Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Κωλοτούμπα ωραιοποιημένη: Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές

Αυτό που φαίνεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κωλοτούμπα με ωραίο φόντο... Αποπροσανατολίζει τα πλήθη όπως η κοπέλα μειώνει το ενδιαφέρον για την εντυπωσιακή κωλοτούμπα του νεαρού...

ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πριν τις Εκλογές: Είμαστε μέσα σε βαθύ μπουντρούμι, κατοχικού, δικτατορικού, εξοντωτικού, για
τους πολλούς, Μνημόνιο, καταδικασμένοι σε αργό θάνατο. (ΑΥΓΗ 4-7-2013)
Μετά τις Εκλογές: Συμφωνούμε με το 60%-70% των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνει το τρέχον πρόγραμμα (Γ. Βαρουφάκης-Υπουργός Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ, Πρώτο Θέμα 5-2-2015)

ΓΙΑ LAZARD

Πριν τις Εκλογές: Με ποιο σκεπτικό, σε μια περίοδο πλήρη εξαγγελιών περικοπής των δημοσιονομικών εξόδων, αποφασίζεται αυτή η δαπάνη(πρόσληψη LAZARD), ενώ το κράτος διαθέτει νομικούς συμβούλους και εξειδικευμένους επιστήμονες, στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδας; (Αλέξης Τσίπρας, 22-11-2011)
Μετά τις Εκλογές: "Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης" (Ανακοίνωση Υπουργείου Οικονομικών 31-1-2015)

ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ

Πριν τις Εκλογές: Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αίτημα για διαγραφή του χρέους για όλους (Αλέξης Μητρόπουλος στην Κοινωνία Ώρα MEGA, 20-10-2014)
Mετά τις Εκλογές: Η ελληνική κυβέρνηση δεν ζητά πλέον την ονομαστική διαγραφή χρέους (Γ. Βαρουφάκης, Financial Times 2-5-2015)

ΓΙΑ COSCO

Πριν τις Εκλογές: Θα επανεξετάσουμε τη συμφωνία με Cosco (Δρίτσας στον ALPHA 9,89 20-1-2015)
Μετά τις Εκλογές: «Όχι» σε ανάκληση των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί. Φέρνοντας ως παράδειγμα τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, ο Γιάνης Βαρουφάκης λέει ότι «οι επενδύσεις αυτές (της Cosco) είναι πολύ θετικές για την Ελλάδα». Σε γενικότερη βάση, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δηλώνει πως θεωρεί «τις ξένες επενδύσεις, και κυρίως τις κινεζικές, σημαντική πηγή ελπίδας για τη βελτίωση των υποδομών μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας». (Πρώτο Θέμα 2-2-2015)

ΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ

Πριν τις εκλογές: «Θαυμάζει τον κ. Σόιμπλε και εναρμονίζεται πλήρως μαζί του στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική της ακραίας λιτότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου για τον Γ. Στουρνάρα. (star.gr 5-8-2013)
Μετά τις εκλογές: Θέλοντας να αναδείξει τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει ο κ. Σόιμπλε στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής αλλά και της στρατηγικής που ακολουθεί η Ευρωζώνη, στις δηλώσεις του έξω από το κτίριο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη, ο κ. Βαρουφάκης εξήρε την προσωπικότητα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
«Ανυπομονώ να συναντήσω όχι μόνο τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας αλλ και την πνευματική δύναμη πίσω από το οικοδόμημα της ΕΕ και της Νομισματικής Ένωσης, τον δόκτωρ Σόιμπλε» τόνισε ο κ. Βαρουφάκης. (Πρώτο Θέμα 4-2-2015)

Σχετικά με το χρέος ας θυμηθούμε τις δηλώσεις προεκλογικά

8 σχόλια:

  1. Υπομονή,πολύ βιάζεστε να τους κρίνετε.Όλα αυτά είναι απλά δηλώσεις που έχουν ως στόχο να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επικρατεί.Είναι έξυπνο αυτό που κάνει ο Βαρουφάκης,πάει λίγο λίγο με τα νερά τους ώστε να μπορέσει να πετύχει μια συμφωνία που να βγούμε κερδισμένοι όλοι.Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και θα δούμε για το τι είναι ικανή η νέα κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς φίλε θέλουμε να κάνουν πράξη όσα έλεγαν... Δεν μας ενδιαφέρει αν οι εβραϊκές αγορές μας μαλώσουν και δεν μας δώσουν λεφτά... Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση αν κάνει όσα έλεγε προεκλογικά και ας πεινάσουμε και λίγο...

      Διαγραφή
  2. Ντροπή σας ειλικρινά!Δίνεται μια πρωτόγνωρη μάχη ΥΠΕΡ της χώρας ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και ενώ όλη η Ευρώπη (οι λαοί) είναι μαζί μας , κάποιοι σαν και εσάς , συστημικοί μάλλον , τάσσεστε εναντίον..Να δώ η αποτυχία της κυβέρνησης θα επιφέρει επιτυχία δική σας , ή θα τουμπάρουμε όλοι στον γκρεμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι καλά... Εμείς ζητάμε αυτά που είπαν ότι θα κάνουν να τα κάνουν.. Αν είναι να κάνουν ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ για ποια μάχη μιλάς;

      Διαγραφή
    2. Γιατί έκανε κάτι μέχρι τώρα πού έκανε το ΠΑΣΟΚ;Γιατί δεν χαίρεστε όπως όλοι οι Έλληνες για το γεγονός ότι πρώτη φορά Ελληνική κυβέρνηση παλεύει - προς το παρών τουλάχιστον- για το συμφέρον του λαού;

      Διαγραφή
    3. Δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις με ουδέτερο μάτι φίλε.. Εγώ δεν έχω τηλεόραση σπίτι ας πούμε.. Όταν θέλω να δω τι κάνει η κυβέρνηση για ένα θέμα αρχίζω να ψάχνω.. Όχι να ακούω τι λένε δεξιά και αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέλαβε την ίδια εταιρεία, την LAZARD, που είχε προσλάβει και το ΠΑΣΟΚ. Για αυτό και το ΠΑΣΟΚ τον συνεχάρει για την επιλογή. Επιπλέον πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει LAZARD και Εβραίοι τραπεζίτες της Wall Street.
      Εγώ θα χαρώ πρώτος απ' όλους αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε και ακολουθήσει τις προσταγές των διεθνών τραπεζιτών.
      Αν δεις προσεκτικά τις τελευταίες αναρτήσεις μου θα καταλάβεις ότι δεν κάνουμε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε κάποιο άλλο κόμμα.. Το καλό της πατρίδας μας κοιτάμε..

      Διαγραφή
    4. Άλλωστε και μεις συμφωνούμε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να υποστεί "κούρεμα"... Για αυτό και πάνω-πάνω στην σελίδα έχουμε αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=T2Bx1D_X-iM

      Διαγραφή
    5. @sok6 Φεβρουαρίου 2015 - 4:27 μ.μ.

      Ποιά είναι η πρωτόγνωρη μάχη ΥΠΕΡ της χώρας? Δώσε στοιχεία-αποδείξεις.

      Εκτός αν εννοείς μάχη ΥΠΕΡ της χώρας... :

      - που φεύγει η Cosco που μένει
      - την στήριξη στη φασιστική/ναζιστική κυβέρνηση της ουκρανίας και την συνέχιση των κυρώσεων στην Ρωσία
      - τον ΜΗ λογιστικό έλεγχο του χρέους
      - την δήλωση "Ξετινάξτε όλες τις γερμανικές συμβάσεις" αλλά ΜΟΥΓΚΑ για τις αμερικάνικες/Ισραηλιτικές συμβάσεις.
      Να σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη:
      George Soros, John Paulson και Daniel Loeb οι νέοι μέτοχοι της
      Τράπεζας Πειραιώς *TEVA – Generics «προβάρουν» για αλυσίδες
      φαρμακείων,Iσραηλινοί και Aμερικανοί βολιδοσκοπούν την αγορά * Ο Άδωνις «δίνει» σε ισραηλινό fund τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων *Συνεργασία με το Ισραήλ για τα πετρέλαια της Κρήτης * Στην Paulson &Co το 10% της ΕΥΔΑΠ έναντι 86 εκατ. Ευρώ * ΟΠΑΠ: Ο Καμίλ Ζίγκλερ νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος - και κ.λ.π. , κ.λ.π.

      Όλες αυτές είναι οι "καλές" συμβάσεις ε;

      - την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD
      - το OXI ΣΤΗΝ άρση της απόφασης των δωσίλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που διέκοψαν τις σχέσεις μας με τη Συρία, υπέρ για αυτούς ξέρεις που καθημερινά βλέπουμε να κόβουν κεφάλια...
      - την λίστα Λαγκάρντ που έφαγε η μαρμάγκα
      - το παρελθόν π.χ. του βαρουφάκη(soros) / Κοτζιά(θέση του για Κύπρο)
      - ΣΚΟΠΙΑ/ΟΤΕ/ΣΚΟΥΡΙΕΣ-εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ / ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ / ΧΟΦΤΙΧ / ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ...

      Ντροπή σου εσένα ειλικρινά που:

      Ξεχνάς ότι κάποιοι,
      ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 6000 πολίτες, κατέστρεψαν 300.000 επιχειρήσεις, άφησαν ανέργους το 30% των πολιτών, λήστεψαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια, φτωχοποίησαν 5.000.000 Έλληνες, εκχωρήσαν κυριαρχικά μας δικαιώματα, που παιδιά και συνανθρωποί μας
      έχασαν την ζωή τους από αναθυμιάσεις στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ....

      ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
      ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ;

      Η απάντηση είναι ΝΑΙ. ΝΑΙ θα μείνουν ατιμώρητα από το σύστημα. ΝΑΙ θα μείνουν ατιμώρητα από συστημικούς τύπους σαν και εσένα....που φορούν το προσωπείο του "αριστερού"

      υ.γ1.
      Το "θα τουμπάρουμε όλοι στον γκρεμό" πρόσεχε θυμίζει ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΟ (συστημική) φρασεολογία.

      υ.γ2.
      Ερώτηση:
      Ποιά είναι η γνώμη σου πρέπει να δικαστούν όσοι ψήφισαν μνημόνια για εσχάτη προδοσία; Τι απαντάς;
      α)ναι
      β)όχι
      γ)ναι με εξαίρεση αυτούς που ψήφισαν μνημόνια αλλά τώρα είναι στο σύριζα

      υ.γ3.
      Όχι ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ με όλα αυτά τα χρόνια του μνημονίου που κουβαλάω στην πλάτη μου ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ γιατί άνθρωποι σήμερα δεν έχουν ρεύμα/νερό/να φάνε/θέρμανση/εργασία/ΣΠΙΤΙ.

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ....

      Οι μάσκες πέφτουν.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...