Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

Οι Εβραίοι του Στάλιν: Μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι


Οι Εβραίοι του Στάλιν

άρθρο του Sever Plocker στην ιστοσελίδα της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στο Ισραήλ της Yedioth Ahronoth

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι

Περίπου 90 χρόνια πριν, μεταξύ της 19ης και

Λονδίνο: Μεταξύ Εβραίου και Πακιστανού θα έχουν να διαλέξουν οι Λονδρέζοι για δήμαρχο στις 5 Μαϊου!

Το Λονδίνο και η Μεγάλη Βρετανία είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα Ευρωπαϊκής πόλης και χώρας που οι πρώτοι κάτοικοί της, οι Άγγλοι έχουν γίνει μειονότητα στην ίδια τους την χώρα και εξαφανίζονται απ' τις μειονότητες που επέτρεψαν να μπουν στην χώρα γιανα εφαρμοστεί το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας.

Ακόμη ένα παράδειγμα λοιπόν ότι η πολυπολιτισμικότητα σκοτώνει στην κυριολεξία τα έθνη που προσπαθούν να την εφαρμόσουν.

Ο Zac Goldsmith είναι μέλος της Εβραϊκής οικογένειας Goldsmith που κατάγεται απ' την Φρανκφούρτη και έχει παντρευτεί την κόρη ενός βαρόνου της γνωστής οικογένειας τραπεζιτών Rothschild, την Alice Miranda Rothschild.

Zac Goldsmith και Alice Miranda Rothschild

Ο Πακιστανός Sadiq Khan έχει απολογηθεί πολλές φορές στην εβραϊκή κοινότητα του Λονδίνου λέγοντας μάλιστα στην εβραϊκή εφημερίδα Haaretz ότι το μόνο που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα για να κερδίσει την συμπάθεια των Εβραίων είναι να "δηλώσει την πίστη του στον εβραϊκό νόμο"!


Ο Πακιστανός Sadiq Khan προηγείται στις δημοσκοπήσεις για την δημαρχεία του Λονδίνου και καλωσορίζει τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες στο Λονδίνο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν δήμαρχος Λονδίνου, Boris Johnson, είχε Εβραίο παππού ονόματι Elias Avery Lowe.

Οι Λονδρέζοι εκλέγουν τον δήμαρχό τους – και διάδοχο του εκκεντρικού Μπορίς Τζόνσον - στις 5 Μαΐου. Οι δύο υποψήφιοι είναι τα άκρως αντίθετα μιας κοινωνίας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...