοχλό για τη διατήρηση της ειρήνης και της δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πράγματα συχνά μόνο έτσι δεν είναι.


Κι ενώ υπάρχουν αναμφίβολα γενιές και γενιές αμερικανών στρατιωτών που πολέμησαν με τιμή και ηρωισμό στα χαρακώματα του πολέμου, από τις πρώτες θα έλεγε κανείς στιγμές του νεοσύστατου έθνους η πολεμική συνάντηση με τον στρατό των ΗΠΑ σήμαινε πολλές φορές θάνατο και καταστροφή, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή της ελευθερίας και της δικαιοσύνης που ευαγγελίζοταν.

Πότε εξερράγη το ηφαίστειο της Σαντορίνης: Ερευνητές έλυσαν το μυστήριο

Τον ακριβή αιώνα που εξερράγη το ηφαίστειο της Σαντορίνης, κατάφερε να προσδιορίσει διεθνής επιστημονική ομάδα, χαρακτηρίζοντας ως αναξιόπιστη τη δενδροχρονολόγηση.
Η ακριβής χρονολόγηση της διάσημης έκρηξης στο προϊστορικό Αιγαίο έχει διχάσει τους επιστήμονες εδώ και χρόνια. Ωστόσο, οπως διαπίστωσαν, το ηφαίστειο της Σαντορίνης εξερράγη τον 16ο αιώνα π.Χ. και πριν έναν αιώνα, όπως είχε προκύψει από τη δενδροχρονολόγηση.



Οπως αναφέρει σχετικό άρθρο του 

Τεράστια υποκρισία Παγκοσμιοποιητών εναντίον της Ρωσίας



Έχουν βομβαρδίσει όλο το πλανήτη και τώρα το παίζουν ευαίσθητοι..

Πλήρης υποταγή στους Παγκοσμιοποιητές: Ο Βορίδης βάπτισε επιθυμία των Ουκρανών το ένοπλο πραξικόπημα στην Ουκρανία



Δείτε και το βίντεο που μεταφράσαμε

Η Ρωσία έθεσε ξαφνικά σε ετοιμότητα 30' τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της (vid)



Πριν λίγο μεταδόθηκαν δορυφορικές εικόνες από τις κύριες βάσεις των ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών που δείχνουν ότι 30 βομβαρδιστικά έχουν συγκεντρωθεί μόνο στο αεροδρόμιο του Borisoglebsk όπου βρίσκεται μία από τις κεντρικές αποθήκες ρωσικού πυρηνικού οπλισμού (Voronezh-45).
 
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο και τις δορυφορικές εικόνες υπάρχει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...