Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Ο ηγέτης του Ουκρανικού Σβόμποντα αποκάλεσε "βρωμοεβραία" διάσημη ηθοποιό απ' την Ουκρανία

Με κάτι τέτοιους πανηγυρίζουν οι εβραϊκές οργανώσεις γιατί τους δίνουν τις κατάλληλες αφορμές για να δημιουργήσουν νομοθεσίες εναντίον του .. αντισημιτισμού για να μην μπορεί κανείς να κάνει κριτική στους περιούσιους τραπεζίτες της Wall Street..

Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε όταν ένας από τους ακροδεξιούς ηγέτες του ουκρανικού κόμματος Σβόμποντα αποκάλεσε την διάσημη σταρ Μίλα Κούνις «Βρωμοεβραία». Η Μίλα Κούνις έφυγε από την Ουκρανία όταν ήταν επτά ετών.


Το γεγονός συνέβη στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν ξεκίνησαν οι ταραχές στην Ουκρανία που οδήγησαν στην έξοδο του Γιανουκόβιτς από την προεδρία, αλλά τώρα φωτίζονται περισσότερο μετά τα τελευταία γεγονότα.
Το γεγονός καταδίκασε η εβραϊκή οργάνωση της Ουκρανίας ενώ το Simon Wiesenthal Center στο Λος Αντζελες έκανε λόγο για «απαρέδεκτη βρισιά, την οποία χρησιμοποιούσαν οι Ναζί και οι συνεργάτες τους για τους Εβραίους πριν τους οδηγήσουν στον θάνατο και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης». Η βρισιά είναι "zhydovka» που σημαίνει «Βρωμοεβραία» και την έγραψε ο ακροδεξιός ηγέτης, Igor Miroshnichenko.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...