Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

"Γιατί είσαι στη φυλακή;" "Γιατί αμφισβήτησα το Ολοκαύτωμα των Εβραίων" - Ολοκαύτωμα φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης!

FreedomVoice: Αυτές τις μέρες η κυβέρνηση και τα αριστερά κόμματα της αντιπολίτευσης θα ψηφίσουν έναν αντιρατσιστικό νόμο που προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 3 ετών και χρηματική ποινή έως 20.000 ευρώ για ρατσιστικές συμπεριφορές και την άρνηση ΜΟΝΟ του Ολοκαυτώματος! Δεν μιλάει για άλλες γενοκτονίες.
Εμείς σαν blog είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης. Δεν επιθυμούμε ποινικοποίηση της άρνησης οποιουδήποτε ιστορικού γεγονότος.

Στην συνέχεια παραθέτουμε μια έρευνα για το στρατόπεδο συγκέντρωσης Τρεμπλίνκα για να καταλάβετε γιατί οι Εβραίοι επιθυμούν να ποινικοποιηθεί η αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος παγκοσμίως. Θέλουν να εμφανίζονται ως η μοναδική φυλή που υπέστη Ολοκαύτωμα..  



Η αναφορά Krege απ' το 1999 για το στρατόπεδο εξόντωσης Τρεμπλίνκα

Στις 21 Ιανουαρίου 2012, το Barnes Review ανήρτησε ένα έγγραφο απ’ τον Σαντιάγκο Αλβάρεζ που ανέφερε σχετικά με την έρευνα που διεξήχθη από έναν αρχαιολόγου του κατεστημένου στην περιοχή του πρώην Γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Τρεμπλίνκα, όπου περίπου 700.000  Εβραίοι λέγεται ότι δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Σε αυτή την ανάρτηση έγινε αναφορά στα προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας παρόμοιας έρευνας που διεξήχθη το 1999 από τον Αυστραλό μηχανικό Richard Krege.
Ο Αλβάρεζ υπέδειξε ότι μέχρι τώρα τα αποτελέσματα της έρευνας του Krege δημοσιεύτηκαν μόνο στα Γερμανικά και στα Γαλλικά.
Μόλις ενημερώθηκε για αυτό, ένας απ’ τους εθελοντές μας άμεσα μετέφρασε την αναφορά του Krege και εδώ σας την παραθέτουμε.

Αρχαιολογική έρευνα του 1999 στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Τρεμπλίνκα


Απ’ τον μηχανικό Richard Krege



Ο μηχανικός Krege με το γεωραντάρ του στο χώρο του στρατοπέδου συγκέντρωσης Treblinka

Ο αριθμός των υποτιθέμενων θυμάτων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Auschwitz-Birkenau έχει ήδη μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ο μικρότερος αριθμός που δίνεται από έναν ιστορικό σήμερα είναι 650.000. Σε αντίθεση με αυτό, ο αριθμός των 875.000 θυμάτων που δόθηκε για την Τρεμπλίνκα είναι σταθερός για δεκαετίες.

Ως εκ τούτου δεν είναι λάθος να δηλώσει κάποιος ότι αυτό το στρατόπεδο μπορεί να θεωρηθεί ως το κύριο κέντρο μαζικής δολοφονίας Εβραίων απ’ τους Ναζί.
Αυτό που ακολουθεί είναι μια συνοπτική περιγραφή μιας πιο λεπτομερούς μελέτης που ετοιμάζεται και θα δημοσιευθεί αργότερα. Βασίζεται σε μια μοντέρνα τεχνολογία ραντάρ που επιτρέπει την ανάλυση της σύνθεσης του εδάφους σε βάθος 30 μέτρων χωρίς την ανάγκη να κινηθεί το χώμα.
Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο μπορούμε να εντοπίσουμε αντικείμενα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια και το κατά πόσον η διαστρωμάτωση και η σύνθεση του εδάφους είναι ομοιογενής.
Οι αρχαιολόγοι ονειρεύονται για δεκαετίες το να έχουν μια τέτοια συσκευή, αλλά μπορούμε να πούμε ότι για κάποιους ιστορικούς του Ολοκαυτώματος αυτή μπορεί να εξελιχθεί εφιάλτη.

Σύντομη περιγραφή της Τρεμπλίνκα


Περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της Βαρσοβίας βρίσκεται ένα μνημείο στην μνήμη των θυμάτων αυτού του στρατοπέδου, των 875.000 Εβραίων της Πολωνίας κυρίως απ’ τα γκέτο της Βαρσοβίας και του Λουμπλίν που μεταφέρθηκαν εκεί από τις 23 Ιουλίου του 1942 και μετά και υποτίθεται ότι δολοφονήθηκαν στο σημείο. Απ’ ότι λέγεται, για 13 μήνες τρένα μετέφεραν ανθρώπους στο στρατόπεδο.

Αμέσως μετά τον πόλεμο, αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν δολοφονηθεί με ατμό[1] αλλά επειδή αυτό ήταν δύσκολο να κατανοηθεί, οι αυτόπτες μάρτυρες άλλαξαν ανεπίσημα τις ιστορίες τους.
Αργότερα ισχυρίστηκαν ότι κάθε μέρα περίπου 6000 άνθρωποι σκοτώνονταν μέσα σε 10 με 25 λεπτά σε θαλάμους αερίων με την χρήση καυσαερίων από κινητήρα diesel[2]. Η μηχανή diesel λέγεται ότι προέρχεται από ένα ρωσικό υποβρύχιο ή τάνκ(οι αυτόπτες μάρτυρες δεν συμφωνούν στο θέμα). [3]

Πρέπει να αναφερθεί ότι το 1988, 97 παιδιά εγκλωβίστηκαν σε ένα τούνελ 400 μέτρων εξαιτίας ενός ατυχήματος στην Ουάσινγκτον. Είχαν υποστεί τις αναθυμιάδεις από δύο πετρελαιοκινητήρες που συνέχισαν να τρέχουν, καθώς οι διασώστες προσπαθούσαν να τους απεγκλωβίσουν. Όλα τους βγήκαν αλώβητα απ’ τα καυσαέρια.[4]

Αυτό το γεγονός δείχνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τις ιστορίες των Εβραίων επιζώντων για μαζικές θανατώσεις με τη χρήση καυσαερίων ντίζελ.
Ήδη απ’ το 1985 ο μηχανικός Friedrich Paul Berg είχε επαρκώς αποδείξει ότι οποιαδήποτε απόπειρα μαζικής δολοφονίας με καυσαέρια ντίζελ όπως περιγράφεται απ’ τους μάρτυρες  θα ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία.[5]
Στη συνέχεια ο ίδιος επεσήμανε ότι μια τέτοια απόπειρα δολοφονίας θα ήταν επίσης τεχνικά εντελώς παράλογη, επειδή το Τρίτο Ράϊχ είχε εκατοντάδες χιλιάδες γεννήτριες αερίου στη διάθεσή της, η οποίες ήταν εκατό φορές πιο τοξικές και εύκολες στο να λειτουργήσουν από οποιαδήποτε μηχανή diesel.[6]
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι τότε στην Τρεμπλίνκα 875.000 πτώματα Εβραίων θάφτηκαν σε τεράστιους μαζικούς τάφους που σκάφτηκαν κοντά στους θαλάμους αερίων. Αυτός είναι ένας ισχυρισμός που μπορεί να ελεγχθεί με αρχαιολογικά μέσα, επειδή οι μαζικοί τάφοι με χωρητικότητα τέτοια που να περιέχουν τέτοιες μάζες πτωμάτων πρέπει να έχουν αφήσει ορατά ίχνη στο έδαφος. Ήδη απ’ το 1994, ο πτυχιούχος μηχανικός καθόρισε ότι ένας λάκκος που θα περιέχει 875.000 πτώματα θα είχε επιφάνεια περίπου 100.000 τ.μ.


Ο Krege ανάμεσα σε μνημεία

Στις αρχές του 1943 λέγεται ότι ο Χίμλερ έδωσε διαταγή να ξεθάψουν και να κάψουν τα πτώματα.

Απ’ τη στιγμή που στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Τρεμπλίνκα δεν υπήρχαν κρεματόρια, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι το ξύλο για τις φωτιές συγκεντρώθηκε απ’ τα γύρω δάση και ότι τα 875.000 πτώματα έγιναν σχεδόν ολοκληρωτικά στάχτη. Επίσης λένε ότι αυτή η διαδικασία κράτησε 5 μήνες και άρχισε στις αρχές του 1943.

Ο Arnulf Neumaier έχει υπολογίσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για αυτή την υποθετική διαδικασία αποτέφρωσης:

-Συνολική επιφάνεια των ψησταριών 10.800 τ.μ., που λειτούργησαν με 6.000 εργαζόμενους στις ψησταριές, στη διάλυση των οστών, στην οργάνωση, διοίκηση κλπ που τροφοδοτούνται από

50 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης(ένα τρένο των 15 χιλιομέτρων) ή εναλλακτικά 195.000.000 kg ξερά ξύλα σε
185 εμπορικές αμαξοστοιχίες με 55 βαγόνια των 30.000 kg το καθένα, ή εναλλακτικά
351.000.000 κιλά φρέσκο ξύλο (δηλαδή 515.000 δένδρα, δηλαδή 6.4 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσος) που για να κοπούν χρειάζονται
3.450 υλοτόμους, για να μεταφερθούν 42 15τονα φορτηγά και θα αφήσουν όταν καούν 4.000.000 κιλά στάχτης (από ξύλο και τα πτώματα).
Αφού τα SS εξαφάνισαν τα 875.000 πτώματα, και πριν οι Ρώσοι φτάσουν στο στρατόπεδο, τα SS φέρεται ότι αφαίρεσαν επίσης πλήρως (σύμφωνα με τους Εβραίους μάρτυρες):
Όλα τα κτίρια, όλα τα τσιμεντένια θεμέλια, όλους τους σωλήνες γλυκού νερού και λυμάτων, όλα τα σκουπίδια, όλα τα θραύσματα από γυαλί, όλα τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα, όλες τις ράγες, όλα τα καταφύγια και όλους τους δρόμους και έφυγαν απ’ την περιοχή σαν το στρατόπεδο να μην είχε υπάρξει ποτέ.

Το σύστημα γεωραντάρ


Εντυπωσιασμένη απ’ την απάνθρωπο και υπεράνθρωπο κατόρθωμα των SS, μια μικρή ομάδα Αυστραλών ταξίδεψε στην Τρεμπλίνκα τον Οκτώβριο του 1999. Μαζί τους πήραν μια συσκευή γεωραντάρ και ένα τρυπάνι AUGER, που είναι ένας κούφιος σωλήνας που χρησιμοποιείται για να ληφθούν δείγματα απ’ το έδαφος μέχρι 6 μέτρα βάθος.

Το γεωραντάρ χρησιμοποιείται από αρχαιολόγους, γεωλόγους, μηχανικούς κατασκευών, εταιρείες πετρελαίου και αστυνομικές δυνάμεις. Έχει χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών γύρω απ’ τις πυραμίδες στην Αίγυπτο, καθώς και στην Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να βρεθούν αρχαίοι τάφοι των πρώτων κατοίκων.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις της, η συσκευή μπορεί να ανιχνεύει μεταβολές στην σύνθεση του εδάφους μέχρι και 30μ. υπογείως. Οι Αυστραλοί ρύθμισαν την συσκευή τους για να εξετάσουν σε βάθος 6 μέτρων, έτσι ώστε να μπορούσε να εντοπιστεί ακόμη και ένα μαχαίρι κουζίνας. Οι Αυστραλοί ωστόσο δεν έψαχναν για μαχαιροπίρουνα. Τους ενδιέφερε να βρουν τα ίχνη αυτών των γιγαντιαίων μαζικών τάφων.


Η συσκευή στέλνει ένα σήμα ραντάρ κάθετα μέσα στο έδαφος και εμφανίζεται μια εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή. Αυτές οι εικόνες μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο. Υπό κανονικές συνθήκες αδιατάρακτο χώμα ανιχνεύεται , το οποίο αντιπροσωπεύεται από κοντά-οριζόντια και αδιάλειπτα στρώματα. Αυτά τα στρώματα ονομάζονται ορίζοντες. Μια φτυαριά για παράδειγμα εμφανίζεται ως μια κατακόρυφη διακοπή των οριζόντων του υπεδάφους, όπου το βάθος της φτυαριάς μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια.


Η εικόνα στον υπολογιστή απ’ τις μετρήσεις στην Τρεμπλίνκα


Μία απ’ τις πολλές εικόνες που που λήφθηκαν απ’ τους Αυστραλούς πάνω απ’ τους πρώην τάφους του στρατοπέδου συγκέντρωσης Τρεμπλίνκα, παρατίθεται εδώ.





Οι Αυστραλοί έλεγξαν το έδαφος και στα άλλα σημεία του στρατοπέδου όπου έγινε γνωστό ότι το υπέδαφος είναι αδιατάρακτο και ουσιαστικά χωρίς διακοπή. Η σύγκριση των εικόνων αποκαλύπτει ότι το έδαφος στο στρατόπεδο είναι ανέγγιχτο από άνθρωπο. Παντού οι ορίζοντες του υπεδάφους είναι σχεδόν ομοιόμορφοι και χωρίς διακοπές. Η εικόνα δείχνει έρευνα που έγινε σε 12 μέτρα μήκος και 6 μέτρα βάθος.

Χρησιμοποιώντας τα επίσημα σχέδια των μαζικών τάφων, οι Αυστραλοί εργάστηκαν για 3 εβδομάδες. Η περιοχή του στρατοπέδου σκαναρίστηκε από ανατολικά προς δυτικά και από βορρά προς νότο και ανάμεσα στις πέτρες και στα μνημεία που ανεγέρθησαν μετά τον πόλεμο. Επιπλέον πήραν δείγματα με το τρυπάνι AUGER σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για να είναι απολύτως βέβαιοι επανέλαβαν την διαδικασία και έξω απ’ τα όρια του στρατοπέδου.

Λήφθηκαν επίσης σε κοντινή απόσταση δείγματα των δέντρων για να καθοριστεί η ηλικία τους(αν τα δέντρα είχαν κοπεί κατά τη διάρκεια της περιόδου που λειτουργούσε το στρατόπεδο).


Αποτελέσματα:


Σχεδόν όλο το έδαφος αποτελείται από αδιατάρακτο χώμα, άμμο και βράχια. Το δέντρα είναι άνω των 50 ετών.


Δεν βρέθηκαν ατομικοί ή μαζικοί τάφοι, τμήματα σκελετών, ανθρώπινη στάχτη, τέφρα ξύλου, παρατυπίες του εδάφους, ενώσεις κατασκευών ή υπολείμματα, υπολείμματα από δέντρα ή πρέμνα, κοιλότητες, χρυσά δόντια.


Υποσημειώσεις:



Originally published as “»Vernichtungslager« Treblinka – archäologisch betrachtet,” in:Vierteljahreshefte für freie Geschichtsforschung, vol. 4, no. 1, 2000, pp. 62-64 (http://www.vho.org/VffG/2000/1/Krege62-64.html).
[1] Cf. International Military Tribunal, Trial of the Major War Criminals, Nuremberg 1947, vol. XXXII, pp. 153-158; Carlo Mattogno, Annales d’Histoire Révisionniste 1 (1987) pp. 15-107, esp. pp. 91ff. (online: vho.org/aaargh/fran/archVT/AHR/AHR1/Mattogno/CMexterm1.html); Mark Weber, Andrew Allen, The Journal of Historical Review 12(2) (1992) pp. 133-158, here pp. 134-136 (online: vho.org/GB/Journals/JHR/12/2/WeberAllen133-158.html)
[2] Cf. the analysis by M. Weber, A. Allen, op. cit. (note 1), as well as Arnulf Neumaier, “The Treblinka-Holocaust,” in: Germar Rudolf (ed.), Dissecting the Holocaust, 2nd ed., Theses & Dissertations Press, Chicago 2003, pp. 471-500.
[3] Cf. Friedrich Paul Berg, “Diesel Gas Chambers: Ideal for Torture – Absurd for Murder,” in: G. Rudolf (ed.), op. cit. (note 2), pp. 435-469.
[4] Cf. the statements by Pat Buchanan, New York Post, March 17, 1990; The Washington Times, March 19, 1990; repeated in “This Week with David Brinkley,” ABC television, Sunday, Dec. 8, 1991.
[5] F.P. Berg’s paper “The Diesel Gas Chambers – Myth within a Myth,” The Journal of Historical Review (JHR) 5(1) (1984) pp. 15-46.
[6] Ibid.op. cit. (note 3), as well as idem, “Holocaust: Dieselmotorabgase töten langsam,” Vierteljahreshefte für freie Geschichtsforschung 1(3)(1997), pp. 134-137 (online:www.vho.org/VffG/1997/3/Grieb3.html).
[7] Arnulf Neumaier, op. cit. (note 2), p. 489; cf. also the calculations by John C. Ball, “Air Photo Evidence“, in: ibid. (note 2), p. 270.
[8] Ibid., pp. 492-497.
Σημείωση FreedomVoice: Το ινστιτούτο Smithsonian έκανε μια έρευνα και εκτός του στρατοπέδου Τρεμπλίνκα στέλνοντας το Μάρτιο του 2014 μια αρχαιολόγο ιατροδικαστή. Βρήκαν πήλινες πινακίδες που είπαν ότι αποτελούν απόδειξη της ύπαρξης των θαλάμων αερίων που περιέγραφαν οι επιζώντες Εβραίοι. Οι επιζώντες Εβραίοι μιλούσαν για άστρο του Δαβίδ έξω απ' τους θαλάμους αερίων όμως οι πήλινες πινακίδες που βρήκαν προέρχονται από εργοστάσιο πορσελάνης στην Πολωνία που είχε σαν έμβλημα το άστρο του Δαβίδ σε κύκλο! Επίσης έψαξε η αρχαιολόγος μέσα στο δάσος δίπλα στο στρατόπεδο και βρήκε 40 οστά περίπου και από αυτό είπαν ότι βρήκαν αποδείξεις για την ύπαρξη μαζικών τάφων μέσα στο δάσος της Τρεμπλίνκα. Όμως 40 οστά δεν είναι απόδειξη ύπαρξης μαζικού τάφου. Δεν μέτρησαν την ηλικία των δένδρων για να δουν αν είχαν μικρότερη ηλικία απ' την εποχή που υποτίθεται ότι έγιναν οι μαζικοί τάφοι.. Θα επανέλθουμε με νέο άρθρο για το θέμα.. Εκτός αν μας προλάβει ο δημοκρατικός αντιρατσιστικός νόμος που απαγορεύει την .. αμφισβήτηση ακόμη και του αριθμού των Εβραίων του Ολοκαυτώματος.
Εμείς δεν αρνούμαστε ότι οι Εβραίοι κυνηγήθηκαν απ' τους Ναζί. Εμείς αρνούμαστε το ότι εξοντώθηκαν 6.000.000 Εβραίοι και για αυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται ως η μοναδική φυλή που υπέστη τέτοιου μεγέθους θηριωδία. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...