Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γνωρίστε το Ισλάμ: Βίντεο με επίθεση αυτοκτονίας μέσα σε σιιτικό τζαμί!


Στους 19 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από μια σειρά εκρήξεων που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα με στόχο ένα σιιτικό τέμενος, στη βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, ενώ την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν του Πακιστάν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως μια ομάδα ενόπλων εισέβαλε στο τζαμί, όπου πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για τις προσευχές της Παρασκευής, και άνοιξε πυρ, ενώ στη συνέχεια τρεις εκρήξεις ακούσθηκαν μέσα από το κτίριο

Δείτε το βίντεο στην συνέχεια! Προσοχή σοκαριστικές εικόνες!

Ποια χώρα κάνει εξέταση DNA σε μετανάστες για να τους πολιτογραφήσει;


"Σε εξέταση DNA αναγκάζονται να υποβληθούν όσοι Ρώσοι στο Ισραήλ υποστηρίζουν ότι έχουν εβραϊκές ρίζες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί από τα έγγραφα που διαθέτουν.

Την είδηση που προκάλεσε οργή στην κοινότητα των Ρωσοεβραίων επιβεβαίωσε χθες το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι η εξέταση DNA είναι η τελευταία λύση προκειμένου να αποδειχτεί η καταγωγή ορισμένων Ρώσων που διεκδικούν τα προνόμια των εκπατρισθέντων Εβραίων.

Την τελευταία δεκαετία έχουν μπει στο Ισραήλ περίπου 800.000 μετανάστες από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αν αποδειχτεί ότι έχουν Εβραίους προγόνους παίρνουν την υπηκοότητα και δικαιούνται προνομίων και επιδοτήσεων."



«Ελευθεροτυπία», 4-7-98

Δείτε οπωσδήποτε το παρακάτω βίντεο που μια Εβραία ακτιβίστρια παραδέχεται ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη προωθούν την πολυπολιτισμικότητα. Στο Ισραήλ γιατί κάνουν το αντίθετο; Αυτό δεν ονομάζεται υποκρισία;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...