Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Gary Oldman: Οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός/περιούσιος λαός!

 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ UPDATE: Ο Gary Oldman έστειλε μια εξήγηση στην Anti-Defamation League και το Κέντρο SimonWeisenthal, ως απάντηση στην κατηγορία της ADL ότι διέδωσε αντισημιτικά στερεότυπα στην συνέντευξή του στο Playboy. Ιδού η

Γαλλία: Δικαστήριο αθώωσε τον έγχρωμο κωμικό Dieudonne που τολμά να αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα των περιούσιων

Όπως αναφέρει η Jewish Telegraph Agency (JTA):

Δικαστήριο του Παρισιού εξέδωσε την απόφασή του στις 20 Ιουνίου, σχετικά με αγωγή που κατέθεσε κατά του Γάλλου κωμικού η Ένωση Εβραίων Φοιτητών της Γαλλίας, ή UEJF, με την οποία ζητούσαν την αφαίρεση από το YouTube βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο και το οποίο χλεύαζε το Ολοκαύτωμα. Ο Dieudonne κατηγορούσε επίσης τον Γάλλο πρωθυπουργό Manuel Valls ότι έδειχνε υποτέλεια στους Γαλλο-Εβραίους.  

Ενώ το βίντεο κρίθηκε «ικανό να σοκάρει και να προσβάλλει», το δικαστήριο έκρινε ότι «το βίντεο επιδιώκει να στιγματίσει και να δυσφημίσει τον Manuel Valls και να καταγγείλει το προνομιακό καθεστώς που φέρεται να προορίζεται για τους Γάλλους Εβραίους» και «δεν μπορεί να δικαιολογήσει σοβαρούς περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης».


Ο Dieudonne, ο οποίος έχει καταδικαστεί αρκετές φορές για υποκίνηση φυλετικού μίσους κατά των Εβραίων, ξεκινούσε το βίντεο κρατώντας ένα πλαστικό ανανά, μια αναφορά στη

Ο εκδημοκρατισμός στη Μέση Ανατολή καταστρέφει την διαφορετικότητα!

Του Daryl Withycombe (Amerika) /ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το να μεγαλώνουμε σε μια φιλελεύθερη κουλτούρα παράγει μια άρνηση να σκεφτόμαστε με

Απόλαυση: Στην "προοδευτική" Πάτρα εργάζονται πολίτες σε καταναγκαστικά έργα


Οταν πριν από πέντε χρόνια ο νομός Αχαΐας έδινε ποσοστό-ρεκόρ στην Πελοπόνησσο στις

Οι Εβραίοι παραδέχονται ότι οι σφαγές στο Ιράκ και την Μέση Ανατολή είναι οργανωμένες απ' αυτούς


Του Kevin MacDonald* (The Occidental Observer) / ΚΟΚΚΙΝΟΣΟΥΡΑΝΟΣ

Αν υπήρχε μια δημοσκόπηση η οποία θα ρωτούσε τους Αμερικάνους αν ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν μια καλή ιδέα, αναμφίβολα η μεγάλη πλειοψηφία θα έλεγε όχι - οι χιλιάδες νεκροί Αμερικανοί, οι δεκάδες χιλιάδες τραυματίες, με πολλούς να μένουν ανάπηροι εφ όρου ζωής, το κόστος των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Και για ποιο λόγο; Έντεκα χρόνια αργότερα, υπάρχει μιαθρησκευτική / εθνοτική βία στην
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...