Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΘΑΥΜΑ: Φώτο γυναικών πριν και μετά το photoshop!

Πολλοί από μας χαζεύουμε καθημερινά φωτογραφίες στο διαδίκτυο που απεικονίζουν τέλειες γυναίκες. Είναι όμως αληθινές αυτές οι φωτογραφίες; Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η επεξεργασία εικόνας κάνει "θαύματα"! 



Λόγια και πράξεις του συγκλονιστικού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη


«Τα πρωτεία στον Σταυρό και αιώνια δόξα στους σταυρωμένους για την πίστη και για το γένος μας» 
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
           
Έκανε σύνθημα την πίστη

Μιλώντας μετά την απελευθέρωση σε μαθητές Γυμνασίου στην Πνύκα, από το ίδιο βήμα που

Άγνωστες πτυχές της ζωής και της δράσης του Νικηταρά του Τουρκοφάγου

Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος (1782-1849) γεννήθηκε στη Νέδουσα Μεσσηνίας, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, 25 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας. Καταγόταν από το χωριό Τουρκολέκα, του δήμου

Νοσοκομεία στην Βρετανία χρησιμοποιούν για την θέρμανσή τους αποτεφρωμένα έμβρυα από εκτρώσεις


Αναφέρει η Telegraph :

Ο «Ηρακλής» κατηγορεί το Χόλυγουντ ότι στιγματίζει τους χριστιανούς ηθοποιούς και τους αντιμετωπίζει αρνητικά


Ο Αμερικάνος ηθοποιός Kevin Sorbo, γνωστός ως Ηρακλής από την ομώνυμη τηλεοπτική

Εφιαλτική τεχνολογία και τέχνη της φρίκης - Βίντεο


Σε κάτι που ήρθε για να στοιχειώσει μια και καλή τα όνειρά μας, υποδεχτείτε το ανθρωποειδές έκθεμα που συνδυάζει εφιαλτική τεχνολογία και τέχνη της φρίκης!

Το «πράγμα» που θα δείτε να χορεύει στο βίντεο δεν είναι άνθρωπος. Είναι εγκατάσταση

Την σύλληψη του Νίκου Δήμου ζητά καθηγητής του ΕΜΠ!

20140326-110021.jpg
ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Κύριοι Βουλευτές, Κύριε υπουργέ Αθανασίου,

Φοβερές αποδοκιμασίες στον Μπουτάρη από οπαδούς του Άρη - Βίντεο


Συγκλονιστικό από Πορτογαλία για την κυβερνητική τρομοκρατία λόγω κρίσης

krisi


Αυτό το βίντεο που έχει προβληθεί στην Πορτογαλία είναι η θλιβερή πραγματικότητα που επικρατεί σε όλες τις χώρες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση .

Κύριε Αθανασίου τα συλληπητήρια δεν κρύβουν την ηθική αυτουργία του πολιτικού συστήματος στις δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς


Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια, για τη δολοφονία, από κρατούμενο, του υπαρχιφύλακα του Καταστήματος Κράτησης

Και άλλος Εβραίος υποψήφιος στην Ουκρανία

Διαβάστε επίσης σχετικό παλαιό άρθρο για το "Ποιος κυβερνά την Ουκρανία"
Έσκασε μύτη και άλλος υποψήφιος πρόεδρος στην Ουκρανία. 
 Ο 61 ετών, Εβραίος επιχειρηματίας Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, (Vadim Rabinovich),
ανακοίνωσε ότι θα κατέβη στις εκλογές του Μαΐου για να βοηθήσει την Ουκρανία να ανακάμψει οικονομικά. Ο Βαντίμ Ραμπίνοβιτς , (στενός φίλος και συνεργάτης του τραπεζίτη και τρίτου πλουσιοτέρου «Ουκρανού»Ihor (Ιγκόρ) Valeriyovych Kolomoyskyi, που διορίστηκε από το «Μαιντάν» κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ πρώην Αικατερίνοσλαβ) είναι ένας από τους «φιλάνθρωπους» Εβραίους ολιγάρχες της Ουκρανίας και ασχολείται με

Εννέα στους 100 ασθενείς προσβάλλονται από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!


Το 2013 περίπου 205.000 Έλληνες μολύνθηκαν και με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, παρατείνοντας τη νοσηλεία τους λόγω της λοίμωξης

Πολυμέτωπη μάχη δίνουν γιατροί και ασθενείς στα ελληνικά νοσοκομεία, καθώς δεν

Κομμουνιστική Βόρεια Κορέα: Ένα κόμμα, ένας ηγέτης, ένα... κούρεμα!

Υποχρεωτικό για όλους τους Βορεοκορεάτες να κουρεύονται με το στυλ «Αγαπητός αρχηγός Κιμ Γιονγκ Ουν»

Κρατική οδηγία καλεί τους άντρες στη Βόρειο Κορέα να κουρευτούν όπως ο ηγέτης τους

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Μύθος η Επανάσταση του 1821, σφαγέας ο Κολοκοτρώνης, Αλβανοί οι ήρωες του 1821, θηριωδίες έκαναν οι Έλληνες!

Όποιος απορεί με τις θέσεις αυτές του υβριστή των απελευθερωτών του ελληνικού έθνους, Νίκου Δήμου, ας θυμηθεί ότι έχει γράψει το βιβλίο που βλέπετε παρακάτω.. Όπως καταλαβαίνετε τα διάφορα ανθελληνικά ποτάμια είναι άρματα της παγκοσμιοποίησης για τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.




Ο Κολοκοτρώνης προέβη σε εθνοκάθαρση και η Εκκλησία πολέμησε τον Αγώνα, υποστηρίζει ο συγγραφέας και συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη

Αίσθηση προκαλεί ένα κείμενο του Νίκου Δήμου, συνεργάτη του Σταύρου Θεοδωράκη και

Η μέθοδος παραγωγής ενέργειας απ' τα κύματα που στοίχισε την ζωή στον εφευρέτη της

Πρίν μερικούς μήνες, ο μηχανικός Stefan Nystrom, είχε ανακαλύψει μια μέθοδο για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια απο τα κύματα της θάλασσας. Μέχρι τώρα έχουν δημοσιευτεί δεκάδες τέτοιες πατέντες σε όλη την ανθρωπότητα. Οι περισσότερες απο αυτές τις εφευρέσεις έχουν πολύ υψηλό κόστος κατασκευής και μικρή ενεργειακή απόδοση. Οπότε η τιμή ανα κιλοβατώρα, υπερέβαινε τη τιμή της κιλοβατώρας της ΔΕΗ. Η εφεύρεση όμως του Stefan Nystrom, άλλαξε τα δεδομένα. Κατάφερε να φτιάξει μια συσκευή τόσο απλή που μπορεί ο καθένας απο εμας να την κατασκευάσει με υλικά που βρίσκει σπίτι του. Το κόστος ανα κιλοβατώρα είναι μόνο το 5% του κόστους της ΔΕΗ. Πάμφθηνη και άφθονη ηλεκτρική ενέργεια.
Έκανε ένα λάθος όμως. Αγνόησε τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα. Πήγε λοιπόν σε μια πάμφτωχη Αφρικανική χώρα τη Γκάνα. Προσπάθησε εκεί να στήσει μια τέτοια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας για να τροφοδοτεί ένα χωριό. Ξαφνικά οι χρηματοδότες του άρχισαν να φεύγουν.
Μισθοφόροι πρώην στρατιωτικοί του επιτίθονταν και προκαλούσαν ζημιές στη συσκευή του, δεχόταν απειλές συστηματικά. Κάποια στιγμή αποφάσισε οτι πρέπει να φύγει απο την Γκάνα γιατί κινδύνευε η ζωή του. Την ώρα που τηλεφωνούσε (2-9-2008) απο ένα θάλαμο σε έναν δημοσιογράφο για να τον ενημερώσει οτι μέχρι εκείνη την ώρα είχε δεχθεί 3 δολοφονικές απόπειρες, το τηλεφώνημα κόπηκε και απο τότε αγνοείται. 
Πρόλαβε μόνο να πεί στον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ελεύθερα την πατέντα του στο διαδίκτυο. Όσοι γνωρίζουν απο τεχνολογία έμειναν έκθαμβοι απο την απλότητα της συσκευής και την απόδοσή της. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν με απλά μέσα να την κατασκευάσουν.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα

http://www.loveforlife.com.au/node/5431





ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ - ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Σημείωση "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ":Το άρθρο αυτό του κυρίου Πηλιούνη είναι καταπληκτικό και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε για τον Ισαάκ Νεύτωνα.Τις πληροφορίες αυτές δεν θα τις μάθετε ούτε στο σχολείο,ούτε στο Λύκειο,ούτε ακόμη και αν σπουδάσετε Φυσική.
Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να το διαβάσουν όλοι οι φυσικοί,οι μαθηματικοί,διότι είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι η γνώση και η επιστήμη ελέγχεται από Μυστικές Εταιρείες.Δεν υπάρχει πραγματική ελεύθερη έρευνα.
Όσοι διαβάσουν το άρθρο και έχουν γνωστούς καθηγητές,ας το προωθήσουν.

Εάν κάποια στιγμή έχετε πιει κάτω από τον ήλιο, σε μια απόκρυφα δική σας παραλία, ούζο, μπύρα ή κρασί και -πέρα των κατά τεκμήριο απαραίτητων ερωτικών συνειρμών που

Η δήλωση της Lagard του ΔΝΤ που δεν έπαιξε κανένα κανάλι - Βίντεο


Η διευθύντρια του ΔΝΤ έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο δίκτυο ABC και ξεστόμισε το απίστευτο που βλέπετε στο βίντεο. Ότι η Ελλάδα έχει επιτέλους πρωτογενές πλεόνασμα όπως είχε επί Γερμανικής Κατοχής που πέθαιναν οι Έλληνες απ' τη πείνα.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλει ότι οι κατηγορίες των ΜΜΕ εναντίον για οπλοστάσιο στηρίζονται σε φώτο απ' το Google!

Εδώ και μερικούς μήνες τα κανάλια της διαπλοκής σε συνεργασία με τους σκευωρούς

Απίστευτη σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια δημοσίως στο Κάϊρο! Βίντεο

Απίστευτη συμπεριφορά απ' τους άνδρες μόλις αντίκρισαν την ξανθιά!


Φυγαδεύτηκε ο Σίμος Κεδίκογλου μετά την παρέλαση



Από τις 07.30 το πρωί ηχούσαν οι καμπάνες των ναών και η φιλαρμονική του Δήμου

Τα ευρήματα γιγάντων που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία - ΦΩΤΟ

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ!

και το φαινόμενο της απόκρυψης κάθε σχετικού στοιχείου απο τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο...


Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...

Το είδαμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ




Το ζήτημα των μεγαλοοστεϊκών ευρημάτων

Απίστευτοι χάρτες: Η Παγκόσμια αρχαία Ελληνική Αυτοκρατορία



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: Ο τίτλος αυτός που επιλέξαμε δεν έχει καμιά σχέση με "εθνικισμό".Τον επιλέξαμε προκειμένου να εκφράσουμε την έκπληξή μας διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Βαρθολομαίου Λάζαρη στο οποίο παραθέτει την έρευνα που έχει κάνει.

Ο κ. Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε οτι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια.Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται.

Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά,στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής,στους αυτόχθονες της Αυστραλίας,στις αναφορές των μυστικιστών απο το Θιβέτ,στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες,βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.

Υπάρχει όμως μια ακόμη έρευνα αξιόλογη που είναι το βιβλίο του κ. Ιωσήφ Γιαχούντα(πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ) "Τα εβραϊκά είναι ελληνικά" και στην οποία μιλάει για μια πανάρχαια ελληνική αυτοκρατορία.

Σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε στο blog μας,τους χάρτες του κ. Λάζαρη,που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη καθώς και τα τοπωνύμια σε ελληνική-αγγλική και τις ακριβείς συντεταγμένες,πιστεύοντας οτι έτσι θα συμβάλλουμε στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία και η οποία αποκρύπτεται απο τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα,απο τους γνωστούς παγκοσμιοποιητές.Αυτοί οι "κύριοι" γνωστοί τραπεζίτες συγκεκριμένης εθνικότητας,το γνωρίζουν εδω και τουλάχιστον 3 αιώνες.Φροντίζουν όμως με "κατευθυνόμενους" ιστορικούς και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας.


Αυτό που μας ώθησε ήταν η δήλωση κάποιου συγγραφέα οτι οι δρυϊδες της Γαλλίας λατρεύουν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή.Κανείς όμως δεν θα το διδαχτεί αυτό στα ελληνικά σχολεία όπως και εμείς άλλωστε.Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε οτι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων,απο την Μικρά Ασία(6ος αιώνας π.Χ).Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ,σύμφωνα με δήλωση του κ. Γεωργακόπουλου,καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης(δείτε εδώ όλη την εκπομπή όπου έκανε τις δηλώσεις για τα πανεπιστήμια ο κ. Γεωργακόπουλος).

Ως εδω όμως.Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη.Περιμένουμε απο τους αναγνώστες να συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα με αποστολή μυνημάτων και στοιχείων,γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο,κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και κανείς δεν έχει το αλάθητο.Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους,να επισκεφθούν τα μέρη αυτά μέσο του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται από ακριβείς συντεταγμένες.


Σας αφήνουμε να θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες.



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ για την Κέρκυρα που έκανε το CNN να παραμιλάει!

Σκαρφάλωνε σε βράχους και πέρασε ατελείωτες ώρες με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αλλά ο κόπος του απέδωσε καρπούς.
Το βίντεο του Βασίλη Μεταλληνού έκανε το CNN να γράψει ύμνους για τη δουλειά του

Απίστευτα θυμωμένες γάτες! -Βίντεο


Οι χειρότεροι γονείς - 24 φωτογραφίες


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...