Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Εβραία γερουσιαστής των Δημοκρατικών δεν θέλει οι Εβραίοι να παντρεύονται μη Εβραίους!


Η Debbie Wasserman Schultz είναι μέλος του Κογκρέσου από τη Φλόριντα και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Αυτή η θέση την κάνει μια από τις πιο ισχυρές πολιτικούς στις ΗΠΑ.

Είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής, και πάντοτε έθετε τον Ιουδαϊσμό στην πρώτη γραμμή της πολιτικής της. Είναι ενεργή στο Εθνικό Εβραϊκό Δημοκρατικό Συμβούλιο, το οποίο έχει δεδηλωμένο στόχο την προώθησης των «εβραϊκών αξιών» στο κόμμα των Δημοκρατικών.

Ωστόσο, τώρα δέχεται την κατακραυγή της αριστεράς στις ΗΠΑ, επειδή επιτέθηκε στις εβραϊκές επιγαμίες και την «αφομοίωση». Ηχητικό της απόσπασμα παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο από μια ομιλία που έδωσε η Schultz στο παράρτημα της Εβραϊκής Ομοσπονδίας (Jewish Federation) στην Φλόριντα στις 16 Ιανουαρίου 2015.

Λέει η Schultz ότι οι Εβραίοι "έχουν το πρόβλημα της αφομοίωσης. Έχουμε το πρόβλημα της επιγαμίας" (“We have the problem of assimilation. We have the problem of intermarriage”).

Φυσικά, αν ήταν στην θέση της κάποιος άλλος κορυφαίος Δημοκρατικός  και είχε επιτεθεί σε κάθε είδους επιγαμία, θα είχε "σταυρωθεί" από τα ΜΜΕ. (Εάν οποιοσδήποτε πολιτικός στην "Δύση" είχε κάνει παρόμοια δήλωση θα τον είχαν εντάξει στην Κου Κλουξ Κλαν...).Για άλλες δράσεις της Wasserman Schultz διάβασε:

Περί "αφομοίωσης" δες και εδώ και εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2015/02/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...