Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

«Η παιδοφιλία είναι φυσική και φυσιολογική για τους άνδρες», το θέμα διάσκεψης στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ!


Στην φωτο: Jimmy Savile, διάσημος στη Βρετανία παρουσιαστής ψυχαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά και νέους στο BBC. Ο πολυβραβευμένος “Sir” Savile, είχε διαπράξει περισσότερα από 200 σεξουαλικά εγκλήματα, για περισσότερα από 50 χρόνια, με τα περισσότερα θύματά του να είναι ανήλικα παιδιά και έφηβοι. Ο Σάβιλ, ο οποίος πέθανε το 2011, όχι μόνο είχε κακοποιήσει πάνω από 1.000 παιδιά, αλλά ήταν και νεκρόφιλος.

Γράφει η Telegraph:

«Το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσικό και φυσιολογικό για τους άνδρες», έγραφε η

Έκπληξη Snowden: Ο «χαλίφης» του ΙΚΙΛ είναι πράκτορας της Μοσάντ!Ιούλιος 12, 2014.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Edward Snowden, ο πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ- NSA,  δήλωσε ότι η συνεργασία με τους ομολόγους του στη

Kosher Τζιχάντ: Ο Allah δεν μας διέταξε να πολεμήσουμε το Ισραήλ ή τους Εβραίους!!

Σημείωση Φ.Ε: Η παρακάτω είδηση μας φάνηκε πράγματι υπερβολική γι' αυτό κάναμε μια μικρή έρευνα και μετάφραση του πρωτότυπου κειμένου και πράγματι φαίνεται πως η μετάφραση είναι σωστή απ' την πρωταρχική πηγή .. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν πράγματι ειπώθηκαν αυτά τα λόγια απ' τους ηγέτες της ισλαμιστικής οργάνωσης αλλά οι πράξεις τους επιβεβαιώνουν την είδηση. Δεν επιτίθενται ποτέ κατά του Ισραήλ..  


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

   Με ανακοίνωση στον λογαρισμό της στο twitter η σουνίτικη τρομοκρατική οργάνωση ISIS (Daech το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε) σπεύδει να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα γιατί η ίδια δεν υποστηρίζει ενεργά το δίκιο των παλαιστινίων αδελφών της και δεν κηρύσει τζιχάντ κατά του Ισραήλ. 

Ενώ έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά πάντων πιστών και απίστων σε Συρία,Ιράκ,Μαγκρέμπ και φιλοδοξεί να καθυποτάξει τον κόσμο σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του χαλίφη και τους χάρτες που εκδίδει η οργάνωση αφήνει επιδεικτικά στο απυρόβλητο το κράτος που à prioris θα έπρεπε να είναι ο υπ΄ αριθμόν 1 εχθρός της. Η δήλωση είναι η εξής : 

«Μέσα στο άγιο κοράνι ο Allah δεν μας διέταξε να πολεμήσουμε το Ισραήλ ή τους εβραίους.»

«Ο Allah μέσα στο κοράνι δεν μας ζήτησε να πολεμήσουμε τους εβραίους παρά όταν θα έχουμε εξολοθρεύσει τους αποστάτες και τους υποκριτές» διευκρινίζει στο δελτίο τύπου της η τρομοκρατική οργάνωση.

Η ΙSIS επιχειρηματολογεί θεολογώντας επικαλούμενη στίχους του κορανίου για να δικαιολογήσει την ισχυρή αντίφαση :

«όταν o Allah μιλάει για τον πλησιέστερο εχθρό εννοεί τους υποκριτές γιατί αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι από τους μη πιστούς και η απόδειξη είναι ότι ο Abib akrAssidi kπολέμησε πρωταρχικά τους αποστάτες για να απελευθερώσει την AlQods….Την απάντηση επίσης την βρίσκουμε στους Salah Eddine Al Ayoubi και Nouredine Zinkiq που πολέμησαν τους chiaa (σιίτες) σε Αίγυπτο και Συρία πριν να διεξαγάγουν την μάχη στο AlQods κατά των χριστιανών και καθολικών.»

Αυτή η θέση μενιφέστο ουσιαστικά ιεραρχεί τις προταιρεότητες. Πρώτα εξολοθρεύουμε τους σιίτες μετά στρεφόμαστε κατά χριστιανών και στο τέλος καταπιανόμαστε με εβραίους.Η δήλωση αποδίδεται στον εμίρη της οργάνωσης.

Την είδηση την βρήκαμε εδώ dimpenews.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...