Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η λάθος στάση του σώματος μπροστά στον υπολογιστή προκαλεί σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα


Η σωστή θέση στον υπολογιστή είναι μια από τις βασικότερες θέσεις που πρέπει να διατηρήσετε κατά τη διάρκεια της παραμονή σας στο γραφείο.
 
Το μυοσκελετικό σύστημα πρέπει να παραμένει ακέραιο κατά την ώρα που μένει στατικό στο γραφείο.

Η Wall Street Journal του Rupert Murdoch ζήτησε απ' τον Ομπάμα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!




Τα ίδια συμφέροντα είναι πάντα πίσω απ' την προπαγάνδα για την ανάγκη και την χρησιμότητα ενός παγκόσμιου πολέμου. 

Πάντοτε για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη χρησιμοποιούνταν τα ΜΜΕ των τραπεζιτών της Γουόλ Στρίτ για να προωθηθεί η παγκόσμια κυριαρχία τους.

Η φωνή των τραπεζιτών λοιπών μέσω του Εβραίου μεγιστάνα των ΜΜΕ Murdoch ζητάει αίμα. Πολύ αίμα και δυστυχία για την ανθρωπότητα προκειμένου να πετύχει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.



Κρέας αλόγου σε κεμπάπ, σουτζούκι και μπιφτέκι

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ που διενεργεί τους ελέγχους, τα τέσσερα πρώτα προϊόντα είναι:

«Κεμπάπ τύπου Αρμένικο» με ημερομηνία λήξης 7/8/2013,
«Σουτζουκάκι 80 γρ.» με ημερομηνία λήξης 24/1/2014,
«Μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 27/11/2013 και
«Μπιφτέκι 130 γρ.» με ημερομηνία λήξης 12/02/2014

Νιγηριανός λήστεψε και χτύπησε ηλικιωμένη στον Άγιο Παντελεήμονα και της πήρε τη σύνταξη

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ληστεία με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε την 1-3-2013 σε βάρος 83χρονης ημεδαπής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά και άλλα παραμύθια


Αναδημοσίευση από ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ
“. . . Ζούσαμε ειρηνικά και χαρούμενα μέχρι που ήρθε ο πόλεμος και ξερίζωσε κάθε ευλογημένο πράγμα”. - Charles Stewart, πρώην σκλάβος (Από το “My Life as a Slave”, Harpers Magazine, Οκτώβριος 1884). 

Τι δεν θα σου πει το Χόλιγουντ για την δουλεία


Ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων όσκαρ, η ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος», απεικονίζει τη δουλεία στον προπολεμικό νότο.

Αν και η ταινία υπερτονίζει την βαρβαρότητα των λευκών επάνω στους δύστυχους

"Δώστε πίσω τα κλεμμένα" - Αντιδράσεις στη βίλα του πρώην πανίσχυρου Νεοδημοκράτη Ρουσόπουλου

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης Καραμανλή δε μένει πια στο Καπανδρίτι. Οι κάτοικοι του άφησαν το μήνυμα στην πόρτα.


Μέχρι την πόρτα του πρώην πανίσχυρου υπουργού Θεόδωρου Ρουσόπουλου έφτασαν οι διαµαρτυρίες των πολιτών για την κατάσταση της χώρας, που βυθίζεται στο σκοτάδι. 

Αφαντο το 50χρονο alter ego του Καραµανλή, που εγκατέλειψε το χλιδάτο σπίτι στο Καπανδρίτι
Μικροχώρι Καπανδριτίου. Ο πρώην -πανίσχυρος επί κυβέρνησης Κώστα Καραµανλή- υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος και η δηµοσιογράφος σύζυγός του, Μάρα Ζαχαρέα δε µένουν πια εδώ. ∆εν είναι µόνο ότι δεν θέλουν να προκαλέσουν περισσότερο µε την πολυτελή ζωή και τα χλιδάτα σπίτια τους, τα οποία αποτέλεσαν αντικείµενο ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της παντοδυναµίας του πρώτου. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος είναι ανεπιθύµητος ακόµη και στη µικρή αυτή κοινότητα της βόρειας Αττικής...

Συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει το βιασμό των οικοσυστημάτων απ' τον άνθρωπο

Πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τη φύση και να μην πετάμε όπου να 'ναι τα πλαστικά και τα μη ανακυκλώσιμα υλικά. 


Βέβαια οι πρώτοι που θα πρέπει να υποστούν κυρώσεις και να κυνηγηθούν είναι οι μεγάλες εταιρείες που ανήκουν στους τραπεζίτες της Wall Street και ενώ βιάζουν τον πλανήτη μας καλούν να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση, την ώρα που αυτοί καταστρέφουν τα πάντα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.

ΗΠΑ: Η εβραϊκή Anti - Defamation League εγκρίνει ταινία για τον Χριστό ως «αντίδοτο» στο «δηλητήριο» που θεωρεί ότι ήταν η ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του Γκίμπσον

Η Anti - Defamation League (ADL) με πρόεδρο τον Abe Foxman, υποστηρίζει με θέρμη τη νέα ταινία Son of God («Υιός του Θεού»), ως «αντίδοτο» για να την γνωστή ταινία Passion of theChrist του Μελ Γκίμπσον.

Η ADL - η εβραϊκή οργάνωση που ανακαλύπτει παντού "αντισημιτισμό" (μέχρι και σε διαφημίσεις για...

Daniel Siefert: Άλλο ένα θύμα της πολυπολιτισμικότητας, (για το οποίο δεν θα ακούσετε τίποτα)

Στις 10 Μαρτίου 2013 ο νεαρός Γερμανός ζωγράφος Daniel Siefert, από το Weyhe, 25 ετών, ήταν με μια παρέα φίλων. Οι φίλοι είχαν νοικιάσει ένα λεωφορείο για να τους πάρει από μια ντίσκο και να τους πάει σε ένα νυχτερινό κλαμπ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...