Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση στην απάντηση του Βαρουφάκη για την Εβραϊκή LAZARD



Ένας χρήστης του twitter κοινοποίησε την ανάρτησή μας για την επιλογή της εβραϊκής εταιρίας LAZARD απ' τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο Βαρουφάκης του απάντησε το παρακάτω:



Εμείς κ. Βαρουφάκη δεν κάναμε την ανάρτηση αυτή για να δείξουμε ότι μισούμε τους Εβραίους ή κάποια άλλη φυλή. Ούτε ρατσιστές είμαστε, ούτε αντισημίτες. 

Η απάντησή σας λοιπόν δεν είναι "αποστομωτική" όπως έγραψαν πολλά μεγάλα sites.
Αποφεύγετε σκοπίμως να απαντήσετε στο ερώτημα που θέσαμε. Όμως αυτό δεν αρμόζει σε έναν "μαχητικό" υπουργό όπως θέλετε να παρουσιάζεστε και σας παρουσιάζουν.

Εμείς ρωτάμε πως γίνεται όλες οι μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν σύμβουλοι κυβερνήσεων για κρίσιμα οικονομικά θέματα να ανήκουν σε Εβραίους. 

Γιατί η LAZARD, η Blackrock, η Blackstone, η Goldman Sachs, η Lehman Brothers, η J.P Morgan και όλες οι μεγάλες εταιρείες της Wall Street που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία ανήκουν σε Εβραίους και όχι σε Ρομά, ή σε Γερμανούς, ή σε Κινέζους;

Εσείς που είστε έμπειρος οικονομολόγος και ξέρετε πρόσωπα και καταστάσεις διεθνώς θα πρέπει να το έχετε αντιληφθεί τόσα χρόνια.

Επίσης κύριε Βαρουφάκη θέλουμε να μας απαντήσετε αν συμφωνείτε με τον πρώην πρόεδρο της Lehman Brothers τον Richard "Dick" Severin Fuld, γνωστό και ως ο γορίλλα της Wall Street που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από Εβραίους γονείς και δήλωσε ενώπιον μιας μη κυβερνητικής Επιτροπής, που ερευνά την «οικονομική κρίση», ότι «η Lehman υποχρεώθηκε να πτωχεύσει, όχι λόγω αμέλειάς της ή αδυναμίας της να βρει τρόπους εξόδου της από την κρίση, αλλά μετά από μία απόφαση, που ελήφθη στη βάση ψεύτικων στοιχείων, να μην της δοθεί η ίδια βοήθεια που απολάμβαναν οι ανταγωνιστές της πριν αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την πτώχευσή της. Την παραμονή της πτώχευσης, δηλαδή την 14η Σεπτεμβρίου 2008, η Fed συνέχιζε να παρέχει εγγυήσεις σε ανταγωνιστές της Lehman, κάτι που τους επέτρεπε να δανείζονται εν μέσω κρίσης, ενώ για την ίδια η Fed απαγόρευε να δανείζεται , σχεδόν για ένα 6μηνο και μονάχα η Lehman στερείτο αυτό στο οποίο οι άλλοι είχαν με μία ανεμπόδιστη πρόσβαση».

Τι έχετε να πείτε κ. Βαρουφάκη για τις δηλώσεις αυτές; Μήπως η κρίση ήταν τεχνητή και κάποιοι θέλουν να την φορτώσουν στις πλάτες της ανθρωπότητας για να επιβάλλουν τις πολιτικές τους;

Περισσότερα για την τεχνητή παγκόσμια κρίση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Τέλος δεν έχουμε πρόθεση να αποτύχετε στο έργο σας για να βοηθήσετε την οικονομία της χώρας όπως μας γράφουν κάποιοι υποστηρικτές σας. Εμείς θέλουμε το καλό της πατρίδας μας και της ανθρωπότητας.

Όμως οι τραπεζίτες της Wall Street σίγουρα δεν το θέλουν.. Και πρέπει η ανθρωπότητα επιτέλους να μάθει ποιοι είναι οι κακοί...

Bravo ΣΥΡΙΖΑ: 20.000 συντάξεις "κεφαλαιοκρατών" θα μειώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


20.000 συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ θα δουν από τη σύνταξη του Φεβρουαρίου και ύστερα

Κωλοτούμπα ωραιοποιημένη: Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές

Αυτό που φαίνεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κωλοτούμπα με ωραίο φόντο... Αποπροσανατολίζει τα πλήθη όπως η κοπέλα μειώνει το ενδιαφέρον για την εντυπωσιακή κωλοτούμπα του νεαρού...

ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πριν τις Εκλογές: Είμαστε μέσα σε βαθύ μπουντρούμι, κατοχικού, δικτατορικού, εξοντωτικού, για
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...