Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ ζήτησε περαιτέρω καταδίκη της Χρυσής Αυγής και του ρατσισμού - Να μην συμμετέχει η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές ζητούν οι εβραϊκές κοινότητες


Στις 5 και 6 Μαρτίου 2014 πολυμελής αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής AJC, με επικεφαλής τον

431 MKO μας κόστισαν 115 εκατ. ευρώ

Το "πάρτι" των ΜΚΟ μας κοστισε πάνω από 115 εκατ. ευρώ τη δεκαετία 2000-2010 οι 431.Συνολικα χρηματοδοτήθηκαν 431 ΜΚΟ οι περισσότερες αμφίβολου περιεχομένου.
Οπως προκύπτει από τον κατάλογο των αναλυτικών πληρωμών

Πέντε συμβουλές για να απομακρύνετε το καθημερινό άγχος

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι των αγχωδών διαταραχών και πολλές αποτελεσματικές θεραπείες και στρατηγικές αυτοβοήθειας. Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε τα συμπτώματά σας και να επανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας.
1) Προσδιορισμός του άγχους και των παραγόντων που το ενεργοποιούν

"Καταιγίδα" πυραύλων Topol-M, Iskander-M, S-300 και S-400 προετοιμάζει η Ρωσία τις επόμενες ημέρες (vid)

«Καταιγίδα» βαλλιστικών και αντιαεροπορικών πυραύλων έχει προγραμματίσει για μέσα στο Μάρτιο η Ρωσία σε μία κίνηση επίδειξης ισχύος στην περιοχή και αποστολής μηνύματος προς τη Δύση ότι, «με την Ουκρανία δεν θέλουμε παιχνίδια». Πιθανόν η εκτόξευση των πυραύλων να συνδυαστεί με το δημοψήφισμα και την προσάρτηση της Κριμαίας, πιθανόν και άλλων περιοχών της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 510 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ;

daneio-germanoi

“Επειδή κατά περιόδους έχουν λεχθεί πολλά για τα κατοχικά δάνεια και ιδιαίτερα για το ύψος που αντιπροσωπεύουν, θα ήταν πολύ χρήσιμο να γίνει ένας αντικειμενικός – επιστημονικός θα έλεγα – υπολογισμός, ώστε να γνωρίζουμε το πραγματικό ποσόν, φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι το ζήτημα αυτό είναι υπαρκτό και η ελληνική αξίωση για την αποπληρωμή τους ρεαλιστική. Το καθήκον αυτό επαφίεται σε πιο ειδικούς οικονομολόγους και είναι όλως ατυχές που μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος οιασδήποτε βαθμίδας

Το 100% των ψήφων απέσπασε ο ηγέτης της Κομμουνιστικής Βόρειας Κορέας

Στη Βόρεια Κορέα, ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν επικράτησε με το 100% των ψήφων κατά τη διαδικασία των μονοκομματικών κοινοβουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δημοσιεύματα κρατικών μέσων ενημέρωσης της χώρας αυτής σήμερα Δευτέρα. «Οι ψηφοφόροι έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία και το 100% ψήφισε υπέρ του Κιμ Γιονγκ Ουν», ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας.
Το αποτέλεσμα αυτό χαρακτηρίστηκε μια «έκφραση της απόλυτης υποστήριξης και της βαθιάς εμπιστοσύνης στον ανώτατο ηγέτη από το σύνολο του προσωπικού των κρατικών υπηρεσιών και των πολιτών». Οι εκλογές της Κυριακής ήταν οι

Ο Άνθιμος στήριξε τον Τσίπρα - Βίντεο

Η συνέντευξη Τύπου του Πούτιν για την Ουκρανία και τη στάση των ΗΠΑ

Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη ΝΔ γιατί είναι μπουρδέλο! - Βίντεο


Ο ελληνικός καφές ελιξίριο νεότητας για την καρδιά μας

Είναι συνυφασμένος με την παράδοση μας. Αγαπημένη γεύση των μεγάλων αλλά και των νεότερων. Μιλάμε για τον ελληνικό καφέ, ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα του Έλληνα.

Μας ξυπνάει, μας χαρίζει στιγμές απόλαυσης αλλά σύμφωνα και με πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία και περισσότερα χρόνια ζωής.

Ο Πούτιν ξεκαρδίζεται με ερώτηση δημοσιογράφου


Ιερέας της Σαηεντολογίας ο νεοναζί Arseniy Yatsenyuk!

Ιερατείο  Σαηεντολόγων και βαπτιστών κυβερνάει την Ουκρανία! Μετά την αποκάλυψη ότι ο μεταβατικός "πρόεδρος" της Ουκρανίας, Alexander Turchinov τυγχάνει πάστορας της Εκκλησίας των Βαπτιστών, πληροφορούμαστε ότι και ο μεταβατικός "πρωθυπουργός" της χώρας Arseniy Yatsenyuk είναι ιερέας (auditor) της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας.
Tο Interfax religion στις 5/03/14 επιβεβαίωνε ότι ο Arseniy Yatsenyuk ανήκει στη λεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

Το παγκόσμιο χρέος αυξήθηκε στα 100 τρισ. δολάρια στη διάρκεια της κρίσης

Τα χρέη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο έφθασαν τα 100 τρισεκατομμύρια δολάρια περί τα μέσα του 2013, κυρίως λόγω των μεγάλων εκδόσεων ομολόγων από κράτη και επιχειρήσεις εν μέσω της οικονομικής κρίσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (ΤΔΔ).

 
Το 2007, το παγκόσμιο χρέος ανερχόταν σε 70 τρισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε η οργάνωση-ομπρέλα 60 κεντρικών τραπεζών σε μια ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Βασιλεία της Ελβετίας.

H Mόσχα ετοιμάζει αποσχίσεις Χάρκοβου, Ντόνετσκ και Υπερδνειστερίας - Σε επιφυλακή τεράστιες δυνάμεις

Αποσχίσεις όλων των περιοχών όπου κατοικούν ρωσόφωνοι πληθυσμοί μέχρι τις εκλογές της Ουκρανίας της 25ης Μαΐου ετοιμάζονται.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε

"Η Ρωσία θα εξοπλιστεί ακόμα ταχύτερα και με ακόμα περισσότερα όπλα"

Σε νέα κούρσα εξοπλισμών εισέρχονται οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας απέναντι στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ γενικόερα: O αναπληρωτης πρωθυουργός Ντιμίτρι Ρογκοζιν και υπεύθυνος για την πολεμική βιομηχανία της Ρωσίας και γενικά τον αμυντικό τομέα, δήλωσε πριν λίγο ότι "μετά τις κούφιες απειλές από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ο ακόμα ταχύτερος επανεξοπλισμός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και η αναζωογόνηση της αμυντικής βιομηχανίας είναι απαραίτητη αναγκαιότητα."
 
Δηλαδή τα 750-800 δισ. δολ. που έχει αποφασιστεί να δαπανηθούν σε αγορές νέων οπλικών συστημάτων (τα 650) και εκσυγχρονισμοί των υπαρχόντων (επιπλέον 150 δισ. δολ.) μέχρι το 2020προφανώς είναι "λίγα" για τον Ν.Ρογκόζιν και γενικά κρίνεται ότι δεν επαρκούν για να πετύχει η Ρωσία τους σκοπούς ασφάλειας που έχει θέσει.
 
Και η πρώτη κίνηση γίνεται προς την κατεύθυνση των πυρηνικών όπλων:
 
Mε εγκατάλειψη επί της ουσίας της συμφωνίας Strategic Arms Reduction Treaty (START) για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων και συνεπώς μια νέα κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών απαντά η Ρωσία στις κυρώσεις (ελάχιστες ως ανύπαρκτες μέχρι στιγμής) των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
 
Η συμφωνία START I ειχε υπογραφτεί στις 31 Ιουνίου του 1991 μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ και έληξε στις 5 Δεκεμβρίου του 2009.
 
Μιά νέα συμφωνια υπογράφτηκε μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ η START II η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 26 Ιανουαρίου του 2011.
 
Σύμφωνα με την συμφωνια καμμιά από τις δύο υπερδυνάμεις δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 6000 πυρηνικές κεφαλές που θ φέρονται συνολικα σε 1600 ΙCBM, υποβρύχιους βαλλιστικους πυραύλους και στρατηγικά βομβαρδιστικά. Eάν η Ρωσία αποσυρθεί μονομερώς από αυτή τη συμφωνια θα μπορεί να αυξήσει
 
ελεύθερα τον αριθμό των ICBM, και όλων των άλλων φορέων, όπως και οι ΗΠΑ φυσικά.
 
Μαλλιστα σε ετοιμότητα θα μπορούν να βρίσκονται αναπτυγμένες 1550 πυρηνικές κεφαλές που θα μεταφέρονται συνολικά σε 700 φορείς όλων των ειδών (βομαβαρδιστικά, υποβρύχια, ICBM).
 
Η τήρηση της συμφωνίας επιβλέπεται από την αμοιβαία αποστολή επιθεωρητών. "Τέτοιες επιθεωρήσεις είναι μέτρο αξιοπιστιας, όμως λόγω των "κρυρώσεων" από την μεριά των ΗΠΑ δεν μπορει να υπάρξει κανονική εκατέρωθεν επαφή όσον αφορά την συμφωνία (START)" δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ πγή του ρωσικού ΥΠΑΜ.
 
Επί του πρακτέου η συμφωνία δεν ισχύει και η Ρωσία μπορεί για αρχή να βγάλει ότι πυρηνική κεφαλή έχει στις αποθήκες της και να την καταστήσει λειτουργική προς άμεση χρήση για παν ενδεχόμενον από την στιγμή που δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι ΗΠΑ σέβονται την συμφωνία..
 
Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ διατηρούν  5,113 πυρηνικες κεφαλές με βάση τα στοιχέια του 2010.
 
Το Πεντάγωνο ανακίνωσε ότι διακόπτει κάθε στρατιωτική σνεργασία με την Ρωσία νωρίτερα αυτή την εδομάδα λόγω ασυμφωνίας θέσεων στις πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία.

Μας δουλεύουν όλους ο Καμίνης και ο Δένδιας για το κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟ

afixeis

“Όλες οι φυλές εδώ… Η Κυβέρνηση έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας!
Έσωσε τα ασφαλιστικά ταμεία, κόβοντας τις μικρό συντάξεις και τα επιδόματα!…

Έλυσαν το πρόβλημα της ανεργίας!…

Ποιοι "αφόπλισαν" τα Leopard - Απόρρητο έγγραφο αποκαλύπτει!

Τα “αφοπλισμένα” αλλά κατά τ΄ άλλα υπερσύγχρονα άρματα μάχης Leopard είναι μια από τις “πονεμένες” και ακριβά πληρωμένες από εμάς τους φορολογούμενους ιστορία. Μέχρι στιγμής τ΄ άρματα μάχης εντυπωσιάζουν στις παρελάσεις αλλά χρειάζονται πυρομαχικά για να είναι έτοιμα να εκπληρώσουν την αποστολή τους...


Το περιοδικό Crash που κυκλοφόρησε δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ του συναδέλφου Γιώργου Χουδαλάκη το οποίο συνοδεύεται από ένα απόρρητο έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι ο εξοπλισμός των αρμάτων μάχης δεν ήταν τελικά αυτό που ενδιέφερε τους αρμοδίους.
Η περιγραφή των συνομιλιών που παρουσιάζει το ρεπορτάζ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...