Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Πως πρέπει να σκέφτονται οι Εβραίοι δημοσιογράφοι;

Ο δημοσιογράφος που μιλάει είναι ο Eric Alterman.

Ο Alterman είναι Εβραίος και ζει στις ΗΠΑ. Είναι ιστορικός, δημοσιογράφος, κριτικός στα ΜΜΕ και εκπαιδευτής.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται για το εβραϊκών συμφερόντων περιοδικό The Nation της Katrina vanden Heuvel.

Όπως καταλαβαίνετε κάθε Εβραίος δημοσιογράφος στις ΗΠΑ έχει διδαχθεί ότι πρέπει να είναι ένας απλός στρατιώτης του εβραϊκού στρατού. Και αυτά τα διδάσκονται στο Harvard όχι σε καμιά Συναγωγή.

Οι άνθρωποι δεν αρθρογραφούν με βάση το προσωπικό τους συμφέρον ή με βάση υψηλές έννοιες όπως η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη κτλ αλλά ξεκάθαρα με βάση το συμφέρον του εβραϊκού λαού ακόμη και αν χρειάζεται να εξαπατήσουν τους πάντες, ακόμη και να "σκοτώσουν" την συνείδησή τους.

Δεν τα λέμε εμείς αλλά τα λένε οι ίδιοι.
Ρωσικά τεθωρακισμένα έξω από το Χάρκοβο - Σε φυγή τράπηκε ο ουκρανικός Στόλος της Κριμαίας

Ή Ρωσία ανέλαβε δράση για την προστασία των ρωσόφωνων πληθυσμών στο σύνολο της ανατολικής Ουκρανίας, μετά τους τραυματισμούς εκατοντάδων ρωσόφωνων διαδηλωτών στα σημερινά επεισόδια του Χάρκοβο.
Ήδη ρωσικά τεθωρακισμένα, σε εκτέλεση της εντολής της Άνω Βουλής κατευθύνονται προς το Χάρκοβο, όπως αναφέρουν πηγές των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας της πόλη για να προστατέψουν τους ρωσόφωνους Ουκρανούς πολίτες οι οποίοι έχουν τεθεί υπό διωγμό από την παράνομη "κυβέρνηση" του Κιέβου.

Το εβραϊκό λόμπι θέλει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου αλλά χαίρεται που στην Ουκρανία συμμετέχουν στην κυβέρνηση οι Ναζί με τα καλάσνικοφ

Ο αγαπητός κ. Χάρις της American Jewish Advocacy είχε κάνει αρκετές παρεμβάσεις στην ελληνική πολιτική σκηνή ζητώντας να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και τελευταία έκανε και παρέμβαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Καρυπίδη.

Η AJC είναι μια απ' τις εβραϊκές οργανώσεις που ασκούν πιέσεις παγκοσμίως για να περιφρουρήσουν τα εβραϊκά συμφέροντα σε όλο το πλανήτη. Είναι μια απ' τις βασικές οργανώσεις του εβραϊκού λόμπι δηλαδή.
Θα περίμενε λοιπόν κάποιος τώρα που οι πραγματικοί Νεοναζί στην Ουκρανία συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις και ταυτόχρονα συμμετέχουν και στην κυβέρνηση να κάνει παρέμβαση ο εν λόγω κύριος και να ζητήσει την απομάκρυνση των Ναζί και την ποινικοποίηση του αντισημιτισμού στην Ουκρανία.


Όπως βλέπετε το ίδιο το εβραϊκό λόμπι λέει ότι χαίρεται με τις επιλογές των Ουκρανών!

Και πράγματι έκανε παρέμβαση αλλά είπε ότι οι Ουκρανοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον προορισμό τους και πως η AJC χαίρεται για τους Ουκρανούς γιατί επέλεξαν η χώρα να στραφεί προς τα δικά τους συμφέροντα. Όπως είδαμε ο νέος τραπεζίτης πρωθυπουργός της Ουκρανίας είπε ότι πρέπει να πάρει αντιλαϊκά μέτρα και θα σώσει τις τράπεζες. 

Τώρα θα ακολουθήσει το ΔΝΤ τα "προοδευτικά" μνημόνια και ο ξέφρενος δανεισμός απ' τους Εβραίους τραπεζίτες της Wall Street οι οποίοι χρηματοδότησαν με 10 δισ. την ουκρανική επανάσταση.
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι οι ίδιες τράπεζες τροφοδότησαν με ζεστό χρήμα την Ναζιστική Γερμανία για να μπορέσει να δημιουργήσει την πολεμική μηχανή της.


Όπως βλέπουμε οι Ναζί στην Ουκρανία είναι καλοί παρόλο που σκοτώνουν κόσμο με καλάσνικοφ, βαράνε δικαστές και γράφουν απειλητικά μηνύματα σε Συναγωγές.


Είναι καλοί για τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές γιατί οδήγησαν με τον εξτρεμισμό τους την Ουκρανία στα χέρια της Δύσης και το λαό της σε μια αέναη σύγκρουση με τη γειτονική υπερδύναμη Ρωσία. Ήδη η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σταματάει να παρέχει φυσικό αέριο με έκπτωση στην Ουκρανία.


Όλα αυτά βέβαια γίνονται για λόγους γεωπολιτικής. Για να μπορέσουν να εγκαταστήσουν πυραύλους στα σύνορα της Ρωσίας ούτως ώστε να μην μπορεί να αμυνθεί λόγω μικρής απόστασης.Σβάστικες σε Συναγωγή στην Ουκρανία

Άλλωστε στην "ουκρανική" επανάσταση συμμετείχαν ενεργά και Ισραηλινοί αλλά ο Ισραηλινός πρέσβης συναντήθηκε και με μια επιτροπή των Ναζί και του εγγυήθηκαν ότι οι Εβραίοι της Ουκρανίας είναι .. ασφαλείς!

Μόσχα: "Τέρμα η έκπτωση στην Ουκρανία γα το φ.α.": Επιστρέφει στα 400 δολ. ανά κυβικό

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι τερματίζεται η παροχή φυσικού αερίου με έκπτωση στην Ουκρανία που είχε συμφωνηθεί με την κυβέρνηση Β.Γιανουκόβιτς σε ποσοτό 35% (265 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα αντί των 400 δολαρίων).
Με την κίνηση αυτή και με δεδομένη την εισήγηση του ΔΝΤ να αυξηθεί κατά 40% η τιμή του φυσικού αερίου στους Ουκρανούς καταναλωτές αντιλαμβάνονται όλοι το τι έρχεται στην Ουκρανία στους επτά παγωμένους μήνες του χρόνου

Άνοιξε τα διόδια της Ελευσίνας η Χρυσή Αυγή

Γράφει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: "Δεν μπορεί ένας λαός που κυριολεκτικά πένεται, να συνεχίζει να πληρώνει εκατομμύρια για δρόμους που το αντίτιμό τους έχει εξοφληθεί στο δεκαπλάσιο.Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια; Αυτό που θα διαβάσετε είναι ασύλληπτο

Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού): Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.


Δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για... γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανηγμένο σε m2 τροποποιείται σε...

Μητσικώστας - Διάλεξη του Άδωνι στο Χάρβαρντ

Ρομάν Πολάνσκι: Όλοι θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια - Όταν ένας παιδόφιλος βραβεύεται

Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε συλληφθεί στην Ελβετία το 2009 γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης απ' τις αμερικανικές αρχές απ' το 1978 γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονη. Μάλιστα είχε μείνει στη φυλακή για 42 μέρες και μετά έφυγε απ' τις ΗΠΑ για να μην καταδικασθεί σε μεγαλύτερη ποινή.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ελβετία προκειμένου να βραβευτεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έδρασαν ύστερα από αίτημα των αμερικανικών αρχών.


Ο Πολάνσκι, που γεννήθηκε στην Πολωνία και τώρα έχει γαλλική υπηκοότητα, έγινε γνωστός διεθνώς από την ταινία του το «Μωρό της Ρόζμαρι» το 1968 και το 2002 βραβεύθηκε με Οσκαρ για την ταινία του « Ο Πιανίστας».

Ο Πολάνσκι δήλωσε για το γεγονός "Αν είχα σκοτώσει κάποιον δεν θα είχε δοθεί τόση δημοσιότητα απ' τα ΜΜΕ, βλέπετε; Αλλά γαμ.. και τα μικρά κορίτσια. Οι δικαστές θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια. Οι ένορκοι θέλουν να γαμ.. μικρά κορίτσια. Όλοι θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια."
Ο Πολάνσκι είναι Εβραίος. Μέρος της διδασκαλίας του ήταν και το Ταλμούδ.

Στο Ταλμούδ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν απαγορεύεται η σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα παιδιά αρκεί αυτά να είναι λιγότερο από 9 ετών και ότι δεν είναι σημαντικό ένας άνδρας να συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι.

Μπορεί λοιπόν ο Πολάνσκι να έκανε παράνομο σεξ με μια 13χρονη αλλά σύμφωνα με το Ταλμούδ δεν πρέπει να φυλακισθεί γιατί είναι ηθικά και πνευματικά μη κολάσιμο.

Τον Πολάνσκι υπερασπίστηκαν άμεσα πολλοί γνωστοί Εβραίοι του κινηματογράφου και ζητούσαν μέσω συλλογής υπογραφών την απελευθέρωσή του.Στην προσπάθεια απελευθέρωσης του Πολάνσκι πρωτοστάτησε ο Εβραίος φιλόσοφος της Γαλλίας Bernard-Henri Lévy λέγοντας ότι είναι άδικο να διώκουν τον Πολάνσκι για αυτή του την παρανομία μιας και είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και έχει υποστεί διώξεις απ' το Σταλινικό καθεστώς.

Ο Εβραιος φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy είναι απ' τους Εβραίους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Ο "Rapist" αντί για "Pianist" Εβραίος Ρομάν Πολάνσκι που δεν πρέπει να είναι φυλακή παρόλο που βίασε ένα μικρό κορίτσι γιατί είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και το επιτρέπει η ηθική διδασκαλία του Ταλμούδ.

Ο Λεχ Βαλέσα πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και νομπελίστας ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να συγχωρεθεί στον σκηνοθέτη αυτή η μια και μοναδική αμαρτία του
Στη φώτο βλέπουμε τον πρόεδρο της Πολωνίας Βαλέσα να βραβεύεται απ' την υπερεθνικιστική εβραϊκή οργάνωση Chabad Lubavitch στο Ισραήλ

Τα σχετικά αποσπάσματα απ' το Ταλμούδ:

"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.

"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

Τελικά ο Πολάνσκι αφέθηκε ελεύθερος και δεν εξεδόθη στις ΗΠΑ απ' τις ελβετικές αρχές

Ο Πολάνσκι σήμερα βραβεύεται για τις ταινίες του!Ο Ρομάν Πολάνσκι ήταν αυτός που απέσπασε το Σεζάρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία "Η Αφροδίτη με τη Γούνα".Υ.Γ: Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν αυτή την ανάρτηση "αντισημιτική". Εμείς απλά λέμε ότι είναι εναντίον της βράβευσης παιδόφιλων όταν μάλιστα το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι. Γιατί αν οι σεξουαλικές διαστροφές προωθούνται μέσω δημοσίων προσώπων που παρουσιάζονται ως πρότυπα και επιτυχημένοι τότε ποια θα είναι η κατάληξη της κοινωνίας μας.

Ο Τραπεζίτης

Το βίντεο έχει μεταφραστεί απ' τον χρήστη http://www.youtube.com/user/knossopolisN

Η Μασσαλία είναι η πιο επικίνδυνη πόλη της Ευρώπης - Δείτε γιατί

"Νεαροί" της Μασσαλίας

Ναρκωτικά, βία, όπλα και μοτοσικλέτες είναι τα κύρια συστατικά ερασιτεχνικών βίντεο που δημιουργούν, υπό τους ήχους της ραπ, και ανεβάζουν στο YouTube «νεαροί» (‘πολιτικά ορθός’ όρος για τους νεαρούς μουσουλμάνους μετανάστες που γεννήθηκαν στην Γαλλία) από τις βόρειες γειτονιές της Μασσαλίας, στη νότια Γαλλία.


Ολη η συγκλονιστική Μελέτη για την γενοκτονία των Ελλήνων


«Τα σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα αφήνουν σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, οδηγώντας σε ραγδαία αύξηση της παιδικής θνησιμότητας, των λοιμώξεων από HIV και των αυτοκτονιών»

Λευκός Οίκος προς Μόσχα: «Θανάσιμο λάθος η επέμβαση στην Κριμαία»


Έκκληση έκανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για το σεβασμό της εδαφικής κυριαρχίας της Ουκρανίας μέσω του εκπροσώπου του Jay Carney. Απατώντας σε

Πλήρης κατάληψη της Κριμαίας από δυνάμεις Spetzntaz, GRU και αλεξιπτωτιστών

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές έχουν καταλάβει το σύνολο των σημείων εισόδου και εξόδου από την Κριμαία, όπως αναφέρουν στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές που πρόσκεινται στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Αεροδρόμια, λιμάνια, διαβάσεις, ουκρανικές αεροπορικές και ναυτικές βάσεις, το κέντρο των τηλεπικοινωνιών, οπλοστάσια, αποθήκες πυρομαχικών, όλα έχουν καταληφθεί από δυνάμεις Spetznaz, GRU και αλεξιπτωτιστών χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...