Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Επίσημα στοιχεία Δένδια: Πάνω από 130.000 οι αλλοδαποί εγκληματίες την περίοδο 1998 - 2012

Να την χαίρεστε την πολυπολιτισμικότητα…

Οικισμός 2300 ετών των Ελληνιστικών χρόνων ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ

1563296077Ο 2.300  οικισμός των Ελληνιστικών χρόνων   ανακαλύφθηκε στο δρόμο προς την Ιερουσαλήμ
Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν  οικισμό ελληνιστικών χρόνων  που κατοικείτο κατά τη διάρκεια της περιόδου του Δεύτερου Ναού  το 2.300 – χρονών χωριό ανακαλύφθηκε στο δρόμο προς την Ιερουσαλήμ Φωτογραφία από Skyview
Νόμισμα από την εποχή του βασιλιά Αντίοχου Γ “ . Φωτογραφία από3053832309 την Clara Amit ,  υπέυθυνη του Ισραήλ  των Αρχαιοτήτων

Κωλοτούμπα Δένδια για τα όπλα της Χρυσής Αυγής


ΟΑΕΔ: Όλη η απόφαση για τις 10.000 προσλήψεις ανέργων ηλικίας από 30 έως 66 ετών

Ανοίγουν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά ανέργους από 30 έως 66 ετών σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας και ακόμη και αύριο η προκήρυξη του προγράμματος από τον Οργανισμό.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Το "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα ακολουθεί Ναζιστική τακτική

Ο παγκόσμιος χάρτης της σημερινής δουλείας

Την ώρα που η ταινία “12 Years a Slave” αποκτούσε ψυχολογικό προβάδισμα έναντι του “American Hustle” και του “Gravity”, ενόψει των φετινών Βραβείων Όσκαρ, μετά την επικράτησή της στα εμβηματικά Βραβεία BAFTA, το ...Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσίευε έναν “ομιλούντα” χάρτη, που καταγράφει τις χώρες στις οποίες η δουλεία παραμένει ζωντανή ντροπή για τον ανθρώπινο πολιτισμό.
Ο χάρτης προέκυψε από αναλύσεις και στοιχεία των σχετικών οργανώσεων που δίνουν τη μάχη για να μην υπάρχουν ανελεύθεροι άνθρωποι, στην εποχή της επανάστασης της παγκοσμιοποίησης, και δείχνει φυσικά την Αφρική ως την ήπειρο που “μαυρίζει” την ψυχή όσων πιστεύουν στη φυσική τάση του ανθρώπου προς την ισότητα, και την αποφυγή κάθε είδους διακρίσεων.

Πρετεντέρης: Ο λαουτζίκος και νέοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή

Κύριε Πρετεντέρη οι Έλληνες έγιναν πάμπτωχοι εξαιτίας των ψεμμάτων που τους λέγατε τόσα χρόνια. Δεν είναι όμως μειονέκτημα να είσαι φτωχός στη τσέπη αλλά στη ψυχή. Καλύτερα φτωχός παρά διανοούμενη πόρνη.



Αυτοί είναι οι 20 χειρότεροι κωδικοί ασφαλείας!

Πολλοί είναι οι χρήστες που πολλές φορές δεν δίνουν σημασία στους κωδικούς που βάζουν όταν κάνουν εγγραφή σε μία υπηρεσία..

Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν πολλούς λογαριασμούς σε διαφορετικές υπηρεσίες και βαριούνται να κάτσουν κάθε φορά να σκεφτούν ένα νέο κωδικό ο οποίος θα τους παρέχει ασφάλεια όμως δεν είναι εύκολος να τον απομνημονεύσουν με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην εύκολη λύση των εύκολων κωδικών.

Αποκαλούν "ομοφοβικό" και "ρατσιστή" το Βαξεβάνη γιατί έβαλε ειρωνικό σχόλιο για τον Βαλλιανάτο



Ενα tweet του Κώστα Βαξεβάνη που ειρωνευόταν τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για τη δήλωση του ότι έχει υπάρξει συνοδός αντρών, προκάλεσε πραγματική θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γεωργιανός έπνιξε σαν κατσίκι Αρχιμανδρίτη! Ισχυρίζεται ότι του παρείχε "υπηρεσίες" και δεν του έδωσε τα λεφτά που συμφώνησαν

ARXIM
Μπορεί η ασφάλεια να κρατά χαμηλούς τόνους για το άγριο φονικό με τον 52χρονο Αρχιμανδρίτη, όμως το makeleio.grείναι σε θέση να γνωρίζει από έγκυρες πηγές ότι ο σκληρός Γεωργιανός πήγε το Σάββατο στο σπίτι του ιερέα γιατί έπρεπε να ξεκαθαρίσει κάποιους λογαριασμούς. 

Νίκος Δένδιας: Δεν έχει οπλοστάσια η Χρυσή Αυγή

Τελικά ο Νίκος Δένδιας και η Νέα Δημοκρατία ξεφτιλίστηκαν κυριολεκτικά στο θέμα της ποινικοποίησης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης. Ίσως να το ήξεραν και αυτοί αλλά δεν μπορούσαν να ενεργήσουν διαφορετικά γιατί όπως λέει ο ίδιος ο κ. Δένδιας έχει αρκετούς φίλους τέκτονες. Επίσης είναι πολύ αγαπητός σε όλες τις Συναγωγές.


Έτσι συμβαίνουν τραγωδίες όπως στο Φαρμακονήσι



Ποιοι διέλυσαν το θεσμό της οικογένειας;

Money Masters: Σε ποιους χρωστάει η ανθρωπότητα;

Το Money Masters δεν είναι ένα απλό ντοκιμαντέρ εναντίον των τραπεζών. Για αυτό άλλωστε το μετέφρασα πριν πολλά χρόνια. 



Στο Money Masters αναφέρονται τα ονόματα των τραπεζιτών που μέσα από διαρκείς απάτες εις βάρος της ανθρωπότητας κατάφεραν να ελέγξουν την δημιουργία του χρήματος παγκοσμίως. Αυτές οι απάτες περιγράφονται ακριβώς στο ντοκιμαντέρ αυτό.

Θα πάθετε ΣΟΚ όταν μάθετε πόσο δισεκατομμύρια πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι για το χρέος τους στους τραπεζίτες!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φορολογεί τους Αμερικανούς πολίτες για να εξυπηρετήσει το χρέος της. Έτσι το 2012 το αμερικανικό δημόσιο εισέπραξε από τη φορολογία εισοδήματος 1.1 τρισεκατομμύρια δολάρια και κατέβαλε 450 δισεκατομμύρια σε τόκους για την εξυπηρέτηση του χρέους του! Το 41% των χρημάτων των Αμερικανών φορολογουμένων κατέληξε στους κατόχους ομολόγων του δημοσίου, που είναι κυρίως οι μεγάλες διεθνείς τράπεζες.

Κανείς όμως δεν λέει ότι το κόστος δανεισμού είναι αυτό που δεν αφήνει τις ΗΠΑ να ανακάμψουν.


Έκθεση ΣΟΚ απ' τον κολοσσό RBS: "Θα δώσει μάχη με τη ΧΑ η ΝΔ για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές"!

Ο βρετανικός τραπεζικός κολοσσός και με πολύ ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα κατά τα περασμένα χρόνια, ειδικά στο κλάδο δανείων μεγάλων εφοπλιστικών ομίλων, συνέταξε μια έκθεση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα στην οποία οι συντάκτες της χαρακτηρίζουν "πολύ πιθανή μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές" αλλά και σκληρή μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Συνδέσμου!

Ποιος ήταν ο εφευρέτης των Γκουλάγκ;



Η μαρξιστική αντίληψη για το έγκλημα υποστηρίζει ότι η γενεσιουργός αιτία του είναι η «εκμετάλλευση των μαζών» και συνεπώς όταν αυτή θα παύσει να υφίσταται, θα εξαλειφθεί και η παραβατική συμπεριφορά των ανθρώπων. Μετά, όμως από την βίαιη κατάληψη της εξουσίας από τους μπολσεβίκους, ο Λένινδιατύπωσε την άποψη ότι η δημιουργία του σοβιετικού κράτους θα προκαλούσε την εμφάνιση ενός νέου είδους εγκληματία που θα αποκαλούνταν «ταξικός εχθρός».

Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό θέλουν οι Γάλλοι! Τα Ευρωπαϊκά Έθνη ξυπνούν και αντιστέκονται στα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών


Οι κινήσεις Résistance Républicaine’ και ‘Riposte Laïque’ έχουν προγραμματίσει μια διαδήλωση στις 9 Μαρτίου στο Παρίσι στην οποία θα απαιτήσουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη μετανάστευση.

Το βίντεο που σόκαρε τον Πρετεντέρη και το MEGA

Παρανοϊκός Κινέζος πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις και προσέφερε τον εαυτό του ως τροφή επειδή βαριόταν [εικόνες]

Παρανοϊκός Κινέζος πήδηξε σε κλουβί με τίγρεις και προσέφερε τον εαυτό του ως τρ
Ενας 27χρονος άνδρας δεν ήταν ικανοποιημένος με την τροπή που είχε πάρει η ζωή του και αποφάσισε να προσφέρει τον εαυτό του ως βορά στις λευκές τίγρεις που φιλοξενούνται σε ζωολογικό κήπο στο Σετσούαν της Κίνας.

Καθηγητής του Harvard: Η πολυπολιτισμικότητα καταστρέφει τις κοινωνίες μας

Οι μελέτες τον Robert Putnam

Σύμφωνα με τά ευρήματα έρευνας του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard Robert Putnam, όσο πιο έθνοτικά διαφοροποιημένη είναι μία κοινότητα, τόσο μικρότερη εμπιστοσύνη δείχνουν τά μέλη της τό ένα στό άλλο, από τους γείτονες τους μέχρι τους κρατικούς αξιωματούχους. Μάλιστα αυτή ή αρνητική επίπτωση της διαφορετικότητας συμφωνά μέ τόν Putnam «είναι χειρότερη από ότι φανταζόμασταν. Και δεν είναι μόνο ότι δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους πού δεν μας μοιάζουν. Στις έθνοτικά διαφοροποιημένες κοινότητες, δεν εμπιστευόμαστε [ακόμα και] ανθρώπους πού μας μοιάζουν». 

Ο Ρόμπερτ Πάτναμ

Νίκος Κούνδουρος: Δεν είναι σωστό η Ελλάδα να ανοίγει τα πόδια της σαν πουτάνα στους μετανάστες

Η πλήρης συνέντευξη του Νίκου Κούνδουρου στο "ΒΗΜΑ" - Η εμπειρία του "αριστερού" σκηνοθέτη με τους μετανάστες

Με περιμένει στην αυλή του σπιτιού του στο Μετς. Είναι ντυμένος, όπως πάντα, στα μαύρα. Περπατά αργά: οι συνέπειες της επίθεσης που δέχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του, το οποίολεηλατήθηκε από τέσσερις αλλοδαπούς που παραλίγο να τον σκοτώσουν, είναι εμφανείς. 

Δύο δολοφονημένοι ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν βάναυσα και σας τους κρύβουν τα ΜΜΕ

Αυτή η φωτογραφία αναφέρεται στην Αμερικανή ακτιβίστρια Rachel Corrie που την έλιωσε μια μπουλντόζα του Ισραηλινού Στρατού στην Παλαιστίνη καθώς προσπαθούσε να σώσει το σπίτι ενός γιατρού απ' το να το κατεδαφίσουν παράνομα και την τράβηξε ο Βρετανός φωτογράφος Tom Hurndall, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή μια εβδομάδα αργότερα καθώς τραβούσε φωτογραφίες τα παιδιά της Παλαιστίνης.


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ για την Rachel Corrie Και τον Tom Hurndall.

Πιστεύετε ότι αυτό είναι τυχαίο; 

Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους,δηλαδή κοντά στα 2 τρισ. ετησίως.Μόνο απο τα δάνεια!

Προσοχή! Τα δύο τρισ. το χρόνο αφορούν στοιχεία του 2001. Σήμερα που το παγκόσμιο κρατικό χρέος έχει εκτιναχθεί απο τα 10 τρισ. δολάρια στα 40 τρισ. δολάρια τα κέρδη τους έχουν πολλαπλασιαστεί! Αυτή η οικογένεια έχει χρεοκοπήσει την ανθρωπότητα και συνεχίζει να μένει στην αφάνεια και στο απυρόβλητο την ώρα που οι κυβερνήσεις καταρρέουν!

Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του Χρηματιστηρίου Αθηνών ήταν η Neuberger Berman....Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από ένα μέλος της οικογένειας Rothschild, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας στον κόσμο...

Έλλη Στάη: "Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"

"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… 

Ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μορντοχάι Φριζής αποκάλυψε: "Οι Εβραίοι είναι ο Περιούσιος Λαός"

Αυτό και άλλα πολλά δήλωσε ο αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης Μαρδοχάϊ Φριζής σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι" που κυκλοφορεί. Εμείς αναρωτιόμαστε: Που είναι οι αντιρατσιστικές,αντιφασιστικές,αντιναζιστικές - αντι... οργανώσεις;
Δεν θα χαρακτηρίσουν "ακραίες" και "ρατσιστικές" τις δηλώσεις του αρχιραββίνου Φριζή; 





Το πόσο πατριώτες είναι οι θρησκευτικοί ηγέτες(και μπράβο τους) των Εβραίων αποδεικνύουν τα παρακάτω αποσπάσματα απο την συνέντευξη του Φριζή:

"Προοδευτικοί" δημοσιογράφοι στην Νορβηγία θεωρούν σωστό να πέφτουν θύματα βίας οι Ευρωπαίοι από μετανάστες

Το βιβλίο ‘Uninvited Guests’ (‘Απρόσκλητοι Επισκέπτες’), απαλλάσσει τους λαθρομετανάστες εγκληματίες και κατηγορεί τους λευκούς Νορβηγούς ότι είναι «ρατσιστές»

 Δύο καλά χρηματοδοτούμενοι από το κράτος Νορβηγοί τηλε-παρουσιαστές υποστηρίζουν ότι οι λευκοί Νορβηγοί αξίζουν να είναι θύματα εγκλημάτων από μη λευκούς μετανάστες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...