Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οι ΗΠΑ εγκατέστησαν μια κυβέρνηση - μαριονέτα με τραπεζίτες και Ναζί στην Ουκρανία μέσω πραξικοπήματος

Οι ιδεολογίες και οι γεωγραφικοί πολιτικοί προσδιορισμοί όπως "δεξιά, κεντροδεξιά, αριστερά, κεντροαριστερά" κτλ είναι πλέον κενοί περιεχομένου.

Το μόνο που πρέπει να εξετάζουμε όσοι άνθρωποι επιθυμούμε την εθνική μας ανεξαρτησία και βάζουμε πάνω απ' όλα την πνευματική μας ελευθερία, απέναντι στη Παγκοσμιοποίηση των Διεθνών Τραπεζιτών της Wall Street είναι ποιον εξυπηρετεί το κάθε κόμμα ή κίνημα με τις πράξεις του.

Συνδυάστε την κατάσταση στην Ουκρανία με τα γεγονότα στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα.

Όλα τα διεθνή κέντρα εξουσίας που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και όλα τα κόμματα μαζί στην Ελλάδα ζήτησαν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με αφορμή μια δολοφονία που όπως φαίνεται δεν έχει συσχετισθεί άμεσα με κάποιον βουλευτή του κόμματος. Όλα αυτά γινόταν για να "προασπίσουν την Δημοκρατία στην Ελλάδα".

Λίγες μέρες μετά τα ίδια κέντρα εξουσίας που ζητούσαν να μπουν φυλακή όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνομιλούσαν με δεδηλωμένους λάτρεις των Ναζί στην Ουκρανία για να ρίξουν την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας επειδή ακριβώς δεν ήταν ελεγχόμενη απ' αυτούς.

Στην Ουκρανία οι "Ναζί" είναι καλοί. Γιατί εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Στην Ελλάδα όμως είναι κακή η Χρυσή Αυγή γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. 

Για όσους αμφιβάλλουν για όλα αυτά ας έχουν υπόψιν τους ότι οι εντυπώσεις διαμορφώνονται απ' τα μεγάλα ΜΜΕ. Και τα μεγάλα ΜΜΕ όλοι ξέρουμε από ποιους ελέγχονται. Δείτε στο βίντεο πως σκέπτονται αυτοί οι δημοσιογράφοι

 

Οι New York Times γράφουν ότι

Σε ποιους ανήκουν οι New York Times;

Οι New York Times ανήκουν παραδοσιακά σε εβραϊκές οικογένειες. Έτσι ο πρόεδρος και εκδότης της εφημερίδας έχει εβραϊκή καταγωγή και η συντάκτριά του επίσης..




Έτσι προωθείται η Παγκόσμια Διακυβέρνηση - Ποινές στις χώρες που προστατεύουν τους εργαζομένους τους

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το Σύμφωνο Συνεργασίας των δύο πλευρών του Ειρηνικού (ΤΤΡ) που παρουσιάστηκε σαν μία εμπορική συμφωνία και υπήρξε προϊόν σκληρής διαπραγμάτευσης υπό συνθήκες μιας μυστικότητας άνευ προηγουμένου, ουσιαστικά είναι μία εξαναγκαστική μεταβίβαση εξουσίας από τα κράτη και τους υπηκόους τους σε ξένες εταιρείες. Από τον Δεκέμβριο του 2012, 11 κράτη (Αυστραλία, Μπρουνέι, Καναδάς, Χιλή, Μαλαισία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Περού, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ και ΗΠΑ) εμπλέκονται στην πιθανότητα περαιτέρω παραχώρησης εξουσιών τους στο μέλλον, λόγω της συμπερίληψης ενός ασυνήθιστου «συμφώνου προσκόλλησης».



Ενώ το κοινό, το Κογκρέσο των ΗΠΑ και ο Τύπος κλειδώθηκαν έξω, 600 σύμβουλοι

Το 40% απ' ότι αγοράζουμε πάει σε τόκους!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΤΟΚΟΙ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 35-40%


Ένα εκπληκτικό 35 με 40% από οτιδήποτε αγοράζουμε πηγαίνει σε τόκους. Όπως επισημαίνει η δικηγόρος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημόσιου Banking, Ellen Brown, «αυτό μας βοηθά να εξηγήσουμε πώς ο πλούτος

Ο ηγέτης του Ουκρανικού Σβόμποντα αποκάλεσε "βρωμοεβραία" διάσημη ηθοποιό απ' την Ουκρανία

Με κάτι τέτοιους πανηγυρίζουν οι εβραϊκές οργανώσεις γιατί τους δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για να δημιουργήσουν νομοθεσίες εναντίον του .. αντισημιτισμού για να μην μπορεί κανείς να κάνει κριτική στους περιούσιους τραπεζίτες της Wall Street..

Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε όταν ένας από τους ακροδεξιούς ηγέτες του ουκρανικού κόμματος Σβόμποντα αποκάλεσε την διάσημη σταρ Μίλα Κούνις «Βρωμοεβραία». Η Μίλα Κούνις έφυγε από την Ουκρανία όταν ήταν επτά ετών.

«Το όνομα της Μακεδονίας συνδέεται με όλους τους ‘νοτιοσλάβους’ και δεν έχει σημασία που ζουν»


(Η φωτογραφία του σλαβικού δημοσιεύματος στην οποία απεικονίζεται ο Αμερικανός Φίλιπ Ρίκερ, είναι παλαιότερη της εκδήλωσης)

Νέα έρευνα για τον καφέ, ανατρέπει όσα ξέραμε για την αφυδάτωση εξαιτίας του καφέ

Σίγουρα γνωρίζετε τη φήμη που ισχύει για τον καφέ, ότι δεν πρέπει να τον υπολογίζουμε στα υγρά που χρειαζόμαστε καθημερινά, καθώς αφυδατώνει. Κι όμως, δεν είναι αλήθεια!...

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό PLoS ONE, διαπίστωσε ότι η σύνδεση μεταξύ του εθισμού στον καφέ και την αφυδάτωση, είναι ένας ακόμη μύθος.

Στην έρευνα συμμετείχαν 50 άνδρες που έπιναν, είτε τέσσερα φλιτζάνια καφέ, είτε τέσσερα φλιτζάνια νερό την ημέρα για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

143.000 Ρωσόφωνοι Ουκρανοί ζήτησαν άσυλο στη Ρωσία τις δύο τελευταίες εβδομάδες


Περισσότεροι από 143.000 Ρωσόφωνοι που ζουν στην Ουκρανία αιτήθηκαν μόλις τις δύο τελευταίες εβδομάδες άσυλο στη Ρωσία φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Φώτο: Ως σωτήρες υποδέχθηκαν τους Ρώσους κομάντο οι κάτοικοι της Κριμαίας

Στη Σούδα της Κρήτης βρίσκεται η ναυαρχίδα του ουκρανικού στόλου που αυτομόλησε και τάχθηκε στο πλευρό της Ρωσίας


Σε μια πρωτοφανή διπλωματική κρίση με συνέπειες ακόμα και στον οικονομικό τομέα εξελίσσεται για την Ελλάδα η υπόθεση της ουκρανικής κατάρρευσης καθώς η πρώην ναυαρχίδα του ουκρανικού Στόλου, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny που αυτομόλησε και τάχθηκε με δήλωση του πλοιάρχου των αξιωματικών του και του πληρώματος υπέρ της ανεξάρτητης δημοκρατίας της Κριμαίας, δεν βρίσκεται ούτε στην Σεβαστούπολη, ούτε στην Οδησσό, αλλά στην ... Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο ναύσταθμο της Σούδας!

Βίντεο: Ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία εφαρμόζουν το νόμο της Σαρία και κόβουν χέρι μπροστά στη κάμερα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...