Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σεβαστούπολη: Με έφοδο 20 Ρώσοι βατραχάνθρωποι κατέλαβαν την ουκρανική κορβέτα “Ternopil”!

Με αιφνιδιαστικό ρεσάλτο ομάδα 20 Ρώσων  βατραχανθρώπων κατέλαβε το ανθυποβρυχιακό σκάφος του ουκρανικού Ναυτικού "Ternopil"  το οποίο  βρίσκεται αποκλεισμένο στο ναύσταθμο της Σεβαστούπολης.

Αυτό αναφέρουν ουκρανικά ΜΜΕ λέγοντας πως η ομάδα πραγματοποίησε την επιδρομή της χωρίς να υπάρξει αντίσταση από τα μέλη του

Συνταγματολόγος Νικολόπουλος: Δεν μπορεί να απαγορευτεί στην Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές

Παράνομες οι αποφάσεις της Βουλής επειδή δεν ψηφίζουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ



Απαγορευμένη αρχαιολογία 6: Η Χαμένη Ατλαντίδα και η αναστροφή των πόλων


Τον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο Απαγορευμένη Αρχαιολογία παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν "Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου".

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία έγινε από τον Μπιλ Κόουτ και τους συνεργάτες του. Το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα το είδαν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες και προκάλεσε εξαιρετικά παθιασμένες, αρνητικές αντιδράσεις από τον επιστημονικό κόσμο ο οποίος σοκαρίστηκε από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις του προγράμματος για την πανάρχαια καταγωγή του ανθρώπινου είδους.

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία έγινε από τον Μπιλ Κόουτ και τους συνεργάτες του. Το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα το είδαν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες και προκάλεσε εξαιρετικά παθιασμένες, αρνητικές αντιδράσεις από τον επιστημονικό κόσμο ο οποίος σοκαρίστηκε από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις του προγράμματος για την πανάρχαια καταγωγή του ανθρώπινου είδους. 


Υπερψηφίστηκε επί της αρχής ο μεταναστευτικός κώδικας που θα αντικαταστήσει τους Έλληνες με μετανάστες στην Ελλάδα

Με την στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει παρών, υπερψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τον μεταναστευτικό κώδικα ενώ καταψήφισαν ΑΝ.ΕΛ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. 

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, χαρακτήρισε θετικό αλλά άτολμο το

Η παραπληροφόρηση του MEGA



Είναι πάγια τακτική των ξεπουλημένων δημοσιογράφων των μεγάλων ΜΜΕ να μην λένε την αλήθεια στο λαό. 

Ένας μεγάλος Έλληνας που ήταν .. Σιωνιστής!

Όταν απεβίωσε ο Ζύλ Ντασσέν, ο σύζυγος της Μελίνας Μερκούρη, τα ΜΜΕ της Ελλάδας είχαν συνεχή αφιερώματα για τον «μεγάλο Έλληνα» Ζύλ Ντασσέν. 

Ακόμα και τα κρατικά κανάλια. 



Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ3 για το 10λεπτο αφιέρωμα στον Έλληνα Ζύλ Ντασσέν. Απέκρυψαν πλήρως την καταγωγή του και κατάφεραν ακόμα μια φορά να παραπληροφορήσουν και να προδώσουν αυτούς που τους «ταϊζουν», δηλαδή τον ελληνικό λαό. 

"ΤΟ ΒΗΜΑ": Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή συμμετέχει στην εγκληματική οργάνωση

"...Τα στοιχεία για την παράνομη δραστηριότητα τους είναι συντριπτικά. Και όσο η Δικαιοσύνη θα συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της, θα αναδεικνύεται  όλο και πιο καθαρά η προσωπική ευθύνη και εμπλοκή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.  Αυτό φοβούνται και αυτό τρέμουν. Είναι καιρός όμως να το αντιληφθούν και οι πολίτες, που εν ονόματι των συνεπειών της κρίσης και των ευθυνών του πολιτικού συστήματος, δελεάστηκαν από την αντισυστημική ρητορεία των νεοναζιστών, παραβλέποντας την εγκληματική τους δράση.
Γιατί ότι κι αν υποστηρίζουν οι καθοδηγητές της βίας, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, το κράτος δικαίου μπορεί να ανέχεται ακόμα και τις ιδέες που το υπονομεύουν, αλλά δεν μπορεί να ανεχθεί την καθημερινή εγκληματική δραστηριότητα του οποιουδήποτε επίδοξου σωτήρα..
."


 "ΤΟ ΒΗΜΑ" όμως μας έλεγε ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτούνταν από εφοπλιστές παράνομα και στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν εντοπίσθηκε καμιά τέτοια χρηματοδότηση.

Επίσης "ΤΟ ΒΗΜΑ" έλεγε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι πάνοπλα αλλά αποδείχτηκε ότι τα όπλα πετούσαν μόνο πλαστικές μπίλιες γιατί ήταν airsoft. Απλά τα μέλη της και κάποια στελέχη αρέσκοταν στο να ποζάρουν με αυτά λόγω της αγάπης τους για τα όπλα.

Όμως και οι κυνηγοί δεν γουστάρουν τρελά τα όπλα; Πρέπει να τους θεωρούμε εγκληματίες και επικίνδυνους;


Θεοδωράκης "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ": Οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στην συνωμοσιολογία - Οι μεθοδεύσεις ενός καθεστωτικού δημοσιογράφου

Τα ψέματα και η προπαγάνδα του κ. Θεοδωράκη και της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" του MEGA για τους χημικούς αεροψεκασμούς(chemtrails)

-         Αποκαλεί τους Έλληνες "πρωταθλητές στη συνωμοσιολογία"

-         Λέει ότι το διαδίκτυο είναι εντελώς αναξιόπιστο γιατί δημιουργεί μύθους

-         Στοχοποιεί συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αποκρύπτοντας ότι ερωτήσεις στη Βουλή για αεροψεκασμούς έχουν κάνει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

-         Στρέφεται ενάντια στην ορθή λειτουργία του κοινοβουλευτισμού όπου οι βουλευτές πρέπει να αποτελούν τη φωνή του λαού και όχι να τη φιμώνουν!

-         Στρέφεται ενάντια στην ανθρωπότητα με το να επιτίθεται με ψέμα και προπαγάνδα ενάντια σε όποιον τολμά να μιλήσει για το θέμα των ψεκασμών καθώς όπως θα δείτε παρακάτω οι ψεκασμοί αυτοί ασχέτως για τους λόγους που γίνονται πραγματικά έχουν φοβερές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και γενικά στο οικοσύστημα.

Τι είπε με λίγα λόγια ο κ. Θεοδωράκης στην εκπομπή του αυτή:

- Ότι οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στην ατεκμηρίωτη συνωμοσιολογία. Ότι πάσχουμε δηλαδή σαν λαός από σύνδρομο καταδίωξης, ότι όλοι μας κτυπούν γιατί είμαστε Έλληνες κτλ...
Αλήθεια κ. Θεοδωράκη γιατί δεν είπατε ποτέ λέξη για την τρέλα των Εβραίων που κυνηγούν ακόμη και τσαγιέρες που μοιάζουν στο Χίτλερ;
Τους Εβραίους δεν τους αγγίζετε ΠΟΤΕ. Γιατί;

- Ότι το διαδίκτυο είναι ουσιαστικά γεμάτο σκουπίδια. Γεμάτο μύθους, άρα είναι

Η "αντισημιτική" τσαγιέρα που μοιάζει με το Χίτλερ

Αίσχος! Τσαγιέρα - Χίτλερ

Σφοδρή αντίδραση από τους Εβραίους αντιμετώπισε μια τσαγιέρα (ναι, τσαγιέρα!) που ισχυρίζονταν ότι "μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ"!

Τι δεν μας δίδαξαν για την Γαλλική Επανάσταση στο σχολείο

Η Γενοκτονίας της Βανδέας: Όταν η Επανάσταση και η Δημοκρατία έψηνε το ψωμί της με γυναίκες και παιδιά!
Οικογένεια Ιακωβίνων Δημοκρατών τρώει αντιφρονούντες! Η Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο! 

Οι κάτοικοι της Βανδέας αποφάσισαν να αντισταθούν στις "Δημοκρατικές Φάλαγγες" των Ιακωβίνων Επαναστατών που επέβαλλαν τον

Τι δεν μας δίδαξαν για την Γαλλική Επανάσταση στο σχολείο - Η Γαλλική Επανάσταση μισούσε τον Χριστιανισμό

To 1979 ο πρόεδρος της Ισραηλινής Ακαδημίας Gershom Scholem είχε δώσει μια αποκαλυπτική διάλεξη στο Παρίσι, η οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και σε βιβλίο. Ο τίτλος της ήταν «Απ’ τον Φρανκισμό στον Ιακωβινισμό. Η ζωή του Moses Dobruska, άλλως Franz Thomas vonSchonfeld, άλλως Junius Frey».

Αυτό που παρουσίασε ο Scholem ήταν το πρόσωπο του ανιψιού του ψευδό-μεσσία Jacob Frank και παρ’ ολίγον διαδόχου του, Moses Dobruska!



 Ήταν ο άνθρωπος που είχε ιδρύσει την Ιλλουμινατική Στοά της Ασιατικής Αδελφότητας στη Βιέννη. Το μυστηριώδες αυτό άτομα με τα τρία ονόματα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Επανάσταση των Ιακωβίνων και τοποθετήθηκε από αυτούς πρόεδρος της

Ανέκαθεν η Νέα Δημοκρατία "έγλυφε" τους Παγκοσμιοποιητές - Η αναφορά του Υπουργείου Παιδείας στην οργάνωση «International Task Force»

Παραθέτουμε την απάντηση του Υπουργείου "Εθνικής" Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την διδασκαλία του Εβραικού Ολοκαυτώματος στην ελληνική εκπαίδευση, στην οργάνωση «International Task Force»,μια οργάνωση που ασκεί πίεση σε όλες τις χώρες για παρόμοια θέματα.

Επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα της οργάνωσης http://www.internationaltaskforce.org και δεν βρήκαμε ούτε ποιοι την χρηματοδοτούν ούτε τα μέλη της.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μια από τις οργανώσεις που προωθούν την πολυπολυτισμικότητα,την απεθνικοποίηση όλων των παιδαγωγικών συστημάτων,εκτός απο ένα. Αυτό του Ισραήλ. Γιατί το σύστημα παιδείας στο Ισραήλ είναι υπερεθνικιστικό.

"Σκίστηκαν" στη πραγματικότητα να απαντήσει σε αυτή την οργάνωση για ένα μη εθνικής σημασίας θέμα.Σελίδες επι σελίδων η απάντηση του Υπουργείου "Εθνικής" Παιδείας που ακολουθεί:

Το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας νοιάζεται μόνο για τους Εβραίους και όχι για τον Ελληνισμό

Κύριοι του Υπουργείο Παιδείας μπορείτε να μας πείτε γιατί νοιάζεστε μόνο για το πως θα μάθουν τα παιδιά μας για το πως πέθαναν οι Εβραίοι απ' τους Γερμανούς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και όχι για τον Κολοκοτρώνη που απελευθέρωσε τους Έλληνες και απεβίωσε τις 4 Φεβρουαρίου; 

Γιατί δεν κάνετε σεμινάρια στους εκπαιδευτικούς και δεν αλλάζετε τα προγράμματα αυτές τις μέρες για να μάθουν τα Ελληνόπουλα για τον Κολοκοτρώνη και κάνετε τα πάντα για να μάθουν για τους Εβραίους; 

Τι πρόσφεραν οι Εβραίοι στον Ελληνισμό; Πρόσφεραν περισσότερα απ' τον Κολοκοτρώνη;


Μάλιστα στις οδηγίες που έστειλαν στα σχολεία οι άνθρωποι του υπουργείου γράφουν ότι είναι "εξαιρετικά επείγον"!

Το Ολοκαύτωμα και οι Εβραίοι είναι εξαιρετικά επείγον αλλά ο Κολοκοτρώνης που πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου δεν είναι "επείγον" ρε γραικύλοι; 

Καμιά ενημέρωση για τον Κολοκοτρώνη, αλλά ειδικά σεμινάρια για το Ολοκαύτωμα. Αυτή είναι η παιδεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Εβραϊκή παιδεία!





http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5693.html

Τι εννοούσε ο Χριστόδουλος όταν έλεγε "Μην παραδώσετε τα πρωτοτόκια";

Εκτός απο την αποκαλυπτική δήλωση της Εβραίας που παραδέχεται οτι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην Ευρώπη, προσέξτε και το όνομα του Ινστιτούτου που έχουν ιδρύσει στην Σουηδία.
Εχει το ελληνικό όνομα "παιδεία".
Αρκετές φορές έχουμε γράψει για την προσπάθεια του ιουδαϊκού ιερατείου να "κλέψει" τα πρωτοτόκια των κοιμισμένων πλέον Ελλήνων.
Διαβάστε το σχετικό παλιότερο άρθρο μας για το θέμα που ακολουθεί κάτω απο το βίντεο....
ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, σε μια απο τις ομιλίες του είπε κατα λέξη:«Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας!».


Ποιός άραγε έχει σκεφτεί τι εννοούσε; Τι ήξερε ο Χριστόδουλος; Ποιά είναι τα Πρωτοτόκια; Ποιοί τα διεκδικούν;
Γιατί εμείς και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουμε οτι δικαιούμαστε τα πρωτοτόκια; 
Αφορμή για να ερευνήσω αυτό το θέμα ήταν η συνομιλία στο διαδίκτυο μεταξύ ενός Ελληνόπουλου και ενός παιδιού απο «Αγγλία» υϊός Τραπεζίτη. Το παιδί απο την Αγγλία ζητά απο τον Ελληνα να του μιλάει και να του γράφει ελληνικά, γιατί μαθαίνει αρχαία ελληνικά! Το ελληνόπουλο του μιλούσε αγγλικά. Όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας γράφουν στο διαδίκτυο με greeklish... 
Παραξενεύτικα! Γιατί θέλει να μάθει αρχαία ελληνικά; Μετά βρήκα οτι υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες: «Μάθετε αρχαία ελληνικά». 
Αυτές όμως οι ανακοινώσεις απευθύνονται στην ελίτ, που κυβερνά απο το παρασκήνιο την ανθρωπότητα. Δεν απευθύνεται ούτε σε Ελληνες, ούτε σε Γερμανούς, ουτε σε Εγγλέζους. Και δεν μαθαίνουν απλά να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, αλλά να τα ομιλούν. 

Ενω στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας εδω και αρκετές δεκαετίες, υπονομεύει την εκπαίδευση, καταργεί τόνους, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας και το κυριότερο το παιδί μας μετα απο δώδεκα χρόνια στο θρανείο το παιδί μας δεν μπορεί να διαβάσει, ουτε και το πιο απλό αρχαίο κείμενο. 

Μην απορείτε. Μέσα στα υπουργεία μας υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνες. Οι υπουργοι και οι πρωθυπουργοί είναι απλά άσχετοι και διακοσμητικοί. Μετα απο μια τετραετία θα φύγουν.
Το θέμα της γλώσσας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν εννοώ το φιλολογικό σκέλος. Αφορά τα «Πρωτοτόκια». Σε παλαιότερη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα οτι ο κ. Μπίλ Γκέϊτς, ονόμασε τα αρχαία ελληνικά ως την «γλώσσα των Θεών». Τι γνωρίζει ο Μπίλ Γκέϊτς που δεν το ξέρει ο Υπουργός Παιδείας και οι Ακαδημαϊκοί μας; 

Γιατί η Μυθωδία του Παπαθανασίου στάλθηκε στα αρχαία ελληνικά στο διάστημα;(ξέρουμε οτι αυτό διαψεύστηκε, κάναμε ομως προσωπική έρευνα και σας βεβαιώνουμε οτι το κείμενο της Μυθωδίας πράγματι είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά. Είναι εύκολο να το ερευνήσετε και εσείς με έναν υπολογιστή). 

Γιατί δεν στάλθηκε, η Μυθωδία στο διάστημα, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά, στα Κινέζικα ή στα..Εβραϊκά;

Γιατί είχε σαν φόντο ελληνικούς ναούς και το πρόσωπο του Δία; Εμείς θα περιμέναμε το μύνημα να σταλεί προς τον Ρά! Προς τον Άνουβι! Προς τον Γιαχβέ! Προς τον Κοετζακοάτλ! 

Και όλο αυτό το εγχείρημα το χρηματοδότησε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια η ΝΑΣΑ.

Όλα τα προηγούμενα δεν σας φαίνονται περίεργα;
Έκαναν ολόκληρη τελετή που κόστησε εκατομμύρια, για να σταλεί ένα μύνημα στο διάστημα στα αρχαία ελληνικά!!!

Εν ολίγοις τα ίδια αυτά κέντρα που αφελληνίζουν την Ελλάδα, φροντίζουν να αποκτούν τα ίδια, προφίλ ελληνικό.

Διεκδικούν τα «Πρωτοτόκια».

Ο νοών νοείτο

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ουδέποτε σφαγίασε ο Κολοκοτρώνης 5000 Εβραίους στην Τριπολιτσά!

Λένε: «Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες». 


Η Ναύπακτος λόγω των ισχυρών οχυρώσεων της έμεινε στα χέρια των Τούρκων και ήταν η στρατιωτική τους βάση στην περιοχή. Η Ναύπακτος παραδόθηκε στις 18 Απριλίου 1829. δεν έγινε καμία σφαγή . Φεύγοντας οι Τούρκοι και οι Εβραίοι , άφησαν πίσω τους ελάχιστες οικογένειες Ελλήνων, οι οποίες, μάλιστα, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Μποτσαραίους , και τους Τζαβελαίους , στούς οποίους το νεοσύστατο ελληνικό κράτος παραχώρησε τα τουρκικά αρχοντικά, ως αντιστάθμισμα για την προσφορά τους στον Αγώνα. 

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ όλα σχεδόν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

Για να μην πει κάποιος ότι οι Ρόταρυ δεν είναι και τίποτα κακό σας λέμε το εξής: 

Οι Ρόταρυ είναι μια οργάνωση προθάλαμος του τεκτονισμού! Ελέγχεται απ' τον Εβραιοσιωνισμό και έχει αρκετά ηγετικά στελέχη εβραϊκής καταγωγής.. Δεν μπορεί κάποιος να ονομάζεται Έλληνας πατριώτης, όταν είναι μέλος σε μια διεθνιστική, παγκοσμιοποιητική οργάνωση.

Διαβάστε σχετικά μας άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ


Αρκετοί έχουν την εντύπωση ότι η ΝΔ είναι ένα πολιτικό κόμμα που στηρίζει την "Ελλάδα" και την "Ορθοδοξία".

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις όμως κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης της Ελλάδος από τη ΝΔ λήφθηκαν σημαντικές ανθελληνικές και αντιεκκλησιαστικές αποφάσεις.
Ενδεικτικά αναφέρουμε

ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - Συμπτώσεις

Η παρακάτω εικόνα είναι απο την ιστοσελίδα του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, στην οποία διαβάζουμε οτι ο Βοηθός διοικητή του "ΡΟΤΑΡΥ 2481" (Διεθνές Ρόταρυ) είναι ο κ. Σούσης Ζαχαρίας.

Ο οποίος όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα απο το site του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου είναι και Γενικός Γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Κέρκυρας....

Ρόταρυ και Μασονία

Του Γεώργιου Ψαλτάκη, Θεολόγου

Είναι μια οργάνωση που μετα λύπης βλέπουμε πολλές φορές σε συνεστιάσεις και συγκεντρώσεις τους να συμμετέχουν ιερείς,ακόμα και μητροπολίτες της Εκκλησίας,εστω και εν αγνοία τους ελπίζουμε,τους οποίους και τιμούν συχνά!Αυτό ακόμα και με το πρόσχημα οτι κάνουν κάποιες φιλανθρωπίες,είναι τρομερά επικίνδυνο και δυσάρεστο.


Σύμπτωση που του σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του; Απαντήστε μόνοι σας...

Ας δούμε ομως μερικά στοιχεία για το τι ακριβως είναι αυτή η οργάνωση:

Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις

Οι Χαζαροεβραίοι τραπεζίτες μας έπιναν το αίμα και το 1821 εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες των επαναστατημένων Ελλήνων



«Οι αδελφοί Ρικάρντο στην 'Αγγλία καί -ποιος άλλος;- οι Ρότσιλντ στην Γαλλία θησαυρίσανε εκμεταλλευόμενοι τίς ανάγκες τον επαναστατημένου 'Ελληνικού Έθνους, γιά όπλα καί τρόφιμα.

Η ιστορία των Χαζάρων - Η φυλή που βρίσκεται στα καίρια πόστα και η αφύπνιση της ανθρωπότητας

Ποιοι, και τι ήταν ακριβώς οι Χάζαροι.



Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ' αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτής της κάποτε μεγάλης εμπορικής αυτοκρατορίας, "που ήταν τοποθετημένη στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης ανάμεσα στον Καύκασο και τον Βόλγα και πάνω στον τεράστιας εμπορικής σημασίας δρόμο που ένωνε την Κίνα με την Ευρώπη, γνωστό με το όνομα "Δρόμος του Μεταξιού".

Η Συριακή αντιπολίτευση δίνει εδάφη στο Ισραήλ ως αντάλλαγμα σε στρατιωτική βοήθεια!

Οἱ «ἀπελευθερωτὲς τῆς Συρίας» ξεκίνησαν τὸ κομμάτιασμα τῆς Συρίας χαρίζοντας ἐδάφη στὸ Ἰσραήλ!!!H «Συριακή Αντιπολίτευση» (βλέπε Bilderberg) χαρίζει τα υψίπεδα του Γκολάν στο Ισραήλ (!) ως αντάλλαγμα της στρατιωτικής επέμβασης από το Ισραήλ, ενάντια στην κυβέρνηση του Άσαντ, που ακόμη αντιστέκεται στις ορδές των ξένων μισθοφόρων του σιωνισμού.

Το Ισραήλ θέλει να επιτεθεί στο Ιράν μέσα στο 2014! - Η υποκρισία του Ισραήλ στο θέμα των πυρηνικών


Την εντολή της ισραηλινής πολιτικής ηγεσίας προς τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις να συνεχίσουν τις προετοιμασίες τους για την πραγματοποίηση στρατιωτικού κτυπήματος στο Ιράν εντός του 2014 αποκαλύπτει σήμερα η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.
Όπως αναφέρεται ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu και ο υπουργός

Ασκήσεις με αερομαχίες Ρωσίας εναντίον ΝΑΤΟ στα σύνορα Λευκορωσίας - Πολωνίας

Eικόνες από το μέλλον; Η Ρωσία έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με τις μεγάλες ασκήσεις που πραγματοποιούν τα ρωσικά Su-27SM με τα Λευκορωσικά  MiG-29 αλλά και ένα An-26  το οποίο παίζει το ρόλο του εισβολέα έτσι όπως αναχαιτίζεται από τα Su-27. επίσης τα MiG-29 έπαιζαν το ρόλο των ΝΑΤΟϊκών F-16.
Η Λευκορωσία διαθέτει περίπου 30 MiG-29 (εκ των οποίων τα 16 είναι της έκδοσης «-Β» και τα 11 της έκδοσης «-ΒΜ»).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...