Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: «Η Μυρτώ δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει όταν πονάει...»

Υπεύθυνοι για αυτό το μαρτύριο είναι οι προοδευτικοί ψηφοφόροι που λόγω άγνοιας και αφέλειας υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και κρύβουν την εγκληματικότητα των αλλοδαπών..


Τον δικό της μακρύ Γολγοθά παρέα με το παιδί της εξακολουθεί να ζει η κ. Μαίρη
Κοτρώτσου, μητέρα της άτυχης Μυρτώς, που κακοποιήθηκε βάναυσα τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο από τον λαθρομετανάστη Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς.

Η Μυρτώ - που μόνο από θαύμα ζει σήμερα - βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες στη Λάρισα όπου νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και η μητέρα της, που προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει, άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του καναλιού «Ε»:

«Η Μυρτώ είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δε μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα. Κάνει καθημερινά ένα 5ωρο πρόγραμμα ειδικών θεραπειών.

Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Δε θα με πείραζε όμως να μην ακούσω ξανά αυτή τη λέξη αν έβλεπα το παιδί μου να γίνεται καλύτερα», αποκαλύπτει η κ. Κοτρώτσου.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν ελπίδες, η κ. Κοτρώτσου δεν αφήνει περιθώρια: «Οι γιατροί δε μας δίνουν καμία πιθανότητα, ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αμερικανοί. Το μέλλον είναι άγνωστο».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...