Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Έκλεισε η Βουλή - Παραγράφονται οι ευθύνες της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου


Έκλεισε η Ολομέλεια της Βουλής, με σκοπό να μην νιωθει πίεση η κυβέρνηση όταν θα

ΦΩΤΟ: Ο Τατσόπουλος προκάλεσε τους Χρυσαυγίτες βουλευτές και μετά ζήτησε την βοήθεια του ΠΑΣΟΚου Πύρρου Δήμα

Tους προκάλεσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Π.Τατσόπουλος και αφού τους έβρισε κρυβόταν περίμενε από τον Πύρρο Δήμα να τον σώσει.

Ολα άρχισαν όταν ο προεδρεύων της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τον Χρήστο Παππά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βήμα της Βουλής να ανακαλέσει το «είστε άθλιοι και αχρείοι» που ακούστηκε από τα έδρανα των Χρυσαυγιτών.

Ο προφυλακισμένος αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος φώναξε «σκάσε ρε λιγδιάρη», ενώ οι Μιχάλης Αρβανίτης και Νίκος Μίχος «είστε ξεφτιλισμένοι και καραγκιόζηδες».

Η κόντρα εντάθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος φώναξε «φασίστες» προς τα έδρανα της ΧΑ με αποτέλεσμα να απειληθεί... σύρραξη. Τότε Μίχος και Κουκούτσης ανταπάντησαν «Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες, π@ουσ@δες… Μόνο με καρότα βολεύεστε», ο Νίκος Μίχος σηκώθηκε από τη θέση του και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ανεξάρτητο βουλευτή. Το συμβάν αποφεύχθη με την παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα που συγκράτησε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ενώ και ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του για να συγκρατήσει τον Νίκο Μίχο.

Κατά χιλιάδες μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη - Βίντεο



Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: «Η Μυρτώ δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει όταν πονάει...»

Υπεύθυνοι για αυτό το μαρτύριο είναι οι προοδευτικοί ψηφοφόροι που λόγω άγνοιας και αφέλειας υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και κρύβουν την εγκληματικότητα των αλλοδαπών..


Τον δικό της μακρύ Γολγοθά παρέα με το παιδί της εξακολουθεί να ζει η κ. Μαίρη

Χαμός στη Βουλή με την ομιλία του φυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου - Βίντεο


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...