Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η "αριστερά του πνεύματος": Όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να μπουν φυλακή!



Ο κ. Ελευθερίου όπως λέει και ο ίδιος είναι αριστερός και παλεύει για μια καλύτερη ανθρωπότητα απαλλαγμένη απ' όσους δεν συμφωνούν με την αριστερά!

Αυτή ακριβώς είναι η αριστερή σκέψη που θα βελτιώσει το κόσμο. 

Παλαιότερα οι αριστεροί στην Ελλάδα φοβόταν να μιλήσουν οπότε οι πραγματικές επιδιώξεις τους και η ψυχοσύνθεσή τους κρυβόταν και προωθούταν μόνο η "επαναστατική" όψη της αριστεράς και το σλόγκαν "ειρήνη και αγάπη" για όλους...

Τώρα που καβάλησαν άσχημα το καλάμι μιας και οι ιδέες τους είναι mainstream γιατί ακριβώς είναι μέρος της ιδεολογίας της Παγκοσμιοποίησης και της διάλυσης των εθνών, προβάλλουν τις πραγματικές τους σκέψεις που δεν είναι τίποτα λιγότερο απ' την βιολογική εξαφάνιση κάθε αντιπάλου..

Να τι ανθρώπους προώθησαν τα εβραϊκά media ως ανθρώπους του πνέυματος...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την ποινικοποίηση του Ολοκαυτώματος μέσω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;


Διαβάσαμε στην "Αυγή" άρθρο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατριβάνου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την ποινικοποίηση του Ολοκαυτώματος μέσω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου γιατί "θέτει σοβαρά ζητήματα ελευθερίας της έκφρασης. Και, φυσικά, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, αν συμπεριληφθούν και η «γενοκτονία των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Αρμενίων, των Ασσυρίων κ.ο.κ., όπως ζητούσαν 38 βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και ανεξάρτητοι βουλευτές. Ας σκεφτούμε πόσο ακυρώνει την ελευθερία της έρευνας και της έκφρασης αν στην Τουρκία διώκονται ποινικά όσοι μιλάνε για έγκλημα κατά των Αρμενίων (όπως συμβαίνει), ενώ στην Ελλάδα το αντίθετο…"

Αν πράγματι είναι αυτή η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την μη ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους γιατί δεν επιθυμούμε με κανένα τρόπο να περιορίζεται η ελευθερία της έκφρασης.

Διαφωνούμε βέβαια με το να προωθείται η διάλυση της Ελλάδας και της Ευρώπης με την μαζική μετανάστευση που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν πραγματικά αντιταχθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι του αντιρατσιστικού και δεν ψηφιστεί τελικά το νομοσχέδιο θα είναι μια αχτίδα ελπίδας στην μαυρίλα της Παγκοσμιοποίησης, που δυστυχώς συμμετέχει η αριστερά σχεδόν σε όλες τις χώρες εξαιτίας της άρνησής της να στοχοποιήσει τους πραγματικούς υπαίτιους των οικονομικών κρίσεων και τους ανθρώπους που ελέγχουν τον πλούτο..

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σαν blog στο να υφίσταται κάποιος μετανάστης ή λαθρομετανάστης βία. Πρέπει να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους σεβόμενοι τις ελευθερίες τους, δεν δεχόμαστε όμως σε καμία περίπτωση το να εξαφανισθούν τα ευρωπαϊκά έθνη και το δικό μας απ' την μαζική μετανάστευση. Υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα. Την πραγματική διαφορετικότητα η ύπαρξη της οποίας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την διατήρηση των εθνικών πληθυσμών και παραδόσεων.

Μέχρι τώρα τα μόνο πολιτικά κόμματα και κινήματα που αντιστέκονται σθεναρά σε αυτές τις  αντιρατσιστικές νομοθεσίες, που στοχεύουν στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης είναι ορισμένα πατριωτικά και εθνικιστικά κόμματα σε Ευρωπαϊκές χώρες και τα οποία είναι υπο διωγμό όπως η Χρυσή Αυγή.

Αυτό γίνεται κυρίως γιατί τα αριστερά κόμματα δεν μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με το εβραϊκό κεφάλαιο γιατί πιστεύουν στην ηλίθια θεωρία ότι "το κεφάλαιο διοικεί το κόσμο" και όχι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Ο εβραϊκός καφές!


Αύγουστος 28, 2014.

Χιλιάδες Ισραηλινοί δυστροπούν, τελευταία,  με την ονομασία «τούρκικος καφές» για την

Οι αντιφασίστες ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης


Για πρώτη φορά μάλλον στην ιστορία της μεταπολιτικής Ελλάδος, υπήρχε πολιτικό

Στρατόπεδα πνευματικής επανεκπαίδευσης για αντιρρησίες!


Ναι καλά ακούσατε! 

Οι ιουδαϊκή ελίτ που κυβερνά τον κόσμο έχει ως στόχο της την Παγκόσμια Απόλυτη Εξουσία όπως είπε στην Κόκκινη Συμφωνία ο σύντροφος Ρακόφσκι.

Και για να πετύχεις την απόλυτη εξουσία πρέπει να καταστρέψεις κάθε τι που την αμφισβητεί. Πρέπει να καταστρέψεις οπωσδήποτε κάθε σκέψη που αντιτίθεται στις επιδιώξεις σου. Στην συνέχεια πρέπει να επαναπρογραμματίσεις τους "σκληρούς δίσκους" με νέο λογισμικό για να λειτουργούν όλα σύμφωνα με τις επιταγές σου.

Αυτό προσπαθούν να επιτύχουν οι Εβραίοι τραπεζίτες της Wall Street. Τον έλεγχο των σκέψεων της ανθρωπότητας.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η απόφαση "επανεκπαίδευσης" του Χριστιανού ζαχαροπλάστη απ' το Κολοράντο που αρνήθηκε να φτιάξει γαμήλια τούρτα για γάμο ομοφυλόφιλων γιατί απλά ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου δεν προβλέπεται απ' τον Χριστιανισμό και ο Jack Phillips λέει ότι ακολουθεί την βιβλική εντολή που λέει ότι ο γάμος γίνεται ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Το «παντρεμένο» ζευγάρι των ομοφυλόφιλων: Charlie Craig και Dave Mullins. Δεν θα ήταν πιο λογικό να πάνε σε κάποιον που εγκρίνει τον «γάμο» τους για να τους φτιάξει την τούρτα; Γιατί ήθελαν να πάνε σε κάποιον που είναι εντελώς αντίθετος; Φαίνεται ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή πολλών ομοφυλόφιλων ζευγαριών, να απευθύνονται για υπηρεσίες σχετικές με τον «γάμο» τους σε πιστούς χριστιανούς επιχειρηματίες, αναγκάζοντάς τους έτσι ή να υποταχθούν ή να τιμωρηθούν… Και όλα αυτά κάτω από τα «ωραία» συνθήματα περί «ανοχής στην διαφορετικότητα», «αγάπης» κλπ  

Το μίσος προελαύνει με εμπροσθοφυλακή την αγάπη!



"Εφημερίδα των Συντακτών" ή Εφημερίδα των Σιωνιστών;


Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι απάνθρωποι βομβαρδισμοί αμάχων και οι σοκαριστικές φωτογραφίες από τη σφαγή των νηπίων της Γάζα είναι πλέον παρελθόν, οι σιωνιστές άρχισαν επικοινωνιακή αντεπίθεση! Στην Ελλάδα, ένας εξ’ αυτών που έχει αναλάβει αυτό το ρόλο (να κάνει το μαύρο-άσπρο…), είναι ο Βίκτωρας Ισαάκ Ελιέζερ, ανταποκριτής της ισραηλινής εφημερίδας «Yediot Achronot» στην Ελλάδα. Αυτές τις μέρες, ο Ελιέζερ έγραψε ένα άρθρο με τίτλο: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...