Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Στρατόπεδα πνευματικής επανεκπαίδευσης για αντιρρησίες!


Ναι καλά ακούσατε! 

Οι ιουδαϊκή ελίτ που κυβερνά τον κόσμο έχει ως στόχο της την Παγκόσμια Απόλυτη Εξουσία όπως είπε στην Κόκκινη Συμφωνία ο σύντροφος Ρακόφσκι.

Και για να πετύχεις την απόλυτη εξουσία πρέπει να καταστρέψεις κάθε τι που την αμφισβητεί. Πρέπει να καταστρέψεις οπωσδήποτε κάθε σκέψη που αντιτίθεται στις επιδιώξεις σου. Στην συνέχεια πρέπει να επαναπρογραμματίσεις τους "σκληρούς δίσκους" με νέο λογισμικό για να λειτουργούν όλα σύμφωνα με τις επιταγές σου.

Αυτό προσπαθούν να επιτύχουν οι Εβραίοι τραπεζίτες της Wall Street. Τον έλεγχο των σκέψεων της ανθρωπότητας.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η απόφαση "επανεκπαίδευσης" του Χριστιανού ζαχαροπλάστη απ' το Κολοράντο που αρνήθηκε να φτιάξει γαμήλια τούρτα για γάμο ομοφυλόφιλων γιατί απλά ο γάμος μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου δεν προβλέπεται απ' τον Χριστιανισμό και ο Jack Phillips λέει ότι ακολουθεί την βιβλική εντολή που λέει ότι ο γάμος γίνεται ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Το «παντρεμένο» ζευγάρι των ομοφυλόφιλων: Charlie Craig και Dave Mullins. Δεν θα ήταν πιο λογικό να πάνε σε κάποιον που εγκρίνει τον «γάμο» τους για να τους φτιάξει την τούρτα; Γιατί ήθελαν να πάνε σε κάποιον που είναι εντελώς αντίθετος; Φαίνεται ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή πολλών ομοφυλόφιλων ζευγαριών, να απευθύνονται για υπηρεσίες σχετικές με τον «γάμο» τους σε πιστούς χριστιανούς επιχειρηματίες, αναγκάζοντάς τους έτσι ή να υποταχθούν ή να τιμωρηθούν… Και όλα αυτά κάτω από τα «ωραία» συνθήματα περί «ανοχής στην διαφορετικότητα», «αγάπης» κλπ  

Το μίσος προελαύνει με εμπροσθοφυλακή την αγάπη!





http://www.cbn.com/cbnnews/us/2014/July/Crumbling-Freedom-Cake-Artist-Sent-to-Reeducation/

http://barbwire.com/2014/08/07/christian-re-education-camp/

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/12/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...