Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Άγγλος από το ακροατήριο σε εκπομπή του BBC: «Είμαι άνεργος και άστεγος. Τις δουλειές και τα επιδόματα τα παίρνουν οι μετανάστες». Απάντηση: «Είσαι ρατσιστής» (video)

Στην εκπομπή του άκρως φιλο-πολυπολιτισμικού BBC QuestionTime” ("Ώρα των Ερωτήσεων"), όπου υποτίθεται ότι επιτρέπεται στο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του, δημιουργήθηκε ένταση, όταν αφού μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ακροατήριο έφερε το θέμα της μετανάστευσης, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ότι τώρα ζει σαν ξένη στη γειτονιά της, λόγω της μαζικής εισροής τριτοκοσμικών μεταναστών, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ένας άνεργος Άγγλος από το ακροατήριο που δέχτηκε επίθεση από τους συμμετέχοντες στο πάνελ, που τον χαρακτήρισαν (έμμεσα) «ρατσιστή», με αποτέλεσμα ο Άγγλος να αποχωρήσει από το στούντιο.

Επίθεση Γιακουμάτου σε Δένδια στη Βουλή!

Σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως Νίκο Δένδια εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ο οποίος «απολογούμενος» για την υπόθεση του Γηροκομείου δήλωσε πεντακάθαρος και άφησε σαφή υπονοούμενα ότι η δίωξη εναντίον του είναι πολιτική και σχεδιασμένη από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τον Υπουργό Νίκο Δένδια και τον γραμματέα κ. Ανδρεουλάκο. «Αισθάνομαι πεντακάθαρος. Είναι απόλυτα καθαρά πολιτική η δίωξή μου. Χειροπέδες στις 8 η ώρα το πρωί; Αυτή η δημοκρατία δεν είναι καλή. Αυτόφωρο για 3.000 φόρο του 2012» είπε ο κ. Γιακουμάτος τονίζοντας ότι επί 45 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση δεν είχε καμία παράβαση.

Το ΚΚΕ ζητά ανοικτά σύνορα και πολιτικό άσυλο σε όποιον μετανάστη το ζητήσει!

metanastes-660_20
Με αφορμή τον πνιγμό 7 λαθρομεταναστών που επιχειρούσαν να εισέλθουν στην πατρίδα μας, μέσω Λέσβου (ένα τραγικό περιστατικό βεβαίως, με το οποίο ασφαλώς και ΔΕΝ χαιρόμαστε…), το «τιμημένο» κουκουέ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επαναλαμβάνει τη θέση του στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Δηλαδή: ανοίξτε τα σύνορα, αφήστε τους όλους να μπούνε στον «παράδεισο» και δώστε τους άμεσα πολιτικό άσυλο. Την παραθέτουμε για να τη μελετήσουν οι Έλληνες άνεργοι, που τους κλέβουν το ψωμί οι λαθρομετανάστες, αλλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι, που τους ρίχνουν τα μεροκάματα οι λαθρομετανάστες. 

Ιδού ποιους υποστηρίζουν οι κόκκινοι εργατοπατέρες:

Ἀσκούμενοι σὲ πράξεις θαῤῥαλέες γινόμαστε θαῤῥαλέοι

Ἀσκούμενοι σὲ πράξεις θαῤῥαλέες γινόμαστε θαῤῥαλέοι.Ἀσκούμενοι σὲ πράξεις μετριοπαθεῖς γινόμαστε μετριοπαθεῖς καὶ ἀσκούμενοι σὲ πράξεις θαρραλέες γινόμαστε θαρραλέοι…

Έρχεται απίστευτος Big Brother με την "βιομετρική ταυτότητα"

ilektroniko_fakeloma
Το πράσινο φως για να εφαρμοστούν πειραματικά δυο πιλοτικά προγράμματα για την «βιομετρική κάρτα» άναψε η Αρχή Προστασίας για τα προσωπικά Δεδομένα. Η «βιομετρική κάρτα» εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος αφού πέρα από τα συνηθισμένα στοιχεία που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά που είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.

Ανεπιθύμητοι οι Ρώσοι αξιωματούχοι απ' την κυβέρνηση Σαμαρά;

poutin_samaras_280574880
Η Ευρωπαική ένωση έχει δώσει εντολή να απελαύνονται οι Ρώσοι αξιωματούχοι…

Ilona Tóth : Μία μάρτυρας της Ουγγρικής επανάστασης εναντίον των Σοβιετικών


Η Ilona Tóth γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1932. Τα παιδικά της χρόνια ήταν φτωχά στα υλικά, αλλά πλούσια στα πνευματικά. Οι γονείς της νεαρής κοπέλας είχαν χωρίσει όταν εκείνη γεννήθηκε και η μητέρα της την μεγάλωσε με τον πενιχρό μισθό της ως δασκάλα «παίρνοντας την τροφή από το στόμα της» για να ταΐσει το παιδί της. Η μητέρα της άφησε δύο δώρα στην κόρη της : την χριστιανική πίστη και μια αγάπη για την μάθηση. Καθώς μεγάλωσε η Τοτ εξελίχθηκε σε μια επιμελής, έξυπνη μαθήτρια και καλή στον αθλητισμό. Οι οικονομικές δυσκολίες ήταν τόσες ώστε η Ilona είχε μόνο μια γκρι φούστα και δύο λευκές μπλούζες. Οι ικανότητές της ήταν αξιοθαύμαστες και εκλέχτηκε σε ηγετικές θέσεις σε φοιτητικές οργανώσεις.
  

«Να επιτρέπονται και τρανσέξουαλ στον στρατό»


Πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Κλίντον προτρέπει τον αμερικανικό στρατό να αλλάξει την πολιτική του που αποκλείει τα τρανσεξουαλικά άτομα από να υπηρετούν στο στρατό.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Σχολείο απέλυσε καθηγητή γιατί τον «κάρφωσε» μαθήτριά του ότι ανήκει σε κόμμα που αντιτάσσεται στην μετανάστευση και στην ΕΕ!


Ένα αγγλόφωνο πολυεθνικό σχολείο της Στοκχόλμης, αφού έλαβε υπόψη του τις «ανησυχίες κάποιων μαθητών» του, για ένα νέο εκπαιδευτικό που μαθεύτηκε ότι ανήκει στο αντι-μεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, αποφάσισε να τον απολύσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός καθηγητής δεν κατηγορήθηκε από κάποιον «ανησυχούντα μαθητή» του ότι μετέφερε τις πολιτικές του απόψεις μέσα στο σχολείο ή ότι έκανε διακρίσεις στους μαθητές του. Άλλωστε, προφανώς… δεν πρόλαβε καν να διδάξει! Κάτι δε που θεωρήθηκε «επιβαρυντικό», είναι ότι ο εν λόγω καθηγητής είχε τοποθετηθεί (σε εκδήλωση εκτός σχολείου), κατά της ΕΕ!… Η μαθήτρια δε που «κάρφωσε» τον καθηγητή της, χωρίς καμία ντροπή δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί που έχουν (σύμφωνα με  αυτήν) «αντιδημοκρατικές απόψεις» δεν θα πρέπει να εργάζονται! Τόσο «δημοκρατικά»!

Η είδηση από την σουηδική The Local / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...