Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Μιχελάκης: Να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά να φυλακιστούν όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της

Ο υπουργός Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε ότι υπάρχει πολύ έξυπνο σχέδιο για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής.

Είπε ο κ. Μιχελάκης: "..και κατηγορούνται τα στελέχη που κατηγορούνται.."

Επειδή ακούγεται υπερβολικό το να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα σε μια δημοκρατική κοινωνία γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κλίμα συμπάθειας από μεγάλη μερίδα του λαού, θα φυλακίσουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς και τα ικανά στελέχη της ώστε να μην μπορούν να ανεβάσουν επικίνδυνα τα ποσοστά τους.

Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες ηγεσίες των λαών της ανθρωπότητας εδώ και χιλιετίες.

Το έκαναν οι Σπαρτιάτες με τους είλωτες. Κατά την Κρυπτεία θεωρούταν το καλύτερο, να δολοφονηθεί ένας δυνατός είλωτας, ενώ το να σκοτώσει κάποιος έναν αδύναμο είλωτα θεωρούταν σημάδι δειλίας . Έτσι εξασφάλιζαν ότι δεν θα αναδεικνύονταν ικανοί και δυνατοί ηγέτες στις τάξεις των ειλώτων. 



Βέβαια αυτή η τακτική μας φέρνει στο μυαλό και την εβραϊκή φιλοσοφία του Ταλμούδ που λέει ότι "οι καλύτεροι των μη Εβραίων πρέπει να φονεύονται" ABHODAH ZARACH (26Β) .

Το πιθανότερο είναι η ηγεσία της ΝΔ να εμπνέεται απ' τις διδασκαλίες του Ταλμούδ παρά απ' τις Σπαρτιατικές τακτικές μιας και ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι είναι πολύ καλός φίλος με έναν εκ των κορυφαίων ηγετών των Εβραϊκών οργανώσεων, τον David Harris.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...