Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εβραίοι: Πρέπει να δολοφονήσουμε τον Άσαντ και να επιτεθούμε στο Ιράν!


Ο υπουργός Στέγασης του Ισραήλ Yoav Galant και πρώην Στρατηγός του Ισραηλινού Στρατού δήλωσε στις κάμερες ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο πρόεδρος Άσαντ της Συρίας
επειδή σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστων στο κοινό Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων χρησιμοποίησε κρεματόριο για να εξαφανίσει τα πτώματα μαζικών εκτελέσεων, όπως έκαναν οι Ναζί!

Επίσης λέει ότι ο Άσαντ πρέπει να δολοφονηθεί γιατί χρησιμοποίησε χημικά όπλα(όπως είδαμε όμως τα θύματα των χημικών τα έπιαναν με γυμνά χέρια οι Τζιχαντιστές!)


Ο πρώην στρατηγός του Ισραηλινού Στρατού δήλωσε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Άσαντ γιατί τα εγκλήματα που κάνει δεν τα έχει δει η ανθρωπότητα εδώ και 70 χρόνια, εννοώντας τη χρήση χημικών και την υποτιθέμενη καύση πτωμάτων.

Επίσης ο στρατηγός είπε ότι πρέπει αμέσως μετά να επιτεθούν στο Ιράν που είναι το κεφάλι του φιδιου!

Αλήθεια γιατί κανείς διεθνής οργανισμός δεν αντιδρά στις απειλές για τη ζωή αρχηγού κράτους από έναν Εβραίο υπουργό;

Το Ισραήλ δεν έχει χρησιμοποιήσει βόμβες λευκού φωσφόρου που έκαιγαν ζωντανούς τους Παλαιστίνιους; 

Θύματα λευκού φωσφόρου του Ισραήλ


Επίσης όλα τα φρικτά εγκλήματα των αντιπάλων του Άσαντ δεν τα έχει δεί ο περιούσιος λαός; Γιατί δεν επιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος;

Μα φυσικά γιατί το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα του εβραϊκού λόμπι.. Μία φορά βομβάρδισαν κατα λάθος ισραηλινό έδαφος και ζήτησαν συγγνώμη οι Τζιχαντιστές.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...