Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τη σφαγή των Ελλήνων γιορτάζουν σήμερα οι Εβραίοι


Τόχουμε ξαναπεί: Οι μισές σχεδόν Γιορτές των Εβραίων είναι αφιερωμένες στις Νίκες τους εναντίον των Ελλήνων και τις σφαγές χιλιάδων Ελλήνων από τον θεό τους τον Γιαχβέ. Μιά τέτοια γιορτή γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 16 Μάρτη 2014 οι απανταχού Εβραίοι:

Με 93% "Ναι" η Κριμαία επιστρέφει στην Ρωσία!

Στο 93% φτάνει το "ναι" στη απόσχιση από την Ουκρανία και η ένταξη στην Ρωσία των κατοίκων της Κριμαίας. Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και ο λαός της Κριμαίας μίλησε χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία για το που θέλουν να ανήκουν.
Επίσης νακοινώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης της Κριμαίας να εγκαταλείψει

NASA: Το γιγάντιο τηλεσκόπιό της κατέγραψε εντυπωσιακή σύγκρουση γαλαξιών (εικόνα)

Το ALMA (Atacama Large Millimeter/submillimeter Array) βρίσκεται στα βόρεια της Χιλής και είναι το μεγαλύτερο αστρονομικό πρότζεκτ που υπάρχει στον κόσμο, δίνοντας ελπίδες στους επιστήμονες για νέες εντυπωσιακές ανακαλύψεις.
 
Ετσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το γιγάντιο τηλεσκόπιο κατάφερε να καταγράψει με εξαιρετική ακρίβεια την πολύχρωμη σύγκρουση δύο γαλαξιών που βρίσκονται 70.000.000 έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Δεν αποδέχονται το δημοψήφισμα στη Κριμαία οι δημοκράτες Αμερικανοί

"Λυσσασμένη" ήταν η αντίδραση του Λευκού Οίκου στην ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος που έδειξαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Κριμαίας ζητά την ένωση της χερσονήσου με τη Ρωσία.
"Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αποτέλεσμα της βίας και του φόβου από τη ρωσική εισβολή που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο" σχολίασε σε ανακοίνωσή του, που εκδόθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τα πρώτα exit poll ο Λευκός Οίκος, ο οποίος δεν διευνρινίζει που είδε την βία και τον φόβο...

Η σφαγή του Μι Λάι: Ένα ατιμώρητο έγκλημα πολέμου των Αμερικανών

Μία από τις πλέον ντροπιαστικές σελίδες για την ιστορία των Αμερικανών γενικότερα και του πολέμου στο Βιετνάμ ειδικότερα. Ένα έγκλημα πολέμου, που θα έπρεπε να έχει απασχολήσει κάποιο διεθνές δικαστήριο, όμως παραμένει ακόμα σήμερα ατιμώρητο.


Το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 1968 η ομάδα του 25χρονου υπολοχαγού Γουίλιαμ Κάλεϊ διατάσσεται να εκκαθαρίσει το χωριό Μι Λάι (Μάι Λάι όπως το γνωρίζουμε στην Ελλάδα) από τους κομμουνιστές αντάρτες Βιετκόνγκ που το κατείχαν. Η πληροφορία αποδεικνύεται εσφαλμένη.

Το πείραμα του Worgl: Πως οι τραπεζίτες ελέγχουν το χρήμα



Tο Wörgl (Βεργκλ) ήταν μια μικρή πόλη 4.500 κατοίκων στην Αυστρία όπου διεξήχθη ένα καινοτόμο οικονομικό πείραμα το 1932. Ήδη η Ευρώπη είχε χτυπηθεί από το κραχ του 1929, και το 1931 που εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Michael Untergüggenberger

Πως εξηγείται η "φιλοαμερικανική" στροφή του Μαδούρο;

Πριν διαβάσετε την παρακάτω είδηση θυμηθείτε την ανάρτησή μας σχετικά με τους δύο ηγέτες της Βενεζουέλας! Μετά τον μυστηριώδη θάνατο του Τσάβες οι Παγκοσμιοποιητές ηγούνται τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης..
Στη φώτο βλέπουμε κομμουνιστικό αντισημιτικό σύνθημα σε τοίχο της Βενεζουέλας που λέει "Εβραίοι πηγαίνετε σπίτι σας"..
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο πρότεινε το Σάββατο τη δημιουργία μιας

Σκάσε και πλήρωνε: Τα τηλέφωνα του Δημοσίου μας κοστίζουν 258 εκατ. ευρώ

Όχι ένα ούτε δύο, αλλά 258 εκατ. ευρώ είναι το ετήσιο κόστος των τηλεφωνικών συνδέσεων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, που λειτουργούν για λογαριασμό του Δημοσίου.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» το έργο αναλαμβάνει η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων η οποία θα καταγράψει όλες τις τηλεφωνικές συνδέσεις από αυτές του Μεγάρου Μαξίμου μέχρι και του τελευταίου ΚΕΠ.

Εισπρακτική φρενίτιδα στο YΠΟΙΚ- Μία κατάσχεση κάθε 30 δευτερόλεπτα

Εισπρακτική φρενίτιδα έχει καταλάβει το υπουργείο Οικονομικών, που έβαλε σκοπό να ξετινάξει όσους δεν πληρώνουν την Εφορία.
Μόνο μέσα στον Ιανουάριο οι εφορίες προχώρησαν σε 17.365 κατασχέσεις και άδειασαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς χιλιάδων καταθετών. Κατά μέσο όρο οι εφορίες προχωρούν σε 700 κατασχέσεις κάθε εργάσιμη μέρα.

Προσπάθησαν να ανατινάξουν αγωγό φυσικού αερίου - Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για προβοκάτσιες στην Κριμαία

Eπιβεβαιώνονται τελικά από τα γεγονότα τα περιεχόμενα των υποκλοπών των email της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο όπου ο βοηθός του στρατιωτικού ακολούθου έδινε οδηγίες για σαμποτάζ στις κριμαϊκές υποδομές: Πριν λίγο οι αρές της Κριμαίας ανακοίνωσαν ότι αποκρούστηκε ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ οι οποίοι επιχείρησαν να τινάξουν στον αέρα τον κεντρικό αγωγό φυσικού αερίου της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός της Κριμαίας Σεργκέι Aκσιόνοφ δήλωσε ότι "Οι σαμποτέρ μέλη των
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...