Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αρχιραβίνος του Ισραήλ: "Απελάστε όλους τους μη Εβραίους"


Όλοι οι μη Εβραίοι θα έπρεπε να απελαθούν από το Ισραήλ και ο μόνος λόγος που δεν

Οι Εβραίοι φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και κάνουν το αντίθετο στο Ισραήλ


Στο βίντεο ένας απ' τους στοχαστές του εβραϊκού think tank JPPI που ασχολείται με το μέλλον του εβραϊκού λαού εξηγεί πολύ απλά γιατί το δημογραφικό είναι το κλειδί στην γεωπολιτική. 

Ο ραβίνος στοχαστής Dov Maimon λέει πως για να έχουν τον έλεγχο του Ισραήλ πρέπει να έχουν πλειοψηφία οι Εβραίοι στο Ισραήλ. Για αυτό και προσπάθησαν χρόνια ολόκληρα να αυξήσουν τον αριθμό γεννήσεων των Εβραίων και να μειωθεί αυτός των Αράβων. Και το πέτυχαν! Ο Dov Maimon μέσα από διάφορα προγράμματα της "δεξαμενής σκέψης" JPPI έχει εισηγηθεί ειδικούς νόμους στο Ισραήλ και σχέδια για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στο Ισραήλ.

Κάθε Εβραία γεννάει 2.6 παιδιά και μαζί με τα ειδικά προγράμματα μετανάστευσης ΜΟΝΟ Εβραίων από διάφορες χώρες του κόσμου στο Ισραήλ είναι σίγουροι ότι το Ισραήλ θα διοικείται από το εβραϊκό DNA! 

Προσέξτε ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη και την Αμερική προωθούν το αντίθετο από ότι στο Ισραήλ. Την πολυπολιτισμικότητα δηλαδή και το να μην είναι τόσο "λευκή" η Ευρώπη. 

Άρα οι Εβραίοι της Ευρώπης γνωρίζουν και σκόπιμα προωθούν την μαζική μετανάστευση από Αφρική και Ασία για να φτάσουν στο σημείο οι Ευρωπαϊκές χώρες να διοικούνται από μη Ευρωπαίους. 

Με αποτέλεσμα να έχουν φυσικά την τύχη των χωρών προέλευσης των μεταναστών.

Οι Εβραίοι προωθούν σε εμάς τις ιδεολογίες που θα μας καταστρέψουν προωθώντας ηλίθιους στα καίρια πόστα, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα εφαρμοστούν αυτά τα καταστροφικά σχέδια.

Οι Αριστεροί και άλλοι "προοδευτικοί" είναι στην πραγματικότητα το μακρύ χέρι του Ιουδαϊσμού στην Ευρώπη καθώς κάνει την βρώμικη δουλειά για αυτούς.



Στην Νορβηγία και τις Σκανδιναβικές χώρες βλέπουμε την Εβραία Spectre να δηλώνει ότι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη και στην Γερμανία στον αγώνα ηγείται η Εβραία Anetta Kahane.



Τρία με τέσσερα εκατομμύρια θα μπορούσαν να αλλάξουν την γεωπολιτική. 

Τι εννοείτε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν την γεωπολιτική; 

Το δημογραφικό είναι το κλειδί για τα πάντα, όπως ξέρετε μεταξύ της Ιορδανίας και της Μεσογείου,αυτά είναι σύνορα για 10.000.000 ανθρώπους,οι μισοί Εβραίοι και οι μισοί Άραβες και αν θέλουμε να παραμείνουμε ένα δημοκρατικό κράτος πρέπει να οι Εβραίοι να είναι πλειοψηφία σε αυτό το μέρος. 

Δηλαδή πιστεύετε ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις ισορροπίες; 

Ακριβώς!Ήδη καταφέραμε τα ποσοστά γεννήσεων των Αράβων να έχουν μειωθεί και αυτά των Εβραίων αυξάνονται, οπότε ήδη αλλάζουν οι ισορροπίες.Το τρένο της ιστορίας είναι στο δρόμο του.

Το δημογραφικό θαύμα του Ισραήλ - Israel’s Demographic Miracle
https://www.jewishpolicycenter.org/2013/02/28/israel-demographic-miracle/

Απόσπασμα: Με ρυθμό γεννήσεων των Ισραηλινών περίπου 3 παιδιά ανά γυναίκα ξεπερνούν τα βιομηχανικά κράτη και αν συνεχιστεί αυτό το Ισραήλ θα έχει μεγαλύτερο πληθυσμό απ' την Πολωνία το 2085. Η μέση ηλικία των Πολωνών θα είναι 57 έτη, κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί το Πολωνικό κράτος γιατί οι περισσότεροι θα είναι συνταξιούχοι, ενώ του Ισραήλ μόλις 32! Κάτι ακόμη πιο αξιοθαύμαστο το Ισραήλ θα έχει περισσότερους νέους απ' την Ισπανία και την Ιταλία και όσους θα έχει και η Γερμανία στο τέλος του αιώνα! Δηλαδή 150 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα το εβραϊκό κράτος θα έχει περισσότερους άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία και θα μπορεί να στελεχώσει μεγαλύτερο στρατό ξηράς απ' ότι η Γερμανία!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...