Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Βρέθηκαν μαζικοί τάφοι στο Ναζιστκό στρατόπεδο συγκέντρωσης Τρεμπλίνκα όπου δολοφονήθηκαν 900.000 Εβραίοι!

Αυτός είναι ο τίτλος που εμφανίσθηκε σε μεγάλα ΜΜΕ μετά τις ανακαλύψεις που παρουσίασε το γνωστό Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν. Για το Σμιθσόνιαν μπορείτε να διαβάσετε εδώ σχετικά με τις καταγγελίες για τις αρχαιολογικές συγκαλύψεις..

Το Ινστιτούτο προσέλαβε μια Βρετανίδα ιατροδικαστή αρχαιολόγο που "έσκαψε" σε περιοχές του στρατοπέδου και εμφανίζεται στα βίντεο αρχικά να δείχνει πήλινες πινακίδες με αστέρια του Δαβίδ μέσα σε κύκλο και να λέει ότι αυτό είναι η απόδειξη ότι υπήρχαν θάλαμοι αερίων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Τρεμπλίνκα, γιατί οι Εβραίοι επιζήσαντες λένε ότι έξω απ' το θάλαμο οι Ναζί είχαν τοποθετήσει ένα μεγάλο αστέρι του Δαβίδ για να νομίζουν οι Εβραίοι ότι οδηγούνται σε κάτι καλό!

 Εδώ το βίντεο του Ινστιτούτου..


Όμως αυτό το σύμβολο πάνω στο κομμάτι πηλού προέρχεται απ’ την εταιρεία Dziewulski i Lange που έχει εργοστάσια πορσελάνης στην Πολωνία εδώ και 125 χρόνια. Άρα σίγουρα δεν αποτελεί απόδειξη της ύπαρξης του θαλάμου αερίων που ισχυρίζονται οι Εβραίοι επιζήσαντες..





Στο άλλο βίντεο του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν, η αρχαιολόγος ανακαλύπτει στο δάσος 40 οστά και λέει ότι αυτό είναι η απόδειξη ότι εκεί βρισκόταν το στρατόπεδο "Τρεμπλίνκα 2" όπου υπήρχαν οι μαζικοί τάφοι με τους Εβραίους.


Δεν έλεγξαν όμως την ηλικία των δένδρων όπως έκαναν οι Αυστραλοί ερευνητές που τα βρήκαν άνω των 50 ετών όλα!

Επίσης δεν αποτελεί απόδειξη η ανακάλυψη 40 οστών ότι εκεί θανατώθηκαν 900.000 Εβραίοι. 

Σχετικά με την παραπληροφόρηση του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν διαβάσαμε ΕΔΩ... 

Διαβάστε τις λεπτομερείς έρευνες που έγιναν στην Τρεμπλίνκα με γεωραντάρ και ανακάλυψαν ότι το έδαφος δεν πειράχθηκε ποτέ.

Το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν έχει για πρόεδρό του για το 2015 και μετά έναν άνθρωπο των Εβραίων. Στη παρακάτω φώτο βλέπετε τον David Skorton, τον επόμενο πρόεδρο του Ινστιτούτου πρόεδρο του Πανεπιστημίου Cornell. Ο Skorton έχει βραβευθεί απ' την Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή ως το πρόσωπο με την μεγαλύτερη συνεισφορά στην ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας των ΗΠΑ και του Ισραήλ. 

Ο άνθρωπος είναι καλός πατριώτης δηλαδή...


Με τέτοιους καλούς πατριώτες στο τιμόνι του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν πραγματοποιούνται εντελώς ερασιτεχνικού επιπέδου έρευνες στην Τρεμπλίνκα για να αποδειχθεί ότι εκεί θανατώθηκαν 900.000 Εβραίοι και δεν έμεινε τίποτα στο μέρος που να δείχνει ότι υπήρχε εκεί στρατόπεδο συγκέντρωσης.. 

Το γιατί όμως ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα δέχεται ως αποδείξεις τέτοιες έρευνες και δέχεται ταυτόχρονα την ποινικοποίηση των επιστημονικών ερευνών που δείχνουν ότι δεν υπήρξε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Τρεμπλίνκα, είναι αξιοπερίεργο...

Εμείς αναγνωρίζουμε ότι οι Εβραίοι κυνηγήθηκαν απ' τους Ναζί και ότι χιλιάδες θανατώθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θανατώθηκαν 6.000.000 Εβραίοι βασιζόμενοι σε τέτοιου είδους έρευνες...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...