Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Αφρικανός πρόσφυγας βίασε νεαρή με την απειλή machete μπροστά στον γκόμενό της στην Γερμανία!


Ο γκόμενος αναγκάστηκε να παρακολουθεί τον βιασμό της κοπέλας του απ' τον αγριεμένο Αφρικανό πρόσφυγα που τους απειλούσε με μεγάλο μαχαίρι machete!

Ο βιασμός έλαβε χώρα κοντά στην πόλη Βόννη της Γερμανίας. Ο Αφρικανός που έχει κάνει αίτηση για άσυλο είναι απ' την Γκάνα και αφού έσυρε την κοπέλα έξω απ' την σκηνή όπου διανυκτέρευε με το αγόρι της την βίασε μπροστά του.

Το ζευγάρι ήταν σε διακοπές σε camping και το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ μπορείτε να το διαβάσετε στην Daily Mail



Η Εβραία καγκελάριος..


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Εδώ και χρόνια κάποιοι είχαν γράψει ότι η καγκελάριος Μέρκελ που έχει αλυσοδέσει όλη την Ευρώπη είναι εβραϊκής καταγωγής. Πολλοί δεν το πίστεψαν αυτό αλλά οι νεότερες αποκαλύψεις καθώς και μια αποκαλυπτική ομιλία της στο Ισραηλινό Κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, στην μητρική της, όπως ανέφεραν, γλώσσα, την εβραϊκή επιβεβαίωσε την καταγωγή της.





Όπως αποκαλύφτηκε τελικά, η μητέρα της Μέρκελ ήταν Πολωνοεβραία και ο πατέρας της ευαγγελιστής πάστορας. Την ομολογία ότι τα εβραϊκά είναι η μητρική της γλώσσα την ομολόγησε στην ιστορική της ομιλία στην Κνεσέτ το 2008 όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «ευχαριστώ που μου δώσατε την δυνατότητα να μιλήσω ενώπιων σας στην μητρική μου γλώσσα».


Η Μέρκελ δεν συμπαθεί καθόλου τους Γερμανούς και την Γερμανία.. Την τελευταία φορά που κέρδισε εκλογές εξαφάνιζε τις ... Γερμανικές σημαίες!

Εκτός όμως από αυτήν την αποκάλυψη, υπήρξε και μια άλλη αποκάλυψη σχετικά με την
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...