Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αυτοί είναι οι 180.000 φοιτητές που θα διαγραφούν τον Σεπτέμβριο από τα ΑΕΙ

180 χιλιάδες φοιτητές απειλούνται με διαγραφή από τα ΑΕΙ τους αφού μπαίνει σε εφαρμογή το μέτρο του νόμου πλαίσιο από τον Σεπτέμβριο 2014 για τους φοιτητές με έτος εγγραφής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πριν το έτος 2003 -2004.


Το Σεπτέμβριο του 2014 αναμένονται οι πρώτες διαγραφές των

"Αρέσω στις Ελληνίδες" είπε στους αστυνομικούς ο Πακιστανός που βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει την 46χρονη στη Κρήτη

«Αρέσω στις Ελληνίδες..» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ο 30χρονος Πακιστανός ο οποίος όχι μόνο βίασε μια 46χρονη στην Κρήτη αλλά επιχείρησε να τη σκοτώσει κιόλας.


Ο δράστης, λίγο μετά τη σύλληψή του, με τα παραπάνω προκλητικά λόγια άφησε άφωνους τους αστυνομικούς καθώς δεν έδειξε την ελάχιστη μεταμέλεια για την αποτρόπαια πράξη του.

Ρωσία και Κίνα απειλούν με νομισματικό και οικονομικό "Αρμαγεδόνα" τις ΗΠΑ

Σε απίστευτο κάζο τείνει να εξελιχθεί για ΗΠΑ-ΕΕ το περίφημο θέμα των "οικονομικών κυρώσεων" σε βάρος της Ρωσίας καθώς η Κίνα όχι απλώς λαμβάνει ξεκάθαρα το μέρος της Ρωσίας, αλλά προχωρά σε ενεργά οικονομικά "αντίποινα":

Αναπαραγωγικές διαταραχές από Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές

Η ανάρτηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την ανάρτηση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, που αναφέροταν στις έρευνες του Ρώσου επιστήμονα Surov σε ζώα που κατανάλωναν γενετικά τροποποιημένες τροφές. Επίσης ξαναδημοσιεύουμε επιπλέον μελέτες πάνω στο θέμα των ΓΤ προϊόντων γιατί οι μεγάλες εταιρείες που τα παράγουν προσπαθούν να περάσουν την άποψη στο ευρύ κοινό ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι από τις τροφές αυτές και επιπλέον προωθούν στο εμπόριο ΓΤ τροφές μέσω νομοθετημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2005 οι έρευνες της Irina Ermakova, από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών της..

Όταν η προδοσία γίνεται ο κανόνας: γιατί οι οραματιστές των πολυφυλετικών κοινωνιών και όχι το Ισλάμ, είναι ο πρωταρχικός μας εχθρός



The Fjordman Report / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται στο πρόβλημα της πολυπολιτισμικότητας η οποία κατατρώει σαν γάγγραινα τις χώρες της Ευρώπης, αλλοιώνει την εικόνα της και την εθνολογική της σύνθεση, έχει κοστίσει εκατοντάδες θύματα «διαπολιτισμικής συνύπαρξης», έχει μετατρέψει περιοχές σε εμπόλεμες ζώνες και εγκυμονεί συνεχώς κινδύνους για ξεσπάσματα βίας έως και γενικευμένο «εμφύλιο» πόλεμο. Το άρθρο είναι κάπως μεγάλο, αλλά αρκετά καλό, αν και δεν θίγει κάποια «ευαίσθητα» θέματα σχετικά με την προώθηση της μαζικής μετανάστευσης από γνωστά "μη δυτικά" λόμπι. Είναι του Νορβηγού blogger Peder Are NøstvoldJensen*

Το 2009 αποκαλύφθηκε ότι το τότε

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ!

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης:Το περιστατικό είναι όντως πραγματικό και μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσεις πηγαίνοντας σε ξένες ιστοσελίδες όπως αυτή..


Ο Jason και η Jennifer Helvenston

Επιμέλεια άρθρου Vagedim/Αθέατη γνώση: Ενα ζευγάρι απο το Κόλετζ Παρκ διαμαρτύρεται ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους βρίσκεται στην "πυρά"  Η έναρξη διαμαρτυρίας για το νόμο απο το ζεύγος Helvenstons στο Ορλάντο, θα αντιμετωπίσει πρόστιμα.

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

«...Από τον 17ο αιώνα, η επιστήμη έγινε σταδιακά ο υπηρέτης της βιομηχανίας και της κυβέρνησης, επηρεαζόμενη από διάφορα κεκτημένα συμφέροντα και αυτάρεσκες γραφειοκρατίες που υποτίθεται ότι την προάγουν, όπως οι Εθνικές Ακαδημίες, το Ίδρυμα Εθνικής Επιστήμης και τα Εθνικά Ιδρύματα Υγείας.»

John Ziman. στο έργο του Προμηθέας Δεσμώτης


Ο πόλεμος με το σύγχρονο «Ιερατείο»

Αν και διανύουμε πλέον την 3η χιλιετία, η επιστήμη περνάει μια βαθιά κρίση: οι παραδοσιακές αρχές της ελεύθερης κριτικής και αμφισβήτησης δεν υφίστανται πια. Τα πεδία της έρευνας είναι ελάχιστα - όχι επειδή κατακτήθηκαν όλα τα υπόλοιπα, αλλά επειδή η κυριαρχούσα ελίτ επιβάλλει την έρευνα σε ορισμένους μόνο τομείς που επιβεβαιώνουν και ισχυροποιούν την κυρίαρχη άποψη, διατηρώντας τα κεκτημένα συμφέροντα της...

Απαγορευμένη αρχαιολογία και κατάρρευση της θεωρίας της εξέλιξης του Δαρβίνου

Tον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο Απαγορευμένη Αρχαιολογία παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν "Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου".
Η παραγωγή και η σκηνοθεσία έγινε από τον Μπιλ Κόουτ και τους

Αλατοθεραπεία: Καθαρίζει με φυσικό τρόπο τους πνεύμονες!

Μπορεί οι γιατροί να συμβουλεύουν να καταναλώνουμε με μέτρο το αλάτι στη διατροφή μας, αλλά η εξωτερική χρήση του θεραπεύει το αναπνευστικό σύστημα. Μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες είναι η αλατοθεραπεία.
 
Πως το αλάτι ''καθαρίζει'' το αναπνευστικό σύστημα; Για ποιες παθήσεις ενδείκνυται; Συνιστάται για όλους τους πάσχοντες;
 
Στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί θα λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας.
 
Του Μιχάλη Χατζηγιάννη πνευμονολόγου

 
Το φυσικό μη ραφιναρισμένο θαλασσινό αλάτι, περιέχει πάνω από 84

Η "νεκρή" Μακεδονική γλώσσα κατατροπώνει την Ρεπούση

«Τα ''Γράμματα από το Υπόγειο'' της Μεθώνης, μας έστειλαν αδιάβαστους.

Τα νέα ευρήματα αλλάζουν την Ιστορία, τη φιλολογία, τη γλωσσολογία. Η ελληνική γλώσσα, όπως φαίνεται στα ενεπίγραφα αγγεία του ύστερου 8ου και του πρώιμου 7ου αιώνα π.Χ., όχι μόνον υπάρχει, αλλά εμφανίζεται με παγιωμένη γραμματική και συντακτική δομή».



Αυτά λέει στη Γιώτα Μυρτσιώτη της «Καθημερινής» ο καθηγητής ΑΠΘ Γιάννης Τζιφόπουλος, αναφερόμενος στις αρχαιολογικές ανασκαφές στη Μεθώνη της Πιερίας, με την ευκαιρία έκθεσης σχετικών ευρημάτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης -από 12 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Ο τίτλος της Εκθεσης «Γράμματα από το Υπόγειο. Γραφή στη Μεθώνη της Πιερίας»).

Τι αγοράζαμε με 1.000 δραχμές το 1999 και τι σήμερα

http://4.bp.blogspot.com/-HbioGIT8xzo/UpuM2QFZsWI/AAAAAAAAkQ8/0dvEwj3KJLA/s200/1000.jpg
Δείτε με παραδείγματα πως έχει αλλάξει προς το χειρότερο η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων

Η οικονομική κρίση που βιώνουν οι Έλληνες γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή, καθώς και το σε ποιο βαθμό έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας, όταν δίδονται συγκεκριμένα παραδείγματα.

Ιδού ένα απλό ερώτημα που καταδεικνύει το πόσο έχει μειωθεί η αγοραστική μας δύναμη:

Τι αξία έχει ένα χιλιάρικο τo 2013;

Δείτε τι αγοράζαμε το 1999:

Η ανάπτυξη ήρθε: Στοματικό έρωτα με 5 μόνο ευρώ βρίσκει κάποιος στην Αθήνα!

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Die Zeit δημοσιεύει συνέντευξη με την φωτογράφο Μυρτώ Παπαδοπούλου. Αφορμή το πολυμεσικό πρότζεκτ «Οι ακόλουθοι», με φωτογραφίες γυναικών που εκπορνεύονται στην Ελλάδα: «Επί μήνες η ελληνίδα φωτογράφος συνόδευε πόρνες.


Θεωρεί ότι λόγω της κρίσης το φαινόμενο του πληρωμένου έρωτα εντείνεται στην Ελλάδα. Οι περισσότερες γυναίκες είναι ξένες, τονίζει η φωτογράφος και προσθέτει ότι ...

Πακιστανός βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει 46χρονη στη Κρήτη

90χρονη με Αλτσχάϊμερ οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για χρέη στο δημόσιο

Μεγάλο τάπωμα Πούτιν σε δημοσιογράφο για το θέμα της Τσετσενίας

Το περιούσιο BBC λέει ότι χρειάζονται λιγότεροι λευκοί στα πάνελ και περισσότερους μαύρους και ομοφυλόφιλους


Η γνωστή ποδοσφαιρική εκπομπή του BBC ‘Match Of The Day’χρειάζεται να γίνει πιο «ποικιλόμορφη» με λιγότερους λευκούς άνδρες στο πάνελ, λέει το BBC.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι οι δραματικές σειρές θα περιλαμβάνουν περισσότερους μαύρους και ‘gay’ ηθοποιούς ώστε έτσι να «αντανακλούν την σύγχρονη Βρετανία», η εταιρεία έστρεψε το βλέμμα της στις αθλητικές εκπομπές .

O Danny Cohen (φώτο), ο εβραϊκής καταγωγής διευθυντής τηλεόρασηs του BBC, ασκεί κριτική στην σαββατιάτικη ποδοσφαιρική εκπομπή του BBC1.

Είπε : «Αν θέλουμε να έχουμε πέντε ανθρώπους σε ένα πάνελ, δεν θα πρέπει να είναι πέντε λευκοί άνδρες. Νομίζω ότι το ίδιο πράγμα πρέπει να υπάρχει στο ‘Match Of The Day’. Είναι ένα πολύ ‘ποικιλόμορφο’ άθλημα και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι (η εκπομπή)».

Ο καθηγητής της Παντείου που δίνει μάχη για να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία

Αλέξης Ηρακλείδης: Ο καθηγητής που ντρέπεται να είναι Έλληνας βαπτίζει τώρα τα Σκόπια «Μακεδονία»!
Prodotes_Erakleides.jpg
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ κ. Αλέξης Ηρακλείδης, ο οποίος -όπως έγραψε το «ΘΕΜΑ» της περασμένης Κυριακής- μιλά για εθνοκάθαρση των Τούρκων από τους Ελληνες το 1919 και δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Ελληνας, έχει επιτύχει και την έγκριση διατριβής για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» προς χρηματοδότηση με 50.000 ευρώ από το υπουργείο Παιδείας!

Βόμβα απ' το Υπουργείο Εσωτερικών: Μόνο 64.000 είναι οι νόμιμοι μετανάστες στην Αθήνα! Οι υπόλοιποι είναι παράνομοι

Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών στη Βουλή


Σε 64.190 ανέρχεται ο αριθμός των αλλοδαπών από Ασία και

Ο βοτανολόγος που έζησε 265 χρόνια ήξερε τις συμπεριφορές που φέρνουν αρρώστιες

 Li Ching-Yuen: Ο βοτανολόγος που έζησε 265 χρονια ηξερε τις συμπεριφορές που φέρνουν... αρρώστειες!
Ο βοτανολόγος είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736). Καθ 'όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε συνεχώς στα/στον βότανα-ισμό και τις πολεμικές τέχνες .. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν. Τα έγγραφα αυτά, που χρονολογούνται από το 1827, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για τα 150α γενέθλια του Li Ching-Yuen . Αργότερα έγγραφα, που χρονολογούνται από το 1877, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για την 200η επέτειο του.

Πώς το έκανε αυτό;

Πολύ επικίνδυνη η ακτινοβολία του κινητού για τον εγκέφαλο - Δείτε τι ακτινοβολία έχει το κινητό σας

Τι ακτινοβολία (SAR) εκπέμπει το κινητό σας ;


Στις μέρες μας η επιλογή ενός κινητού τηλεφώνου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά όταν έχουμε απώλειες όπως να μας χαλάσει το προηγούμενο κινητό, να είναι εκτός εγγύησης, και το service να κοστίζει όσο η αξία του. Βέβαια, πριν την αγορά, πρέπει να εξετάσουμε κάποια κριτήρια. Τυπικά ο αγοραστής, στην αγορά ενός κινητού, δεν πρέπει να κοιτάει τα features μόνο, αλλά και τα ψιλά γράμματα, καθώς υπάρχουν κινητά που είναι αρκετά βλαβερά για την υγεία, προκαλούν πονοκεφάλους, εγκεφαλικές παρενέργειες και άλλα δυσάρεστα συμβάντα. 
Για αυτό τον λόγο πρέπει να κοιτάζουμε η νέα μας συσκευή να έχει μικρότερο SAR από την παλιά που θα αγοράσουμε. Αυτό είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι το νούμερο 1 κριτήριο αγοράς πριν την αγορά κινητού τηλεφώνου.



Τι είναι το SAR;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...