Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μέρκελ μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία της Γερμανίας και τους αντιφασίστες διαδήλωσαν κατά του αντισημιτισμού!

Όταν το σύστημα διαδηλώνει υπέρ τον Εβραίων τότε καταλαβαίνεις ποια είναι η πραγματική αντίσταση!!
 Αριστερά οι αντιφασίστες στην Ελλάδα με σημαία του Ισραήλ διαδηλώνουν υπερ των Εβραίων και στα δεξιά αντιφασίστες στη Γερμανία μαζί με τη Γερμανική κυβέρνηση διαδηλώνουν για το ίδιο πράγμα!!!! Διαβάστε ΕΔΩ για την εβραϊκή καταγωγή της Μέρκελ..




Με το σύνθημα «Σήκω! Όχι ξανά μίσος για τους Εβραίους!», 6.000 άνθρωποι διαδήλωσαν

Εβραϊκής καταγωγής η καγκελάριος Μέρκελ

Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου  
       
Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή

Αυτή είναι η δύναμη του Ισραήλ!


Ρε ξεφτιλισμένοι γιατί δεν μας δείχνετε τις εικόνες των σχολείων που πάνε τα Εβραιόπουλα στο Ισραήλ αφού μιλάτε για σύγκρουση Χαμάς και Ισραηλινού Στρατού; Όλα τα σχολεία του Ισραήλ είναι άθικτα!

Σα δε ντρέπεστε ρε που παρουσιάζεται την γενοκτονία των Παλαιστινίων ως "σύγκρουση"...

Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση ξεκίνησε η σχολική χρονιά στη Λωρίδα της Γάζας, εξαιτίας των καταστροφών που προκλήθηκαν από τις συγκρούσεις ανάμεσα στο στρατό του Ισραήλ και τη Χαμάς επί 50 ημέρες. 

Το υπουργείο Παιδείας της Παλαιστίνης ανέφερε ότι 700.000 παιδιά πήγαν ξανά στο σχολείο έπειτα από τις παρατεταμένες θερινές διακοπές που σημάδεψε ο αιματηρός πόλεμος. «Είκοσι τέσσερα σχολεία υπέστησαν μεγάλες καταστροφές και 125 σχολεία μικρότερες καταστροφές από τις ισραηλινές βόμβες», ανέφερε το υπουργείο σε μια ανακοίνωσή του. «Καταβάλλουμε επίσης τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για να επιλύσουμε το πρόβλημα των εκτοπισμένων ανθρώπων που έχουν καταφύγει στα σχολεία». Κατά τη διάρκεια της επίθεσης χιλιάδες Παλαιστίνιοι αναζήτησαν καταφύγιο στα σχολεία, τα οποία διαχειρίζεται η υπηρεσία αρωγής στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, η UNRWA. 

Σε μια δική της ανακοίνωση, η UNRWA ανέφερε ότι όλα τα σχολεία της στη Γάζα άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν μαθητές, εκτός από αυτά στην πόλη Μπέιτ Χανούν, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου 10 σχολικά κτήρια συνεχίζουν να λειτουργούν ως καταφύγια για τους εκτοπισμένους πολίτες.

Στο μεταξύ, αντιφατικές εικόνες δημοσιεύτηκαν από την περιοχή, όπου μικροί μαθητές, φορώντας τις ποδιές τους και με χαμόγελο στα χείλη κλήθηκαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσα σε σχολικά κτήρια-ερείπια:

Βεβήλωσαν το μνημείο στο Μελιγαλά: Αναπολούν τις σφαγές των αντιπάλων τους οι Κομμουνιστές


Οι σεξουαλικές σκλάβες του Χαλιφάτου

Σεπτέμβριος 14, 2014.
Τα χειρότερα εγκλήματα στη Συρία και στο Ιράκ, διαπράττονται εις βάρος των παιδιών και των γυναικών.

Αυτή η μεθοδολογία ακολουθείται από το Ισλαμικό Κράτος-ΙΚ, όπως αναφέρουν Βρετανοί μελετητές των τζιχαντιστών.


Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Shequlli'  που επικαλείται τις εφημερίδες της Βρετανίας  ‘The Mirror’ και ‘HuffPost UK ‘, μια ομάδα γυναικών από τη Βρετανία διαχειρίζονται σήμερα τα

ΓΑΛΛΙΑ: Αθώες όλες οι femen που βεβήλωσαν την Παναγία των Παρισίων. Ένοχοι οι… φύλακες που τις πέταξαν έξω «βίαια». (Μαντέψτε τι θα γινόταν εάν βεβήλωναν τζαμί ή συναγωγή)


Γιατί δεν κάνουν τα ίδια σε μία Συναγωγή;

Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με την χρηματοδότηση των FEMEN απ' τους Εβραίους...
 
Η γαλλική Le Parisien γράφει για το περιστατικό με τις - καλοπληρωμένες
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...