Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η κόρη του Trump έχει ματαστραφεί απ' τον Χριστιανισμό στον Ιουδαϊσμό


Η Ιβάνκα ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό τον Ιούλιο του 2009, αφού μελέτησε για έναν ολόκληρο χρόνο με δάσκαλο τον ραββίνο Elie Weinstock, ο οποίος ανήκει στην ιδιωτική Μοντέρνα Ορθόδοξη Εβραϊκή Σχολή Ramaz, που βρίσκεται στο Μανχάταν. Η σχολή Ramaz ειδικεύεται στο να προσυλητίζει μη Εβραίους στον Ιουδαϊσμό και μάχεται για την αναγνώρισή τους από το επίσημο ιερατείο ραββίνων του Ισραήλ.

Η Ιβάνκα έχει δηλώσει στη «Vogue» ότι η οικογένειά της τηρεί τις παραδόσεις και το Σάββατο απέχει από οποιαδήποτε εργασία: κλείνει τα κινητά της και απλώς κάνει βόλτες, παίζοντας με τα παιδιά της. Θεωρεί δε ότι η απόφασή της να προσχωρήσει στον ιουδαϊσμό ήταν πολύ σημαντική για τη ζωή της.


Φώτο από τον προσωπικό λογαριασμό στο twitter του ραββίνου που δίδαξε τον Ιουδαϊσμό στην Ivanka.. Ο ραββίνος Elie Weinstock έχει κάνει με την οργάνωση που ανήκει διαδηλώσεις στο Ισραήλ ζητώντας απ' το ανώτατο ραββινάτο του Ισραήλ να αναγνωριστούν οι  μη Εβραίοι φυλετικά προσήλυτοι απ' την οργάνωση, στον Ιουδαϊσμο..

Η Ιβάνκα μεγάλωσε ως πρεσβυτεριανή( ένα Χριστιανικό δόγμα που περιλαμβάνει διάφορες εκκλησίες οι οποίες συνδέονται με την Καλβινιστική θεολογική παράδοση του Προτεσταντισμού).

Να σημειωθεί ότι η Ivanka είχε χωρίσει με τον Εβραίο συζυγό της πριν παντρευτούν για ένα διάστημα επειδή οι γονείς του Εβραίου Jared Kushner δεν την ήθελαν επειδή ήταν Χριστιανή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...