Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Η αλήθεια για τις καλλονές τις Βενεζουέλας - Γιατί κερδίζουν τους διαγωνισμούς ομορφιάς (εικόνες)

Ολοι το παρατηρούν αλλά κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Οι νικήτριες των διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς τις περισσότερες φορές είναι από τη Βενεζουέλα. Το απλούστερο, αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι από όσους το παρατηρούν είναι ότι μάλλον αυτό οφείλεται στα... γονίδια.

Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική και κρύβει καταρχάς μια απίστευτη εμμονή με τους διαγωνισμούς αυτούς σε εθνικό επίπεδο, αλλά και πολύ πόνο, κόπο και... αίμα από πλευράς των κοριτσιών που από μικρή ηλικία μπαίνουν στη διαδικασία να μετατραπούν από ασχημόπαπα σε κύκνους.

Κορίτσια ακόμη και από την ηλικία των 12 ετών σε μια προσπάθεια να βρουν διέξοδο στην φτώχεια τους και να σοκάρουν τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη με την ομορφιά τους,  πέρα από το να φτιάχνουν το χαμόγελό τους και να βάζουν εξτένσιονς, υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις (συνήθως στη μύτη, στα οπίσθια, το σαγόνι  και στο στήθος), κάνουν λιποαναρροφήσεις, σκληρές δίαιτες, αλλά και άλλες εξαιρετικά επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις.

Μια από τις πιο διαδεδομένες είναι αυτή στο έντερό τους (το κόβουν για να περνά η τροφή από αυτό χωρίς να αφομοιώνεται), αλλά και το ράψιμο ενός πλαστικού πλέγματος στη γλώσσα τους που αποτρέπει την κατανάλωση στερεών τροφών. Επίσης, πολλά κορίτσια τοποθετούν στη μέση τους γύψινα εκμαγεία τα οποία τις βοηθούν να αποκτήσουν την πολυπόθητη «μέση-δαχτυλίδι».

Επίσης, σε πολλά κορίτσια, ηλικίας 8 με 9 ετών οι γονείς τους, τους χορηγούν ενέσιμα ορμόνες με σκοπό να καθυστερήσουν την εφηβεία και να ψηλώσουν περισσότερο.

Ολες αυτές οι διαδικασίες ενθαρρύνονται ανοιχτά από τις «ακαδημίες ομορφιάς» της χώρας που παρακολουθούν χιλιάδες κορίτσια στη Βενεζουέλα από την ηλικία ακόμη και των τεσσάρων ετών, καθώς πολλοί γονείς βλέπουν την επιτυχία της κόρης τους ως διέξοδο από τη φτώχεια μη διστάζοντας ακόμη και να δανειστούν για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε αυτά τα αυξημένα έξοδα.

Βέβαια, η κατάληξη αυτού του δύσκολου, επίπονου και ματαιόδοξου ταξιδιού δεν έχει ευτυχή κατάληξη για όλα τα κορίτσια, καθώς δεκάδες πεθαίνουν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των αισθητικών επεμβάσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά της ενέσιμης σιλικόνης στα οπίσθια κάτω των 12 ετών.

Στις ακαδημίες διδάσκονται και άλλα μαθήματα λιγότερο επίπονα, όπως το πώς να περπατά μια κοπέλα στην πασαρέλα αλλά και πάνω σε ψηλά τακούνια, αλλά και οδηγίες για το πώς να αποκτήσουν τις τέλειες αναλογίες 90,60,90.

Μέχρι στιγμής η Βενεζουέλα έχει βγάλει έξι Μις Κόσμος, επτά Μις Υφήλιος, έξι Μις  Υφήλιος,  ενώ κορίτσια από τη χώρα έχουν κερδίσει δυο φορές τον τίτλο ενός άλλου διεθνούς διαγωνισμού, κατατάσσοντας την Βενεζουέλα πρώτη στη λίστα των χωρών εκπρόσωποι των οποίων έχουν κερδίσει διεθνούς τίτλους ομορφιάς.

Ενα χαρακτηριστικό δείγμα για την τρέλα που επικρατεί στη Βενεζουέλα με τους διαγωνισμούς ομορφιάς, είναι ένα περιστατικό που συνέβη το 2005 όταν η προβολή των καλλιστείων  από την τηλεόραση διακόπηκε για 15 λεπτά λόγω διαγγέλματος του τότε πρόεδρου Ούγκο Τσάβες, οι κάτοικοι του Καράκας διαμαρτυρόμενοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και άρχισαν να χτυπούν τις κατσαρόλες τους, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να αρχίσουν ακόμη και τους πυροβολισμούς, στον αέρα.

Στα άδυτα των «εργοστασίων ομορφιάς»:

Βοηθάει τους αποκεφαλιστές ισλαμιστές η Ευρωπαϊκή Ένωση: Απαγόρευσε την πώληση καυσίμων για αεροσκάφη στην Συρία

Αυτούς στηρίζει η ΕΕ με το να μην δίνει καύσιμα για αεροσκάφη στον Άσαντ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τους βομβαρδίσει...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει ένα φασιστικό κράτος

Δεκέμβριος 14, 2014.

Βρυξέλλες.

Οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμφώνησαν την Παρασκευή, να απαγορεύσουν

Ισπανία: Ψηφίστηκε ο «Νόμος Φίμωτρο»


Σχόλιο Αφύπνισης: Μια νέα τάξη αναδύεται από τις στάχτες της παλιάς. Ο άνθρωπος εφόσον δεν έχει το σθένος να πολεμήσει για τις ελευθερίες του θα τις χάσει όλες, μέχρι να μην υπάρχει ούτε ένας να αμφισβητήσει την σκλαβιά της νέας εποχής. Με τις υγείες μας. Έρχεται και δω.

Μόλις μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εγκρίθηκε

Γνωρίστε το Ισλάμ: Αποκεφάλισαν Σύρο φαντάρο μπροστά σε μικρά παιδιά για να τα μυήσουν στους αποκεφαλισμούς


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Έντεκα ημέρες πολιορκούν το αεροδρόμιο της Deir Ezzor oι τζιχαντιστές.Μάχες δίνονται στα γειτονικά περίχωρα.Από την αρχή έδειξαν τις προθέσεις τους. Αιχμαλώτισαν 2 σύρους στρατιώτες και τους αποκεφάλισαν στεγνά ζωντανούς.Τον ένα τον σέρνουν σαν αρνί και τον αποκεφαλίζουν σ΄ενα παγκάκι. Σκηνές αγριότητας.Κρύψου ήλιε στέναξε γη ….

Γνωρίστε το Ισλάμ: Αποκεφαλισμοί για βλασφημία απ' το Ισλαμικό Κράτος στην Χόμς


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

H αυτοανακηρυχθείσα αστυνομία του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισε 4 άνδρες στην

Επικυρώθηκε η διοικητική διαίρεση της Αλβανίας - Στόχος να εξαφανισθεί η ελληνική κοινότητα


Κατά πλειοψηφία απορρίφθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο η προσφυγή του

Για αυτή την απεργία πείνας, δεν νοιάστηκε κανείς..


Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...