Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κριμαία: Ο στρατός κατέλαβε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό


Φεβρουάριος 28, 2014.

Η κρατική  εταιρεία ραδιοτηλεόρασης «Κριμαία» καταλήφθηκε από το στρατό
Σχετικά με το γεγονός αυτό έχει αναφορά στο Facebook στη σελίδα του ανταποκριτή του τηλεοπτικού καναλιού της Κριμαίας, Μαξ Κοσέλεβ- Макс Кошелев

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα


Φεβρουάριος 23, 2014.

 Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, άλλαξε τη συνολική του στάστη προς το Ισραήλ, όταν έμαθε ότι είχε εβραϊκές ρίζες.

Τραγέλαφος: Παραιτήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, τέρμα το "Ποτάμι"!

Απόφαση που θα ρίξει όλους κάτω, πήρε την Παρασκευή το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παραιτήθηκε από το "Ποτάμι", που και αυτό δεν υπάρχει πια σαν Κίνηση ή Κόμμα.

ΣΥΡΙΖΑ Γαϊτάνη: Nα νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες! - Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους μετανάστες θα τσακίσουν τους Φασίστες


Κατά του διαχωρισμού των μεταναστών σε παράνομους και μη τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, σημειώνοντας ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι.
Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νέο μεταναστευτικό κώδικα, κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση, με αφορμή μια σειρά πρωτοβουλιών. «Να θυμίσω» είπε, «τον κ. Παπαδόπουλο, υπουργό Υγείας, που ζητούσε από τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό να γίνονται ρουφιάνοι των μεταναστών, δηλαδή, να καταγγέλλουν τους μετανάστες στην αστυνομία όταν δεν έχουν χαρτιά; Να μιλήσω για το τείχος του Έβρου, που είναι του κ. Παπουτσή; Να μιλήσω για τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που εσείς τα λέτε κέντρα φιλοξενίας που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ; Να μιλήσω για τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη, που μίλησε για υγειονομική βόμβα;».
gaitani-2
Απαντώντας μάλιστα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο, στο τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε: 

Κριμαία: Προειδοποίηση φιλοδυτικών ναζιστών στη Συναγωγή της Συμφερόπολης

Την ίδια στιγμή που οι "Ναζί"γράφουν αντισημιτικά συνθήματα στις Συναγωγές οι ηγέτες τους συναντώνται με τους Εβραίους ηγέτες. Επίσης πριν μερικές μέρες έδιναν μαζί μάχη εναντίον της φιλο-ρωσικής κυβέρνησης της Ουκρανίας για να εγκαταστήσουν μια φιλοδυτική κυβέρνηση! 

«Θάνατος στους Εβραίους» έγραψαν στη θύρα της Συναγωγής

Φεβρουάριος 28, 2014.

Άγνωστοι τις νυχτερινές ώρες  σχημάτισαν αντισημιτικά συνθήματα και σβάστικες στη Συναγωγή «Νέρ Ταμίντ» στη Συμφερόπολη της Κριμαίας.

Ο Λευκός Οίκος δεν αναγνωρίζει τον Γιανουκόβιτς ως πρόεδρο της Ουκρανίας


Φεβρουάριος 28, 2014.

Ο Λευκός Οίκος δεν αναγνωρίζει πλέον ως πρόεδρο της Ουκρανίας τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς, επειδή αρνήθηκε την ευθύνη και υπονόμευσε την νομιμότητα της έκφρασης στο Κίεβο.

Ουκρανία: Συνάντηση Ισραηλινού πρέσβη με ναζιστικό κίνημα - Kosher Ναζί στην Ουκρανία


‘Το ναζιστικό κίνημα του Jaros έχει τόσα όπλα που μπορεί να προστατεύσει όλη την Ουκρανία’

Φεβρουάριος 27, 2014.

Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El συναντήθηκε με τον ηγέτη του ‘υπερεθνικιστικού’ (ναζιστικού) κινήματος της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας»-( Правий сектор), τον Νμίτρι Γιάρος.

Polyamory: Έχοντας ταυτόχρονα πολλούς ερωτικούς συντρόφους

 
Οι ομοφυλόφιλοι στις σχέσεις τους έχουν έναν "σύντροφο" (“partner”, που σημαίνει και συνέταιρος). Τα άτομα στα “Polyamorous ζευγάρια” (αποτελούνται από τρεις ή περισσότερους ‘συντρόφους’, ασχέτως του φύλου), σαν την Diana Adams, η οποία διευθύνει ένα νομικό γραφείο στο Μπρούκλιν που παλεύει για να προσφέρει τα δικαιώματα του «παραδοσιακού» γάμου σε «μη παραδοσιακούς» εραστές, έχει έναν «πρωταρχικό σύντροφο» (“primary partner”).

Φωτογραφίες: Κίεβο πριν και μετά την "δημοκρατική" επανάσταση


Τον πυγμάχο γίγαντα έστειλε ο Πούτιν στην Κριμαία!

Εχει ύψος 2,13, ζυγίζει 148 κιλά και φοράει 54 νούμερο παπούτσι. Ο Ρώσος Νικολάι Βάλουεφ, 40 ετών, παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας έφτασε στη Σεβαστούπολη, για «να βοηθήσει τους εκεί Ρώσους» στη διαμάχη που μετατέθηκε τώρα στην Κριμαία.

Ο επιβλητικός, έως τρομακτικός, Ρώσος έγραψε στο τουίτερ, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου:

«Φτάνω στη Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, για να βοηθήσω τους συμπατριώτες. Φίλοι μου, η Ρωσία είναι μαζί σας!».



Και λίγο αργότερα:

Ευαγόρας Παλληκαρίδης - Ο νεομάρτυρας του Ελληνισμού

Σαν σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου 1938 στο χωριό Τσάδα της Κύπρου, γεννήθηκε ο νεομάρτυρας του σύγχρονου Ελληνισμού, Ευαγόρας Παλληκαρίδης.


Πιο επίκαιρο νόημα δεν θα μπορούσε να αποκτήσει αυτή η επέτειος, παρά φέτος εν όψει της επικείμενης "σφαγής" του ελληνικού κράτους της Κύπρου από την κυβέρνηση Αναστασιάδη και το ελληνικό ΥΠΕΞ του Ευάγγελου Βενιζέλου...

Πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑGAZINO γυμνόστηθη με ένα πιθηκάκι να την θηλάζει η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ

Στο ένθετο περιοδικό του Βήματος, ΒΗΜΑGAZINO, που εκτάκτως κυκλοφορεί αύριο, η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, κόρη του γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού Αναστάσιου Παπαληγούρα, φωτογραφίζεται γυμνή κρατώντας ένα πιθηκάκι αγκαλιά, σαν να το θηλάζει.


Η εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου, απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας της γυμνής εμφάνισής της σε θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα στο εκρηκτικό και απαιτητικό έργο Blasted της Σάρα Κέιν.Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», είχε μείνει ξανά γυμνή για χάρη της τέχνης, στη σειρά «Σκλάβοι στα δεσμά τους».


Δείτε εδώ την άλλη γυμνή φώτο της για μια θεατρική παράσταση που συμμετέχει..

Με λιγότερους από 9000 άνδρες έχει πάει ο Βαλλιανάτος



Αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός, ότι έχει υπάρξει συνοδός κυριών, ακόμα και ονόματα υποψηφίων που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου δεν σταματάνε εκεί, μιας και ο υποψήφιος Δήμαρχος του δήμου Αθηναίων μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή – για ακόμα μια φορά.

"Πάρτι" σε δημοτικές επιχειρήσεις και στη Θεσσαλονίκη – Ξόδευαν δημόσιο χρήμα σε κηδείες και εσώρουχα

«Πάρτι» απόλυτης αδιαφάνειας φαίνεται πως είχε στηθεί με τις δημοτικές επιχειρήσεις, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, πολλές από αυτές αγνοούν τις πέντε επιστολές του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη, προκειμένου να απογραφούν, ενώ οι συνεχείς έλεγχοι από το ΣΔΟΕ έφεραν στο φως απίστευτες σπατάλες δημοσίου χρήματος, όπως σε... κηδείες και αγορές εσωρούχων.

Βρήκαν εξαφανισμένη (λόγω Αλτσχάιμερ) ηλικιωμένη και την κράτησαν για ... οφειλές στην εφορία;

police peripolikaΜία απίστευτη καταγγελία έκανε στην Βουλή ο - βουλευτής της ΝΔ που στηρίζει την κυβέρνηση παρόλα αυτά - Γιακουμάτος, σχετικά με μία ιστορία που πραγματικά προκαλεί θυμό:

Γιάννενα: Αλβανός απείλησε με μαχαίρι και χτύπησε ηλικιωμένη – Πήρε 1890 ευρώ και χρυσές λίρες

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου Ιωαννίνων, μία υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στους Δρυμάδες Ιωαννίνων, που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2013 καθώς και τέσσερις διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια σε χωριά των Ιωαννίνων.



Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ρουμάνοι είχαν ρημάξει σπίτια και καταστήματα στη Μονεμβασιά

Οι δύο Ρουμάνοι που συνελήφθησαν στις αρχές Φεβρουαρίου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, είχαν μετατραπεί σε φόβο και τρόμο για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Μονεμβασιάς.



Οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορούνται για 16 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και τις κλοπές 3 μοτοποδηλάτων.

Η δράση των Ρουμάνων ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013 και η συνολική αξία της λείας τους ανέρχεται σε 8.000 ευρώ.


http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2014/02/blog-post_28.html

Άρτα: Μαρτύριο για γυναίκα στα χέρια Ρουμάνου - Την έδεσε και την βασάνισε στο σπίτι της!

Μια γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας μέσα στο σπίτι της στους Κωστακιούς Άρτας. Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, το μαρτύριό της ξεκίνησε χθες το βράδυ (17-02-2014) ενώ βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμά της.



Λίγο μετά τις 21.00 δέχθηκε επίθεση από ένα Ρουμάνο. Αφού την παρακολούθησε και είδε ότι έφυγε ο γιος της, μπήκε στο σπίτι και παρά το γεγονός πως ήταν μόνη, αβοήθητη και αδύναμη να αντισταθεί, την έδεσε και την ξυλοκόπησε άγρια.
Η γυναίκα που είχε προβλήματα υγείας δεν μπόρεσε να αντισταθεί και κατάφερε να λυθεί μόνη της όταν συνήλθε. Ο δράστης έφυγε από το σπίτι με αντικείμενα αξίας και χρήματα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη


http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3720.html

Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση διαλύουν την Ουκρανία

Ότι μας είπαν και εδώ λέει ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ουκρανίας. Λέει ότι χρειάζονται σκληρά αντιλαϊκά μέτρα για να σωθεί η οικονομία της χώρας εννοώντας φυσικά τις τράπεζες.

Υπεξαίρεση στο ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου 140 000€

Τον σκότωσε με γροθιά και καταδικάστηκε μόνο σε 4μιση χρόνια! Βίντεο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...