Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το 1% της ανθρωπότητας κρύβει 30 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικούς παραδείσους!

"Ίσως ένας μέρος της κρίσης να οφείλεται στην παράλειψή μας να μορφώσουμε τους νέους οικονομολόγους σε θέματα "Ηθικής Οικονομίας"... 

"Η αλλαγή που μπορούν γενικά να επιφέρουν τα οικονομικά ως επιστήμη εξαρτάται απ' την ικανότητά μας να επανακτήσουμε την ιστορική μας σχέση με την ηθική φιλοσοφία."

Νίκος Γεωργαντζής, επιστήμονας των Οικονομικών της Συμπεριφοράς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hellenic Nexus Τεύχος 81

Συνδυάστε το παρόν άρθρο οπωσδήποτε με την ανάρτησή μας σχετικά με το σε ποιους χρωστάει η ανθρωπότητα..

Το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού διατηρεί 21-32 τρισ. δολάρια σε υπεράκτιους παραδείσους για να αποφύγει τη φορολόγηση, σύμφωνα με τον James Henry, πρώην ανώτατο οικονομολόγο της διεθνούς εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων McKinsey & Company. Βασιζόμενος σε στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παγκόσμιας Τράπεζας και 139 κρατών, ο Henry ανακάλυψε ότι το πλουσιότερο 1% κρύβει περισσότερα από το άθροισμα του

Τουρκία: Δακρυγόνα κατά χιλιάδων διαδηλωτών που κατήγγειλαν το νόμο για το Διαδίκτυο

17619778 2014 02 22T180958Z 573563075 GM1EA2N05WN01 RTRMADP 3 TURKEY PROTEST.limghandler
Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων το βράδυ του Σαββάτου για να διαλύσει χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για να καταγγείλουν το νέο νόμο ο οποίος κάνει αυστηρότερο τον έλεγχο του Διαδικτύου.

Όπως μετέδωσε το Reuters, αστυνομικοί υποστηριζόμενοι από οχήματα με εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση απώθησαν τους διαδηλωτές από τον πεζόδρομο Ιστικλάλ κοντά στην πλατεία Ταξίμ, ορισμένοι εκ των οποίων φώναζαν συνθήματα όπως

€250.000 στην ΜΚΟ του… αγανακτισμένου Κραουνάκη

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπ.Εργασίας εδώ, μάθαμε ότι η Σπείρα-Σπείρα δεν είναι απλά η θεατρική ομάδα του Κραουνάκη αλλά και Μη Κυβερνητική Οργάνωση. 


Επιδοτήθηκε μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας με 250.000 από το Υπ.Εργασίας. Φέτος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ένωσε τη φωνή του με τους Αγανακτισμένους καταγγέλλοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που “τα φάγανε”.


Η Χρυσή Αυγή δημοσιοποιεί τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μιχαλολιάκος δεν έκανε τα τηλεφωνήματα στον Πατέλη

Η εθνική εφημερίδα "Εμπρός" στο φύλλο που κυκλοφορεί προχωρά σε μια αποκάλυψη μεγατόνων που καταρρίπτει το σαθρό κατηγορητήριο, με το οποίο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής η οποία άρχισε να υλοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2013, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την προφυλάκιση του Γενικού Γραμματέα και πέντε Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στηρίχθηκε σε στοιχεία τα οποία εξαρχής το εθνικιστικό κόμμα χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμα και αίολα. Αλλά και δεκάδες νομικοί και δημοσιογράφοι έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τη σοβαρότητα του κατηγορητηρίου αλλά και τις σκοπιμότητες που η δίωξη εξυπηρετεί.
Τα όσα στην συνέχεια θα αναπτύξουμε βάσει αδιάσειστων στοιχείων, αποτελούν ξεκάθαρη διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών και ανατρέπουν πλήρως τα όσα επιχειρήθηκε να παρουσιαστούν ως αποδείξεις ενοχής του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και με βάση τα οποία θέλησαν να παρουσιάσουν ως «εγκληματική οργάνωση» το κόμμα, τους βουλευτές και τα στελέχη του.
Από τα έγγραφα που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα γίνεται φανερό ότι: -Το τηλέφωνο από το οποίο φαίνεται να έχουν γίνει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεταξύ των Γεωργίου Πατέλη και Νικολάου Μιχαλολιάκου, δεν αποτελεί ιδιωτικό τηλέφωνο του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά έναν από τους οκτώ τηλεφωνικούς αριθμούς του τηλεφωνικού κέντρου των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων.
Επομένως οι τελεολογικοί ισχυρισμοί περί επικοινωνίας μεταξύ Μιχαλολιάκου και Πατέλη είναι εξ ορισμού ανυπόστατοι.
-Αλλά και οι ισχυρισμοί περί φυσικής παρουσίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο χώρο των γραφείων του κόμματος κατά την χρονική περίοδο των τηλεφωνημάτων καταρρίπτονται πλήρως, αφού στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν τα τηλεφωνήματα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποδεδειγμένα δεν βρισκόταν στο κτίριο της οδού Μεσογείων.
Συγκεκριμένα:

Εβραϊκής καταγωγής ο μπαμπάς της Γιούλιας Τιμοσένκο

Διαβάστε και για το άλλο αστέρι της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία τον Κλίτσκο.


Κράτος ληστής που παρανομεί

Ο τρόπος αντιμετώπισης του πολίτη από την ελληνική Διοίκηση είναι γνωστός σε όλους μας. Η κατάσταση όμως σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών έχει πραγματικά      “ ξεφύγει ” από κάθε φαντασία : απανωτοί νόμοι και εγκύκλιοι, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, πρακτικές εμφανώς παράνομες, χρεώσεις   που δεν αντιστοιχούν στην αλήθεια, αναιτιολόγητη αφαίρεση χρημάτων από λογαριασμούς τραπέζης, μη επιστροφή χρημάτων σε δικαιούχους…



 Μια μικρή σταχυολόγηση :

Αποκαλυπτικές αλλόκοτες φωτογραφίες από πάρτι μασκέ της οικογένειας τραπεζιτών Rothschild

Στις 12 Δεκεμβρίου το 1972, η Marie-Hélène de Rothschild πραγματοποίησε το διάσημοSurealist Ball πάρτι της στο παλάτι των Εβραίων τραπεζιτών Ρόθτσιλντ στο Ferrieres. Όπως καταλαβαίνετε ελάχιστοι ήταν οι προσκεκλημένοι στο πάρτι της πιο πλούσιας οικογένειας του πλανήτη και όσοι ήταν είναι σίγουρο ότι ανήκουν στην κορυφή της υψηλής κοινωνίας του Παρισιού.

Οι απαιτήσεις της βραδιάς ήταν «μαύρη γραβάτα, μακριά φορέματα και σουρεαλιστικές κεφαλές! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Για να διαβάσει κάποιος την πρόσκληση έπρεπε να την διαβάσει μέσα από ένα καθρέπτη γιατί ήταν γραμμένη ανάποδα!

Στην εκδήλωση είχε παρευρεθεί και ο Σαλβαντόρ Νταλί λόγω της εβραϊκής του καταγωγής απ΄την πλευρά της μητέρας του μάλλον.


Το Ferrieres είναι ένα κάστρο, ένα τεράστιο παλάτι που κτίστηκε απ΄τον Εβραίο τραπεζίτηBaron James de Rothschild.


Για το απίστευτα χλιδάτο αυτό παλάτι που ουδείς μας έχει πει την ιστορία του ο Wilhelm ο IΑυτοκράτορας της Γερμανίας είχε πει: 

«Κανείς βασιλιάς δεν θα μπορούσε να συντηρήσει αυτή τη πολυτέλεια! Θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε ένα Ρόθτσιλντ!»

Όπως καταλαβαίνετε η υψηλή κοινωνία γνώριζε εδώ και 200 χρόνια ότι η οικογένεια Ρόθτσιλντ είναι η πλουσιότερη του πλανήτη. Και σήμερα το γνωρίζουν αλλά σιωπούν γιατί οι τραπεζίτες αυτοί διοικούν το πλανήτη ελέγχοντας σχεδόν όλο το πλούτο. Μόνο οι κρετίνοι "αντικαπιταλιστές" της αριστεράς κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και κυνηγάνε "φασίστες". Θυμάστε να έκαναν διαδήλωση αριστεροί ποτέ έξω απ' τα παλάτια αυτά;

 Château de Ferrières, France

Να σημειώσουμε ότι στο κάστρο αυτό των Ρόθτσιλντ γυρίστηκαν σκηνές της Εωσφορικής ταινίας του παιδόφιλου Εβραίου σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, «Η 9η Πύλη»(2000), ενώ στοMentmore Towers επίσης ιδιοκτησίας των Ρόθτσιλντ στην Βρετανία γυρίστηκαν σκηνές της επίσης Εωσφορικής αποκρυφιστικής Μασονικής ταινίας «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».


Mentmore Towers, UK


Ο φεμινισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία των γυναικών

Κι έτσι αφού «απελευθερώθηκαν» οι γυναίκες από την καταπίεση και τα "παρωχημένα πρότυπα", είναι τώρα, σε θέση να κάνουν σεξ με όσο περισσότερους άντρες θέλουν και να αισθάνονται πολύ καλά για τον εαυτό τους μέχρι να γίνουν 35 και συνειδητοποιήσουν ότι είναι μόνες. Αλλά το να μείνεις μόνη και άτεκνη δεν είναι και τίποτα μπροστά στην «απελευθέρωση από την πατριαρχία».


Οι νεαρές γυναίκες σήμερα πιστεύουν ότι έχουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και μια καλύτερη ευκαιρία για την εξισορρόπηση του γονικού ρόλου και μια

Γιατί ο μοντέρνος φεμινισμός είναι παράλογος, άχρηστος και κακός!

Το άρθρο είναι του Satoshi Kanazawa, ο οποίος είναι ένας επαναστατικός ψυχολόγος στο London School of Economics και συνεργάτης-συγγραφέας(με τον Alan Miller) του Γιατί οι όμορφοι άνθρωποι κάνουν περισσότερες κόρες.





Πρώτα απ’ όλα ο μοντέρνος φεμινισμός είναι παράλογος, γιατί σύμφωνα με τον Πίνκερ, βασίζετε στην υπόθεση ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι πανομοιότυποι. Μία πηγή από πληροφορίες και απόδείξεις μας δείχνει ότι αυτή η υπόθεση είναι λάθος. 



Οι άντρες και οι γυναίκες είναι εκ του φυσικού τους και θεμελιωδώς διαφορετικοί. Οποιοδήποτε πολιτικό κίνημα βασισμένο σε μια τόσο λανθασμένη υπόθεση για την ανθρώπινη φύση – ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι και πρέπει να είναι πανομοιότυποι – είναι καταδικασμένο σε αποτυχία...

Γ. Μιχελάκης: Να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά να φυλακιστούν όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της

Ο υπουργός Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε ότι υπάρχει πολύ έξυπνο σχέδιο για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής.

Είπε ο κ. Μιχελάκης: "..και κατηγορούνται τα στελέχη που κατηγορούνται.."

Επειδή ακούγεται υπερβολικό το να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα σε μια δημοκρατική κοινωνία γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κλίμα συμπάθειας από μεγάλη μερίδα του λαού, θα φυλακίσουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς και τα ικανά στελέχη της ώστε να μην μπορούν να ανεβάσουν επικίνδυνα τα ποσοστά τους.

Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες ηγεσίες των λαών της ανθρωπότητας εδώ και χιλιετίες.

Το έκαναν οι Σπαρτιάτες με τους είλωτες. Κατά την Κρυπτεία θεωρούταν το καλύτερο, να δολοφονηθεί ένας δυνατός είλωτας, ενώ το να σκοτώσει κάποιος έναν αδύναμο είλωτα θεωρούταν σημάδι δειλίας . Έτσι εξασφάλιζαν ότι δεν θα αναδεικνύονταν ικανοί και δυνατοί ηγέτες στις τάξεις των ειλώτων. 



Βέβαια αυτή η τακτική μας φέρνει στο μυαλό και την εβραϊκή φιλοσοφία του Ταλμούδ που λέει ότι "οι καλύτεροι των μη Εβραίων πρέπει να φονεύονται" ABHODAH ZARACH (26Β) .

Το πιθανότερο είναι η ηγεσία της ΝΔ να εμπνέεται απ' τις διδασκαλίες του Ταλμούδ παρά απ' τις Σπαρτιατικές τακτικές μιας και ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι είναι πολύ καλός φίλος με έναν εκ των κορυφαίων ηγετών των Εβραϊκών οργανώσεων, τον David Harris.






Γ.Βαλλιανάτος: "Ήμουν συνοδός κυρίων για 500 ευρώ τη βραδιά"

O υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένθετο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αποφάσισε να βγάλει τα...εσώψυχα του και να μιλήσει για έργα και ημέρες των νεανικών του χρόνων όταν βρισκόταν στο Λονδίνο!

Eτοιμάζουν φορολογικό έλεγχο για 116000 άτομα! Όλοι θα είναι ύποπτοι

Συνδυάστε την παρακάτω είδηση με προηγούμενη ανάρτησή μας..

Δεν έχει τέλος η φορολογική "τρομοκρατία" που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και μάλιστα αναδρομικά στους Έλληνες πολίτες. Την ίδια στιγμή οι ίδιοι πολίτες που θα καταδικαστούν στα κάτεργα ως φοροφυγάδες πληρώνουν τους "παχυλούς" μισθούς του Χ.Θεοχάρη, του πρωθυπουργού, των υπουργών και των βουλευτών. Μισθοί που ο μέσος πολίτης δεν θα τους δει ούτε στον ύπνο του.

Το υπουργείο οικονομικών παρακολουθεί όλους τους λογαριασμούς μας

Εφορία αλά  Όργουελ θυμίζει το νέο Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών, όπου η ζωή κάθε Έλληνα πολίτη θα καταγράφεται σε μια τεράστια βάση δεδομένων που βρίσκεται στην Καλλιθέα. Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση μετατροπής μας σε πειραματόζωα, αφού αυτά δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού. Επί της ουσίας, κάθε μήνα τα συστήματα του Υπουργείου ενημερώνονται για τους λογαριασμούς κινητών ή σταθερών τηλεφώνων, τις καταθέσεις και αναλήψεις, τη χρήση πιστωτικών καρτών, τις ιατρικές δαπάνες, το είδος των εξετάσεων κλπ. που κάνει ο καθένας από εμάς.

Για παράδειγμα, στις αρχές Δεκεμβρίου ένας φορολογούμενος δέχτηκε τηλεφώνημα από το Υπουργείο Οικονομικών και τον ρώτησαν το εξής:

Οι επαναστάτες της Ουκρανίας ελευθέρωσαν την διεφθαρμένη Γ. Τιμοσένκο με τα 11 δισ. περιουσία

Αυτό πάει να πει Επανάσταση...



H βαθύπλουτη και βαθιά διεφθαρμένη Γιούλια Τιμοσένκο επέστρεψε στο πολιτικό σκηνικό της Ουκρανίας (ή καλύτερα της ...

Μόνο μία στις δέκα ΜΚΟ είναι νόμιμη

«Ζητήσαμε στοιχεία από τις Εφορίες για περίπου 3.000 ΜΚΟ που έχουν ιδρυθεί στην Ελλάδα την τελευταία 15ετία και διαπιστώνουμε από τις αρχικές ενδείξεις ότι μόνο ένα 10% από αυτές χρηματοδοτούνται κανονικά, τηρεί παραστατικά και δεν προχωρεί σε παράνομες ενέργειες».

Ένοπλοι Ουκρανοί ακροδεξιοί και εθνικιστές έσωσαν τη χώρα απ' τη Ρωσία και την έριξαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ

Δεν έχει σημασία το τι δηλώνει κάποιος αλλά το τι πράττει. Τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι πράξεις του.  Αν δηλαδή κάποιος είναι αναρχικός και τα ρίχνει όλα στον "καπιταλισμό" και όχι στο Ρότσιλντ και την παρέα του απλά ρίχνει στάχτη στα μάτια.

Έτσι και οι εθνικιστές στην Ουκρανία. Παλεύουν για την ανεξαρτησία της χώρας τους απ' την Ρωσία και τους Εβραίους μέσω .. ΔΝΤ!

Η Ρωσία προχώρησε πριν λίγο σε καταγγελία της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας ότι παραβίασε μέσα σε λίγες ώρες όλο το κείμενο της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί χθες με τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς υπό την πίεση των "νεοναζιστικών ομάδων που ελέγχουν την εξεγερση" και προειδοποίησε ότι πλέον τίθεται επί τάπητος η απόσχιση του ανατολικού ρωσόφωνου τμήματος της Ουκρανίας.
 
«Η αντιπολίτευση όχι μόνο δεν εκπλήρωσε ούτε μία από τις υποχρεώσεις της αλλά προβάλλει νέες απαιτήσεις, υποτασσόμενη στους ένοπλους εξτρεμιστές και στους πλιατσικολόγους οι οποίοι αποτελούν μία άμεση απειλή για την εθνική κυριαρχία και τη συνταγματική τάξη της Ουκρανίας. Είναι υπεύθυνη για τις εξελίξεις που μπορούν να οδηγήσουν στην διχοτόμηση της Ουκαρνίας» ανέφερε ο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με μια γραπτή ανακοίνωση της ρωσικής διπλωματίας.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Αν ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή φαίνεται σε κάποιους ότι υιοθετεί "ακραίες

Έτσι γίνονται οι νομιμοποιήσεις: Συνελήφθη γιατί πλαστογραφούσε δικαιολογητικά για Αλβανούς

Στη σύλληψη ενός 76χρονου ομογενή από την Αλβανία προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών την Παρασκευή, με την κατηγορία ότι έναντι χρηματικης αμοιβής κατάρτιζε πλαστά δικαιολογητικά για την έκδοση ή την ανανέωση άδειων διαμονής σε αλλοδαπούς.


 

Ατέλειωτοι "προοδευτικοί" βιασμοί στην Σουηδία! Πανέμορφες γυναίκες βιάζονται και δολοφονούνται ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία!


Μια φορά κι έναν καιρό όταν αλλοδαποί πλημμύριζαν μια χώρα και άρχιζαν να βιάζουν τις γυναίκες, αυτό σήμαινε πόλεμο. Οι άνδρες της χώρας ξεσηκώνονταν, απωθούσαν ή κατέστρεφαν τους εισβολείς και αφού η απειλή εξαλειφόταν, η μετάνοια και η προσευχή για την ειρήνη επικρατούσε και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων.
Ωστόσο σήμερα, οι αλλοδαποί εισβολείς έχουν μετονομαστεί απλώς σε «μετανάστες» και οι βιασμοί και οι δολοφονίες των ιθαγενών γυναικών ονομάζονται απλώς «εγκλήματα». Η ιστορία της Elin Krantz από τη Σουηδία είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.

Το 23% των γυναικών στη Σουηδία θα βιαστεί από τριτοκοσμικό μετανάστη!

 
Καθώς η Σουηδία συνεχίζει να υποφέρει κάτω από την άγρια ​​βαρβαρότητα του πολιτιστικού «εμπλουτισμού», τουλάχιστονπέντε γυναίκες βιάζονται κάθε μέρα στη μόνο στη Στοκχόλμηκαι ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Αυτές είναι οι «θυσίες» στον Μολώχ του «πολυπολιτισμού». 

Μουσουλμάνοι μετανάστες βίασαν πάνω από 300 παιδιά μέσα σε 7 μήνες στη Σουηδία σύμφωνα με το σουηδικό ραδιόφωνο


Η αστυνομία της Σουηδίας εξέφρασε την ανησυχία της για την αύξηση των ομαδικών βιασμών μεταξύ των εφήβων, κάποιοι από τους οποίους βιντεοσκοπούνται ή φωτογραφίζονται, με την ευκαιρία της έναρξης μιας δίκης στη Στοκχόλμη σήμερα.
Στη δίκη αυτή κατηγορούμενοι είναι τρεις έφηβοι που φέρονται να βίασαν σε ένα δάσος της σουηδικής πρωτεύουσας ένα κορίτσι, η ηλικία του οποίου

Αφρικανός λαθρομετανάστης στην Ιταλία βίασε κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστική γιορτή

Ο 32χρονος βορειοαφρικανός Buojemaa Es Sahly, είναι σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία ο άνδρας που στις 16 Ιουνίου είχε βιάσει μια κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστική γιορτή που διοργανώθηκε από τον Δήμο της Reggio Emilia, στην οποία θύτης και θύμα συμμετείχαν.


Ο άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές είναι λαθρομετανάστης, μετά την γιορτή είχε καλέσει

Αφρικανός ξυλοκόπησε αντιρατσίστρια ιατρό γυναίκα διευθυντή του ΕΟΠΥΥ στη Κυψέλη! Της έσκισε τα ρούχα και της έσπασε δύο δάκτυλα!


Ώρα 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Γυναίκα δέχεται άγρια επίθεση από σενεγαλέζο στη μέση του δρόμου. Την ξυλοκοπεί άγρια, την γρονθοκοπά στο πρόσωπο, την ρίχνει κάτω, της σπάει

Έφαγε ξύλο από τρεις έγχρωμους η Ναταλία Δραγούμη αλλά παραμένει φανατική αντιρατσίστρια

Η πασίγνωστη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο σκηνοθετημένο αντιρατσιστικό κλιπάκι "ΤΖΑΦΑΡ" που ένας λαθρομετανάστης από Μουσουλμανική χώρα αφού πέρασε παράνομα τα σύνορα έγινε δωρητής μυελού των οστών για να σώσει μια μικρή Ελληνοπούλα!


Το λάθος της ήταν ότι έκανε μια χειρονομία. Τότε οι τρεις έγχρωμοι βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να ξυλοκοπούν την Ναταλία Δραγούμη.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό αποκάλυψε και διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

«Με έχουν χτυπήσει στον δρόμο, στο Παρίσι. Ήμουν με το ποδήλατό μου, ένα αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και παραλίγο να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα λοιπόν κι εγώ μια χειρονομία», είπε η ηθοποιός, η οποία παραδέχθηκε ότι αυτό ήταν το μεγάλο της λάθος, αφού το αυτοκίνητο σταμάτησε και από μέσα βγήκαν τρεις

Όταν ο άνδρας ασχολείται με δουλειές του σπιτιού σκοτώνει τον ερωτισμό!

Ορίστε ένας πολύ καλός λόγος για να σταματήσει ο σύντροφός σας να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού ή πολύ απλά να συνεχίσει να μην κάνει τίποτα! Αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε για το ιδανικό ζευγάρι αφού όπως προειδοποιεί η ισότητα… στη μπουγάδα, στο πλύσιμο των πιάτων και σε άλλες πιο «γυναικείες» δουλειές σκοτώνει τον ερωτισμό ανάμεσα στα ζευγάρια. 



Αναλυτικότερα, όπως σημειώνει η Λόρι Γκότλιμπ, τα ζευγάρια, που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού….δεν μοιράζονται και το ίδιο κρεβάτι, αφού παραδέχονται ότι βαριούνται το σεξ ή πως αυτό απουσιάζει εντελώς από τη ζωή τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...