Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η με τον Ερόγλου ή με τον Γρηγόρη

Grigorios Afxentiou-spiliaΉρωας του ελληνοκυπριακού αγώνα κατά των άγγλων δυναστών στη μεγαλόνησο.
Γεννήθηκε στο χωριό Λύση Αμμοχώστου στις 22 Φεβρουαρίου 1928. Με την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο μετέβη στην Ελλάδα για να σπουδάσει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Μπήκε τελικά στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών και παράλληλα μελετούσε για να εγγραφεί στη Φιλοσοφική. Υπηρέτησε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ως Ανθυπολοχαγός πεζικού και μετά επέστρεψε στην Κύπρο, όπου εργάστηκε ως οδηγός ταξί.
Στις 20 Ιανουαρίου 1955 έγινε η πρώτη συνάντηση του Αυξεντίου με τον Γεώργιο Διγενή - Γρίβα, που ήταν αρχηγός της Ε.Ο.Κ.Α. (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών) και μπήκε στον αγώνα κατά των Άγγλων. Την άνοιξη του ιδίου χρόνου συμμετείχε στις επιθέσεις κατά της Ηλεκτρικής Εταιρείας και του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Λευκωσίας.

Ισλαμιστές τρομοκράτες πίσω από το χτύπημα στη Νιγηρία

17689166 Nigeria_Violence_JPEG_0aa7e.limghandler
Τρομοκρατικό χτύπημα με παγιδευμένα αυτοκίνητα σκόρπισε το θάνατο στην αγορά της πόλης Μαϊντουγκούρι της βορειανατολικής Νιγηρίας αφήνοντας τραγικό απολογισμό μέχρι στιγμής 51 νεκρούς ενώ ακούγονται σενάρια ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 80. Οι αρχές βλέπουν πίσω από το χτύπημα την Μπόκο Χαράμ, μια

Αν δεις αυτό το βίντεο δεν θα αγοράσεις γούνα ποτέ ξανά!


Εκατοντάδες blog χρόνια τώρα διαμαρτύρονται για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι Κινέζοι στα ζώα(http://features.peta.org/ChineseFurFarms/).

Σ' όλη τη Γη τρώμε ζώα και δεν μας παραξενεύει καθόλου ότι οι Κινέζοι τρώνε και γάτες και σκυλιά.

Το πρόβλημα είναι η νομοθεσία του Κινέζικου κράτους. 

ΦΩΤΟ: Σκυλίτσα χωρίς πίσω πόδια προσπαθεί να προστατεύσει τα σκυλάκια της!


Βίασαν με πρωτοφανή αγριότητα 5χρονο κοριτσάκι σε τουαλέτα τζαμιού στη Ξάνθη - Χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά της όργανα



Την εγκληματική ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ στην Γλαύκη Ξάνθης, για μάνα Πομάκα που βιάστηκε το 5χρονο νήπιο της καταγγέλλει ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Όπως, μάλιστα, επίσης καταγγέλλεται από δημοσίευμα – φωτιά, «οι δράστες – τέρατα εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα».

Συνελήφθη γιατρός επειδή είχε στο ιατρείο του πινακίδα που έγραφε «οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι»!

giatros

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικών τηςΥποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΠΥ, ο οποίος σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης της αστυνομίας,  είχε αναρτήσει στο ιατρείο που του είχε παραχωρήσει ο δήμος  Θερμαϊκού, πινακίδα που έγραφε «οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι»!

TXIC SKIES - Η ταινία για τα chemtrail που δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ΕΛΛΑΔΑ , είναι Καναδικής παραγωγής του 2008 και οι υπότιτλοι είναι κατασκευασμένοι από τον ''NUXTAS13GR'' και από τον ''ENGEL.GR'' !!!! Η ταινία είναι βασισμένη στο φαινόμενο των ''chemtrails'' ή αλλιώς στο φαινόμενο των αεροψεκασμών!

Έβαλαν δημοκρατική βόμβα στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενος από γκαζάκια σημειώθηκε στη 01.15 τα ξημερώματα στην είσοδο του γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη, επί της οδού Σκουφού στην περιοχή της Πλάκας.
Οι δράστες έφτασαν μέχρι τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το γραφείο και τοποθέτησαν το μηχανισμό στην είσοδο. Απο την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο διάδρομο. Μέσα στο γραφείο του όταν έγινε η έκρηξη ισχυρίζεται ότι ήταν ο πολιτευτής της ΝΔ και δικηγόρος. Διαβάστε πως περιγράφει τα όσα έγιναν με ανάρτησή του στο facebook:

Μάρτυρας εναντίον της Χρυσής Αυγής ήταν παρών όταν ο βουλευτής Ηλιόπουλος μιλούσε εναντίον της βίας και κατέθεσε το αντίθετο!

Το πόρισμα των εγκάθετων ανακριτριών, με το οποίο δήθεν στοιχειοθετείται η "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής πέρα από σαθρό, είναι ψευδές και σκοπίμως ημιτελές.
Οι ανακρίτριες, οι οποίες μελέτησαν όλα τα στοιχεία για την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής παρέλειψαν να συμπεριλάβουν σημαντικά ντοκουμέντα, τα οποία τους παραδόθηκαν και καταρρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς των πολιτικών μας αντιπάλων περί "εγκληματικής δράσης" και βίαιων ενεργειών.

Ρωσία: Έκαναν παρέλαση τα πυρηνικά και τα ευλόγησαν και οι ιερείς! Βίντεο

IEREIS

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται πλέον η Ρωσία κάτι που εμμέσως πλην σαφώς δεν το αρνείται ούτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κόψιμο χεριού - Ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία εφάρμοσαν το νόμο της Σαρία με live update στο twitter

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι παρακάτω σκληρές εικόνες που μία ομάδα ισλαμιστών ανταρτών στην Συρία, ανάρτησε στο twitter.
 
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Συρία και συγκεκριμένα σε μια επαρχία κοντά στο Χαλέπι και στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται ισλαμιστές να κόβουν το χέρι ενός νεαρού άντρα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για κλοπή.
 
Με αυτόν τρόπο οι φανατικοί ουαχαμπίτες τρομοκράτες - τους οποίους η Δύση αποκαλεί "μαχητές" που αντιστέκονται στο "καθεστώς Άσαντ" για να φέρουν τη... "δημοκρατία" - θεώρησαν ότι ο άντρας θα «ξέπλενε» την αμαρτία του, ωστόσο, εκτός από την φρικιαστική τιμωρία, ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι μετέδωσαν «ζωντανά» τον ακρωτηριασμό, με live-update στο twitter!
 
Μάλιστα, δήλωσαν ότι ο ίδιος ο άντρας επέλεξε να τιμωρηθεί με αυτό τον τρόπο.
 
Τελικά, αφού έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, οι φωτογραφίες «κατέβηκαν» από τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Βίντεο: Μαριονέτα των Διεθνών Τραπεζιτών η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας - Τραπεζίτης ο πρωθυπουργός



Δείτε οπωσδήποτε και την απειλή των ΗΠΑ για αίμα και βία στην Ουκρανία πριν την "επανάσταση"

Το Ισραήλ καμαρώνει για τις εβραϊκές ρίζες του Τζον Κέρι


ΚΟ: Την Παρασκευή ανακοινώθηκε και επισήμως από τον Λευκό Οίκο ο διορισμός του γερουσιαστή Τζον Κέρι στο αξίωμα τουυπουργού των Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...