Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σε ποια χώρα οι μετανάστες χέζουν στο δρόμο και αν τους κατηγορήσεις σε κυνηγάει η αστυνομία για ρατσισμό;

Σουηδέζα 70 ετών έκανε έγραψε στο Facebook ότι οι μετανάστες χέζουν στους δρόμους

Ψέματα λένε πάλι οι εβραϊκές ΜΚΟ και οι ΗΠΑ για το κρεματόριο του Άσαντ!


Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών παραδέχθηκε ότι το υποτιθέμενο Κρεματόριο του

Η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ παρακαλάει τις ΗΠΑ να μην απελάσουν τους μετανάστες από τις ΗΠΑ γιατί αν γυρίσουν στην χώρα θα αυξήσουν τα κρούσματα βίας στη χώρα!

Φανταστείτε πόσο καλά παιδιά είναι οι μετανάστες απ' το Σαλβαδόρ στις ΗΠΑ που δεν τους θέλουν στην πατρίδα τους γιατί θα αυξηθεί η βία!

Εβραίοι: Πρέπει να δολοφονήσουμε τον Άσαντ και να επιτεθούμε στο Ιράν!


Ο υπουργός Στέγασης του Ισραήλ Yoav Galant και πρώην Στρατηγός του Ισραηλινού Στρατού δήλωσε στις κάμερες ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο πρόεδρος Άσαντ της Συρίας

Ιρακινός πρόσφυγας βίασε άγρια δύο Κινέζες φοιτήτριες στην Γερμανία!

Φώτο αρχείου

Γερμανικό δικαστήριο καταδίκασε Ιρακινό που είχε ζητήσει άσυλο στην Γερμανία σε 11 χρόνια φυλάκιση επειδή βίασε άγρια δύο Κινέζες φοιτήτριες που σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο του Μπόχουμ.

Το δικαστήριο έδειξε κατανόηση γιατί όπως είπαν "δεν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει". Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι "δεν καταλάβαινε τι πόνο προκαλούσε στις γυναίκες", λέγοντας ότι "ο κατηγορούμενος γελούσε με κακοήθεια όταν ένα από τα θύματα κατέθετε στο δικαστήριο"!

Το πρώτο θύμα προσπάθησε να το πνίξει με κορδόνι παπουτσιού και το χτύπησε με ραβδί στο κεφάλι. Το δικαστήριο είπε ότι το θύμα μπορούσε να πεθάνει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του βιασμού γιατί πνιγόταν.

"Νόμιζα ότι θα πέθαινα" είπε η Κινέζα φοιτήτρια στο δικαστήριο.

Το δεύτερο θύμα επίσης βιάστηκε άγρια αλλά δεν ήταν σε θέση να καταθέσει λεπτομέρειες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...