Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Σκύρος: Πακιστανός κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης!


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκύρου από την σύλληψη του 40χρονου

Το μεγάλο κόλπο των Εβραίων με την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη


Οι Εβραίοι προώθησαν μανιωδώς τον πολυπολιτισμικό στην Ευρώπη για να αλλοιώσουν τόσο την εθνολογική συνοχή όσο και την πολιτισμική συνοχή των Ευρωπαίων. 

Έτσι προωθείται η υπονόμευση του αντιπάλου. Δεν χρειάζεται πόλεμος με βόμβες. 

Είναι πολύ πιο αποδοτικό το να οδηγήσεις σε πολιτισμική παρακμή τα ανεπτυγμένα έθνη.

Δεν έχετε παρατηρήσει ότι οι αντιρατσιστές προωθούν τους πολιτισμούς ακόμη και άγριων φυλών στην Ευρώπη; Σου λένε "πρέπει να δοκιμάσεις απ' όλα για να γίνεις καλύτερος"..

Ταυτόχρονα όμως οι Εβραίοι φρόντισαν το Ισραήλ να είναι καθαρό φυλετικά και να μην δέχεται μετανάστες παρά μόνο με εξέταση DNA

Τώρα που η Ευρώπη αρχίζει να ζει τα οφέλη του πολυπολιτισμού στο πετσί της εξαιτίας των Μουσουλμάνων κυρίως, οι Εβραίοι θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για το Ισραήλ.

Η δικαιολογία τους φυσικά θα είναι η "αύξηση του αντισημιτισμού" για την οποία οι ίδιοι φρόντισαν μέσω της πολυπολιτισμικότητας. 

Και κερατάδες λοιπόν οι Ευρωπαίοι και δαρμένοι.

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι Ευρωπαίοι δεν έχουν δει το φοβερό βιντεάκι με την Εβραία ακτιβίστρια να αποκαλύπτει ότι οι Εβραίοι ηγούνται της μετατροπής της Ευρώπης σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Διαδώστε αυτό το βιντεάκι για να μάθουν οι κρετινοποιημένοι Έλληνες για πόσο χαχόλους μας έχουν οι Εβραίοι...Μετά την πρόσκληση Νετανιάχου προς τους Εβραίους της Ευρώπης, να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ για να ζουν με ασφάλεια, ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος έκανε ένα…

Ν. Βαλαβάνη: «Δεν πρέπει να νιώθουν βλάκες όσοι πλήρωσαν τα χρέη τους στην εφορία»


«Δεν πρέπει να νιώθουν βλάκες όσοι πλήρωσαν τα χρέη τους στην εφορία» είπε η

Εκτός Αμυγδαλέζας οι πρώτοι "λαθρομετανάστες" - Ελεύθερα θα διαβιώνουν όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα

Η φώτο είναι από λιμάνι της Τουρκίας.. Ο συνωστισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για ελεύθερη διαβίωση λαθρομεταναστών στη χώρα

Οι πρώτοι 20 κρατούμενοι λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας αφέθηκαν χθες το απόγευμα ελεύθεροι, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν αιτηθεί άσυλο και κάποιοι κρατούνταν από 12-17 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και η

Μας γλεντάνε οι Τούρκοι Πάνο


Η πτήση του Αρχηγού της τουρκικής αεροπορίας έχει μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο έχει

Αλβανοί εργάτες σκότωναν τους Έλληνες εργοδότες τους και τους λήστευαν!


Η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας απέδωσε καρπούς - Τα στοιχεία που έδεσαν τους δράστες και οδήγησαν στη σύλληψή τους...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...