Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Καμίνης: Να ενωθούμε όλοι εναντίον του Κασιδιάρη

"Έγκλημα" χαρακτήρισε την κατάργηση της δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης.
Σε δηλώσεις του στο Mega, υπεραμύνθηκε της χρηστής διαχείρισης, λέγοντας ότι αν δεν είχε γίνει όλη αυτή η προσπάθεια των τελευταίων 3,5 ετών υπό αυτές τις συνθήκες, ο Δήμος θα είχε καταρρεύσει.
Απαντώντας "Για να κρατήσει

Έρχονται τα μεταλλαγμένα της Monsanto στην Ευρώπη - Χάθηκε η μάχη

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (Efsa) απέρριψε τη Δευτέρα το αίτημα της Γαλλίας να απαγορεύσει την καλλιέργεια ποικιλίας μεταλλαγμένου καλαμποκιού της Monsanto.
Διαβάστε ΕΔΩ την βρώμικη ιστορία της οικογένειας Monsanto
Πιο συγκεκριμένα, αφού εξέτασε τα επιστημονικά στοιχεία που υπέβαλε η Γαλλία σε μια προσπάθεια να απαγορεύσει το μεταλλαγμένο καλαμπόκι, η Efsa έκρινε ότι

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο

Συνδυάστε την παρακάτω είδηση με την στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ απ' τους Rothschild μέσω της εφημερίδας τους "Liberation", αλλά και την δήλωση του Σταθάκη ότι μόνο το 5% του χρέους της Ελλάδας είναι απεχθές και ότι το υπόλοιπο 95%, τα 300 τρισ. περίπου πρέπει οι Έλληνες να τα πληρώσουν κανονικά.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει τη χώρα, θα ζητήσει από την τρόικα αναστολή τριών ετών, μέχρι η οικονομία να επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης.


 
Έσπευσε δε να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα του δεν θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, αλλά τη δανειακή σύμβαση.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης είπε:

Οι τραπεζίτες Rothschild έχουν προτείνει ΣΥΡΙΖΑ σαν ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον κ. Στρατούλη να μιλάει με περίσσια υπερηφάνεια για το δημοσίευμα της "γαλλικής" εφημερίδας "Liberation" λέει οτι το να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αποτελεί ελπίδα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη!

Αυτό που δεν λέει ο κ. Στρατούλης είτε γιατί δεν γνωρίζει είτε γιατί δεν τον συμφέρει και το αποκρύπτει, είναι το γεγονός οτι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της "Liberation" το έχει εξαγοράσει ο Εντουάρ ντε Ρόθτσιλντ, οποίος είναι εκ των ηγετικών μελών της μεγαλύτερης οικογένειας τραπεζιτών του πλανήτη, φυσικά εβραϊκής καταγωγής.


 Μάλιστα όταν ο Ρόθτσιλντ αγόρασε την εφημερίδα τη στιγμή που αυτή απειλούνταν με πτώχευση, άλλαξε άμεσα τον  διευθυντή της, Σερζ Ζουλί και αρκετό απο το προσωπικό για να ελέγξει απόλυτα την "γραμμή" της εφημερίδας.


Και όλα αυτά για την "Liberation" όπως και για άλλες δήθεν "αριστερές" εφημερίδες και κανάλια, που γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αποκρύπτονται συστηματικά από τα ΜΜΕ.


Δεν είναι εντελώς ύποπτο το γεγονός οτι οι μεγαλοτραπεζίτες προτείνουν μέσω των ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την Ελλάδα; Μήπως είναι ολοφάνερο οτι τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ συνδέονται με τα συμφέροντα των μεγαλύτερων τραπεζιτών της Γης;


Και μην πάει το μυαλό κάποιου οτι στη "Liberation" υπάρχει ελευθερία της άποψης, γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο. Άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα είχαν απολύσει οι Ρότσιλντ άμεσα διευθυντή και εργαζόμενους. 


Την είδηση αυτή αναμετέδωσαν με υπερηφάνεια όλα τα "αριστερο-προοδευτικά" ΜΜΕ και έντυπα στην Ελλάδα, αποκρύπτοντας όμως ποιοί ελέγχουν την "Liberation", γιατί κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε θα οδηγούσε στην άμεση μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του οποίου θα καταλάβαιναν οτι τρέχει κάτι πολύ ύποπτο γύρω απο την θετική άποψη που θέλουν να διαμορφώσουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά τα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ.


Διαβάστε εδω άρθρο για την εξαγορά της "Liberation" από τους Εβραίους τραπεζίτες Ρότσιλντ!

Υπάρχει ελεύθερος τύπος; Η αριστερή "Liberation" έχει εξαγοραστεί από τους Αυτοκράτορες των τραπεζών Rothschild

Η γαλλική εφημερίδα "Liberation", πνευματικό τέκνο του μαοϊκού Σερζ Ζουλί και του μαρξιστή Ζαν Πολ Σάρτρ και σύμβολο για κάθε Γάλλο αριστερό έχει εξαγοραστεί από ένα μέλος της οικογένειας των τρισεκατομμυριούχων τραπεζιτών Ρόθτσιλντ(Εβραίος).

Η σχετική είδηση που βρήκαμε εδώ:

Γαλλία: Κρατική παρέμβαση

Η παρέμβαση του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί(εβραϊκής καταγωγής), υπέρ του τύπου, δείχνει το ενδιαφέρον της γαλλικής κυβέρνησης για τα ΜΜΕ. Ο Σαρκοζί ανακοίνωσε σχέδιο για τη διάσωση του τύπου και την στήριξη των ΜΜΕ. Η βοήθεια 200 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο βοήθεια στους διανομείς, η δημιουργία ειδικού Ταμείου που θα τροφοδοτείται από δωρεές, η δωρεάν συνδρομή για κάθε νέο μια μέρα την εβδομάδα, αποτελούν προτάσεις που, όπως πιστεύεται, ενδέχεται να σώσουν τις ιστορικές εφημερίδες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η εφημερίδα Liberation κατάφερε να επιβιώσει, μετά από πολλά προβλήματα, όταν την αγόρασε ο πολυεκατομμυριούχος Ρότσιλντ, ο οποίος υποχρέωσε τον τότε διευθυντή και ιστορικό πρόσωπο της εφημερίδας, Σερζ Ζιλί, να αποχωρήσει. Ακολούθησαν απολύσεις, η εφημερίδα όμως δεν έκλεισε. Ο Εντουάρ ντε Ροτσίλντ αγόρασε το 37% των μετοχών της «Λιμπερασιόν» κι έγινε ο βασικός μέτοχος της εφημερίδας. Οι εργαζόμενοι ενέκριναν με ψηφοφορία την είσοδο στο κεφάλαιο της εφημερίδας του Εντουάρ ντε Ροτσίλντ και εκείνος δεσμεύθηκε να επενδύσει 20 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη της εφημερίδας.

Μαζί με τον λάτρη των Εβραίων Πολύδωρα κατεβαίνει ο Ν. Νικολόπουλος σε δημοτικές και ευρωεκλογές


Τη συμπόρευσή του, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα, ανακοίνωσε πριν λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει ότι προχώρησε στη συμφωνία συνεργασίας με στόχο τον πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας. Φιλοδοξία του, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο.
Εξάλλου, ο Β. Πολύδωρας εξέφρασε την

Κρέας και τυρί "κόβουν" χρόνια από τη ζωή μας

Κρέας και τυρί "κόβουν" χρόνια από τη ζωή μας
Μια διατροφή πλούσια σε ζωικές πρωτεΐνες είναι εξίσου επιβλαβής για την υγεία ενός μεσήλικα με το κάπνισμα, αφού διπλασιάζει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου ανεξαρτήτως αιτιολογίας και τετραπλασιάζει τον κίνδυνο θανάτου από διαβήτη ή καρκίνο.

Συρία: Τον αποκεφάλισαν μπροστά στη κάμερα αφού τον έκαναν να γίνει Μουσουλμάνος από Χριστιανός

Προσοχή σκληρές εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί..Steven Seagal: Τα δυτικά ΜΜΕ λένε ψέμματα για την Ουκρανία

Ο γνωστός και δημοφιλής Εβραιο-ιρλανδός ηθοποιός, «μάστερ» των πολεμικών τεχνών και θρύλος των ταινιών δράσης της δεκαετία του ’90, Steven Seagal, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους για τα δρώμενα στην Ουκρανία.
«Ακούω αρκετή πολιτική ρητορική και ανοήτα σχόλια (από τους Αμερικάνους). Δεν ακούω την ρωσική άποψη. Και αυτό δεν είναι γιατί οι Ρώσοι δεν σχολιάζουν αλλά γιατί δεν ακούγονται!», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρεται στα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, λέγοντας: 

Οι κομμουνιστές θεωρούν φασιστικό το σύνθημα "Η Κύπρος είναι ελληνική"

Φαίνεται πως πλησιάζουν οι εξετάσεις εξαπάτησης και προπαγάνδας στην Εζεκία Παπαϊωάννου, με την Προοδευτική Ιωαννίνων να επιδίδεται σε ένα αγώνα δρόμου πλάνης και ψεύδους έτσι ώστε να πάρει τα πρωτεία μεταξύ των υπόλοιπων παραρτημάτων του ΑΚΕΛ.

Η Κριμαία προσχωρεί στη Ρωσία χωρίς δημοψήφισμα


Παρά την ανακοίνωση δημοψηφίσματος για τις 16 Μαρτίου, το τοπικό κοινοβούλιο της Κριμαίας, στο οποίο κυριαρχούν οι ρωσόφωνοι, ψήφισε

Καταστροφική οικολογία: Απελευθερωμένα βιζόν ρημάζουν τα οικοσυστήματα της Καστοριάς


Kοζάνη

Από τα 50.000 βιζόν που εκτρέφονταν για τη γούνα τους και απελευθερώθηκαν από ακτιβιστές το 2010, πολλά φαίνεται ότι κατάφεραν να επιζήσουν, και έχουν πλέον εξελιχθεί σε πληγή για το λιμναίο οικοσύστημα της Καστοριάς και της γύρω περιοχής.

«Μιλάμε για ένα σαρκοφάγο θηλαστικό που προτιμάει

Κασιδιάρης: Η Νέα Δημοκρατία είναι η μήτρα της τρομοκρατίας

Κασιδιάρης: Ο Δένδιας και ο Μιχελάκης είναι Μασόνοι!

Βίντεο από Ράδιο Αρβύλα: Οι Χρυσαυγίτες την έχουν μικρή!


Αρχικά έδειξε το διαρρεύσαν βίντεο από την Αντιτρομοκρατική, με κάποιους Χρυσαυγίτες να φωνάζουν εν χορώ το γνωστό στρατιωτικό σύνθημα «Τους βλέπετε αυτούς; / τους λένε Αλβανούς / τα ρούχα μου θα ράψω / με δέρματα απ' αυτούς» που βροντοφωνάζουν σε διάφορες παραλλαγές τα τελευταία 60 χρόνια οι Έλληνες καταδρομείς κατά την διάρκεια της εκπαιδεύσεώς τους. 

Μόλις τελείωσε η προβολή του βίντεο, ο Κανάκης είπε τα εξής, απευθυνόμενος στους Χρυσαυγίτες: «Ρε παιδιά, γιατί δεν λέτε μια φορά την αλήθεια για όλο αυτό το μίσος και τον θυμό που έχετε;» ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ έδειξε ξανά το βίντεο, με παραλλαγμένο το σύνθημα που υποτίθεται πως φώναζαν οι Χρυσαυγίτες: «Έχω μικρό τσουτσούνι / ντρέπομαι να το πώ / Το κόμπλεξ μου θα βγάλω / σε κάποιον Αλβανό. / Δεν κάνω ψυχανάλυση / δεν έχω ούτε παιδεία / τα σπάω όλα από θυμό / γαμιέται η Αλβανία»!..

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ Αντώνης Κανάκης;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...