Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καλά μας κάνουν: Αλβανός σάπισε Έλληνες ηλικιωμένους για να τους ληστέψει! Φίλησε 70χρονη!


Αυτή τη φορά δεν ήταν και τόσο... τρυφερός με τα θύματά του ο 39χρονος Αλβανός που πριν από τέσσερις μήνες είχε...

Πολεμικές δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου: "Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη"


Σε ωμή δήλωση διεκδίκησης ελληνικών εδαφών προχώρησε πριν μερικές ώρες ο αρχηγός

Μια έρευνα που δείχνει την νίκη της εβραϊκής προπαγάνδας και ταυτόχρονα ότι συνωμοτούν εις βάρος της ανθρωπότητας


Οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν ότι οι Εβραίοι μέχρι στιγμής είναι οι νικητές του πολέμου της πληροφόρησης. Έχουν πετύχει στα ανεπτυγμένα κράτη να πείσουν τους ανθρώπους μέσω της προπαγάνδας τους. Όπου φτάνει η φωνή των εβραϊκών καναλιών και η διείσδυση των οργανώσεών τους οι κοινωνίες "εκπαιδεύονται" όπως αυτοί επιθυμούν.

Η άποψη που έχει ο κόσμος για το Ολοκαύτωμα είναι εξαιρετικά σημαντική. Μπορεί πολλοί να ξεχωρίζουν το Ολοκαύτωμα με την συνωμοσία των Εβραίων τραπεζιτών, αλλά στην πραγματικότητα οι Εβραίοι πείθοντας τους ανθρώπους ότι είναι τα μοναδικά θύματα που υπέστησαν Ολοκαύτωμα στον πλανήτη κερδίζουν την συμπάθεια του κόσμου. Άρα δεν τολμούν καν να τους ασκήσουν κριτική γιατί δεν θέλουν να στοχοποιηθούν ξανά οι Εβραίοι.

Όμως το κορυφαίο συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Γιατί μόνο οι Εβραίοι κάνουν τέτοιες έρευνες; 

Γιατί δεν κάνουν τέτοιες έρευνες οι Κινέζοι; Οι Ολλανδοί;

Πως είναι δυνατόν ένας τόσο μικρός λαός να νοιάζεται για τόσο πολύ για την άποψη που έχουν όλοι οι άλλοι λαοί για αυτόν;

Η απάντηση που θα δώσει ο κάθε λογικός άνθρωπος είναι ότι επειδή ακριβώς συνωμοτούν εις βάρος όλων των εθνών για να πετύχουν την παγκόσμια κυριαρχία τους, όπως λένε και τα ιερά τους βιβλία, θέλουν να ξέρουν τα ποσοστά των ανθρώπων που αντιδρούν στα σχέδιά τους.

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει κάθε κοπέλα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...