Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

«Μαλλιά – κουβάρια» (κυριολεκτικά). Μουσουλμάνος κουρέας αρνείται να κουρέψει ομοφυλόφιλη γυναίκα. Ποιανού τα «δικαιώματα» θα γίνουν σεβαστά;


Τα πράγματα στον πλανήτη του «σεβασμού στην διαφορετικότητα» πολλές φορές γίνονται κυριολεκτικά, «μαλλιά – κουβάρια». Ο παρακάτω κουρέας στον Καναδά είναι ένα

ΓΑΛΛΙΑ: 9 μήνες στην φυλακή για μία φωτογραφία στο facebook; Ναι, γιατί δεν είναι αριστερή

Η ιστορία έχει ως εξής: Η Anne-Sophie Leclere, υποψήφια με το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν

Οι Εβραίοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κατηγορούν τους Παλαιστίνιους ενώ οι Εβραίοι του Ισραήλ σκοτώνουν κατά εκατοντάδες!


Τραγικός είναι ο απολογισμός της χτεσινής ένατης ημέρας των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Λωρίδας της Γάζας καθώς 23 Παλαιστίνοι, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα , ανεβάζοντας σε 220 τον συνολικό αριθμό των Παλαιστινίων που έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των παλαιστινιακών αρχών. Σύμφωνα με έναν ονομαστικό κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Άσραφ αλ Κόντρα, εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, 220 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της ισραηλινής επίθεσης και 1.570 έχουν τραυματιστεί.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει η παρέμβαση του ΚΙΣΕ. Το οποίο επί της ουσίας δεν

Μέγας ρατσισμός: Ισραηλινή βουλευτίνα της Κνεσέτ δήλωσε ότι πρέπει να πεθάνουν όλες οι μητέρες των Παλαιστινίων!

Τα κανάλια αυτά δεν τα λένε γιατί οι ιδιοκτήτες τους είναι Εβραίοι ή έχουν πάρει χρηματοδοτήσεις από εβραϊκές τράπεζες.. 

"Πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους να κατεδαφιστούν ώστε να μην φέρνουν πια τρομοκράτες", είπε η Shaked προσθέτοντας "Είναι όλοι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να βάψει τα χέρια μας. Αυτό πρέπει να γίνει και με τις μητέρες των τρομοκρατών."

presstv.ir
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...